Japanske Shiseido ble grunnlagt i 1872 og er dermed et av verdens aller eldste kosmetikkselskaper. Siden den gang har de vært et av verdens største kosmetikkmerker og er kjent for kvalitetsprodukter innen sminke og hudpleie. Jo, da – jeg har testet Shiseido tidligere. For godt over 20 år siden og trolig mest make-up. Så jeg har virkelig ikke hatt grunnlag for å vurdere serien i det hele tatt.

Shiseido Vital Perfection

Nå har jeg vært så heldig å få teste Vital Perfection, som er et nytt proaktivt hudpleiesortiment som skal løfte og stramme huden. Inspirert av Shiseidos siste holistiske forskning innen hud, nevrovitenskap og andre områder av menneskers helse, utviklet Shiseido en revolusjonerende flerfaserettet hudrevitaliserende løsning som skal vekke hudens potensiale på nytt. Vital Perfection er en proaktiv hudpleielinje som løfter og strammer opp huden samtidig som den gir rikelig med fuktighet.

  • KURENAI-TruLift Complex, fra en japansk plante, strammer opp og gjør huden mer motstandsdyktig.
  • VP8 complex med 4MSK, er en effektiv ingrediens som forbedrer hudens klarhet. Den vil også  jevne ut pigmentering.
  • TruStructiv™ technology og ReNeura Technology++™ som vekker sensoriske reseptorer i huden. Huden reagerer dermed mer effektivt og øker sin reparasjonsprosess.
  • ReNeura Technology ++ ™ for raske anti-aldringsresultater og det eksklusive KURENAI-TruLift-komplekset som bidrar til å fremme spenst og elastisitet ** for å forbedre fastheten.
  • VP8-kompleks med 4MSK er en effektiv lysende ingrediens for et jevnt og strålende utseende.

 

 

Dagkrem med SPF

Jeg anbefaler selvfølgelig  SPF daglig, med mindre det er en god grunn til å ikke bruke det. Her har du en lett dagkrem og en litt rikere, begge med SPF.

 

Vital Perfection Uplifting & Firming Day Emulsion er en global anti-agingemulsion som gir en oppstrammet og løftet look. Denne silkemyke og lukseriøse emulsionen hindrer tap av elastisitet, linjer og pigmenteringer. Den tilfører rikelig med fuktighet for en løftet, jevnere og klarere hudtone. Den nye formulaen er inspirert av den nyeste forskningen innenfor hudvitenskap. Med KURENAI-TruLift komplekset som ern en helt ny teknologi som gir en mer styrket hud og økt elastitet, i tillegg til ReNeura Technology ++TM – en nevroteknologi som øker hudens responsevne, fukter og øker motstandsdyktigheten. Emulsionen har en lett konsistens og inneholder SPF30. For kombinasjonshud. Dermatologisk testet. Kr. 1190

 

Vital Perfection Uplifting and Firming Day Cream En global anti-agingkrem som gir en oppstrammet og løftet look. Denne silkemyke og lukseriøse dagkremen hindrer tap av elastisitet, linjer og pigmenteringer. Den tilfører rikelig med fuktighet for en løftet, jevnere og klarere hudtone. Den nye formulaen er inspirert av den nyeste forskningen innenfor hudvitenskap. Med KURENAI-TruLift komplekset som ern en helt ny teknologi som gir en mer styrket hud og økt elastitet, i tillegg til ReNeura Technology ++TM – en nevroteknologi som øker hudens responsevne, fukter og øker motstandsdyktigheten. Denne dagkremen inneholder også SPF30. Kr. 1190

 

Dagkrem uten SPF

I disse kremene har du samme ingredienser som i produktene over, men uten SPF. Passer perfekt for de som ikke tåler SPF. Til de som velger å bruke en egen SPF over kremen, kanskje fordi de vil ha så høyt innhold av aktive ingredienser som mulig i kremen de bruker.

 

Vital Perfection Uplifting and Firming Day Cream er en global anti-agingkrem som gir en oppstrammet og løftet look. Denne silkemyke og lukseriøse dagkremen hindrer tap av elastisitet, linjer og pigmenteringer. Den tilfører rikelig med fuktighet for en løftet, jevnere og klarere hudtone. Den nye formulaen er inspirert av den nyeste forskningen innenfor hudvitenskap. Med KURENAI-TruLift komplekset som ern en helt ny teknologi som gir en mer styrket hud og økt elastitet, i tillegg til ReNeura Technology ++TM – en nevroteknologi som øker hudens responsevne, fukter og øker motstandsdyktigheten. Denne dagkremen inneholder også SPF30.

 

Vital Perfection Uplifting & Firming Cream Enriched er en global anti-agingkrem som gir en oppstrammet og løftet look. Denne silkemyke og lukseriøse kremen hindrer tap av elastisitet, linjer og pigmenteringer. Den tilfører rikelig med fuktighet for en løftet, jevnere og klarere hudtone. Den nye formulaen er inspirert av den nyeste forskningen innenfor hudvitenskap. Med KURENAI-TruLift komplekset som ern en helt ny teknologi som gir en mer styrket hud og økt elastitet, i tillegg til ReNeura Technology ++TM – en nevroteknologi som øker hudens responsevne, fukter og øker motstandsdyktigheten. Kr. 1190

 

Nattkrem

En nattkrem skal reparerer og trenger ikke inneholde beskyttelse og SPF. En nattkrem skal jobbe på lag med søvnen, den skal roe, reparere og fylle på. Den skal være full av aktive ingredienser.

 

Vital Perfection Firming Overnight Treatment er en global anti-agingkrem som gir en oppstrammet og løftet look. Denne silkemyke og lukseriøse nattkremen hindrer tap av elastisitet, linjer og pigmenteringer. Den tilfører rikelig med fuktighet for en løftet, jevnere og klarere hudtone. Den nye formulaen er inspirert av den nyeste forskningen innenfor hudvitenskap. Med KURENAI-TruLift komplekset som ern en helt ny teknologi som gir en mer styrket hud og økt elastitet, i tillegg til ReNeura Technology ++TM – en nevroteknologi som øker hudens responsevne, fukter og øker motstandsdyktigheten. Kr. 1190

 

Jeg likte konsistenser og effekt veldig godt! Begge kremene med SPF passet min kombinerte hud. Enrich krem passer best min hud på vinteren, mens dagkremen uten SPF faktisk kan brukes under en av  dagkremene med SPF, hvis du virkelig vil ha høyt innhold aktive ingredienser. Nattkremen er DEILIG reparerende!

 

 

 

Produktene fikk jeg på et pressemøte.