På badet har jeg serum, skum, olje, pudder, glansdråper, hårvoks og masse tørrsjampo til håret. Jeg bruker nok ikke alt like ofte, men jeg bruker nok til å forstå at jeg bør vaske håret litt ekstra godt innimellom.  Produktrester gjør håret gustent, livløst og tungt og det kan jeg innimellom merke godt på mitt hår. Noen sjampoer har virkestoffer som mykgjør håret, men som også kan føre til at sjampoen på sikt ikke har effektiv vaskeeffekt. Etter at jeg begynte å gi håret en skikkelig rens en gang i uken er dette problemet imidlertid ute av verden.

 

 

Vet du at det finnes peeling til håret?

Goldwell Kerasilk Revitalize Exfoliating Pre-Wash

En eksfolierende og behagelig rengjøring for alle typer hodebunn. Den er beriket med Acotin og Jojoba som har peelingegenskaper, den har bittesmå kuler i seg. Denne fantastiske peelen renser hodebunnen og porene i dybden, i tillegg til å fjerne smuss, døde hudceller og overflødig talg. Du sitter igjen med en utrolig ren og frisk følelse, og du skaper de beste forutsetningene for et sunt fundament for hodebunnen og håret ditt.

Bruk :
– Brukes på våt eller tørr hodebunn
– Masser grundig
– Vask deretter hår og hodebunn med sjampo  og balsam som normalt
– Brukes hver 14. dag

Kr. 401

 

 

Dyprens av hår og hodebunn er nødvendig!

Det finnes sjampo til alle typer hår og hodebunn og ikke all sjampo gjør en like god jobb når det kommer til selve rensingen, og det er heller ikke meningen. Sjampoer har nemlig ulike egenskaper, og mens noen er ment å gi håret glans, er andre skapt for å rense dypere. Det er forskjell på rensesjampoer også, noen skal bruker en gang i uken og andre er så milde at de kan brukes daglig.

Tips: Får du ikke ut alle produkrester med en rensesjampo heller? Prøv å bruke den i tørt hår, masser godt og skyll ut før du vasker en gang til. Når du bruker sjampoen direkte i tørt hår, tynnes den ikke ut av vann og virker derfor bedre.

 

Goldwell Kerasilk Revitalize Redensifying Shampoo

En sjampo designet spesielt for deg med et tynt og ødelagt hår. Beriket med Ectoin og Ginseng som har en foryngende effekt på hodebunnen, mens det gjør håret tykkere og tettere. Denne fantastiske sjampoen skal forhindre arvelig hårtap og styrker røttene for et langvarig, vakrere og fyldigere hår. Goldwell Kerasilk Revitalize Redensifying Shampoo er til daglig bruk og motvirker aldring av hodebunnen, som påvirker tilstanden til både hår og hodebunn. Denne sjampoen er elsket av hele familien, håret føles SÅ rent og friskt etter bruk.

Bruk :
– Fordel i fuktig hår
– Masser godt
– Skyll deretter grundig
– Gjenta om nødvendig
– Brukes daglig

Kr. 318

 

 

 

 

Produktene er sponset som arbeidsverktøy