Babor har akkurat lansert en helt ny, avansert solserie. Du kommer til å bli like begeistret som jeg ble! Disse nye produktene er mer enn bare en solkrem. De gir ikke bare 360 ° beskyttelse mot foto aldring, men beskytter også huden mot generell hudaldring og aldring grunnet forurensingen rundt oss. Hvor raskt huden vår utvikler rynker eller pigmenteringsforstyrrelser, bestemmes i stor grad av ytre faktorer. Så beskyttelse er et viktig skritt mot vakker hud. Nå når vårsolen er her bør du velge en av disse til daglig bruk:

 

Mattifying Protector SPF 30

Mattifying Protector SPF 30 Denne ultralette lotion inneholder signatur PROTECT CELLULAR aktive ingredienser og mattende pigmenter for en trendy matt effekt.  50 ml kr. 395

 

Protecting Balm SPF 50

Protecting Balm SPF 50 Denne lette balsamen absorberes raskt og etterlater en ikke-klebrig følelse. I tillegg til signaturen PROTECT CELLULAR aktive ingredienser, inneholder den et kompleks av beta-glucan, N-acetylethanolamine og panthenol, som har en intenst beroligende og regenererende effekt på huden.  50 ml kr. 395

 

DOCTOR BABOR PROTECT CELLULAR

De to produktene over,  DOCTOR BABOR PROTECT CELLULAR-produktene,  inneholder en nøyaktig koordinert kombinasjon av aktive ingredienser:

  • Protec-komplekset med solsikkeekstrakt og tanniner fra tara-busken beskytter mot foto aldring forårsaket blant annet av blått lys og IR-stråling. Dette plantebaserte komplekset har spesielt høyt antioksidasjonspotensiale. Det støtter mitokondriell aktivitet, og sikrer dermed høye cellulære energinivåer, selv i tilfelle av oksidativt stress. Viktigst av alt: den inneholder et ekstrakt av cassia didymobotrya, som aktiveres i det nøyaktige øyeblikket når UV-stråler angriper DNA, og dermed beskytter huden og reparerer skader som allerede har oppstått.
  • Bredspektrede filtre gir helårsbeskyttelse mot UVA- og UVB-stråling.
  • Svært effektive antioksidanter (vitamin E og vitamin C) er innebygd i en bærerkapsel som aktiveres av UV-lys for å beskytte huden mot hudaldring forårsaket av forurensing eller nanopartikler. Dette sikrer levering av vitaminer i huden, der og når det er behov for de.
  • Matriksdannende biosakkarider danner en beskyttende film på overflaten av huden, og styrker øyeblikkelig hudens naturlige beskyttelsesbarriere og forhindrer skadelige miljøstoffer eller smusspartikler fra å trenge inn i huden.

 

Age Spot Protector SPF 30

Age Spot Protector SPF 30. Denne lette dagkremen med SPF30, vil effektivt forhindre nye pigmentflekker. Den inneholder UVA- og UVB-filtere, samt et trippelrotekstrakt fra urter (Gymnostemma pentaphyllum, Bupleurum falcatum og Atractylodes macrocephala) som hemmer melaninsyntesen og har en antioksidanteffekt som styrker hudens naturlige beskyttelsesbarriere. Inneholder også lysreflekterende pigmenter som gir en øyeblikkelig glød. Dette er en SPF jeg kommer til å bruke daglig både sommer og vinter. Jeg liker konsistensen og beskyttelsen, og den ser bra ut på huden. Age Spot Protector SPF 30 kr. 590,-

 

DOCTOR BABOR Refine Cellular Age Spot

Kremen over kan brukes i kombinasjon med et aktivt pigmentprodukt. Duo-settet inneholder er designet for å minimere pigmentforstyrrelser som oppstår i huden ved aldring, hovedsakelig som respons på UV-eksponering, og for å forhindre dannelse av nye aldersflekker. Jeg har ventet lenge på et slikt behandlingssystem fra Babor. Nå har jeg brukt disse et par måneder og elsker både konsistens og effekt. Les mer her: Pigementbehandling

 

 

 

Innholdet er sponset, men produktene er testet og jeg skriver min ærlige mening.