Endelig kan klinikkene igjen ta imot kunder og endelig er huden vår i trygge hender igjen.  Det finnes også få som er mer opptatt av smittevern i sin daglige praksis en hudterapeuter, dette er en del av vår utdannelse og vår daglige praksis. Alle som åpner dørene i morgen har vært gjennom et smittevernkurs forbundet til Covid-19. Du er i trygge hender! Se deg om i klinikken, sjekk hvilke tiltak som iverksettes. Er de ikke i tråd med kravene, så bør du bytte klinikk. Du skal alltid føle at hygiene ivaretas i din klinikk.

 

Hentet fra NFVB (Norske Frisører og velværebedrifter)

 

Hvorfor gå til Hudpleieklinikk?

Selv om jeg har effektive produkter til hjemmebruk og min hud ikke lider noen nød gleder jeg meg stort til neste hudpleiebehandling!  Er du en av de som føler at det er bortkastet å gå til en hudterapeut? At det bare blir for dyrt? Selv jeg som er profesjonell hudterapeut, trenger veiledning innimellom. Jeg kan se meg litt blind på min egen hud. Jeg vil  veiledes av en som kan faget. Jeg har kastet bort nok tid og penger på produkter og behandlinger som ikke virker, derfor bruker jeg godkjente hudterapeuter når jeg velger behandling til min hud. De kan skreddersy behandling og hjemmepleie som passer deg, din tid og lommebok. Her er noen favoritter fra året som har gått:

 

 

Green Peel gir deg trygg hudfornyelse

Det varmer mitt hjerte å se at en behandling som gir en trygg og enestående effekt på hudaldring og hudhelse fremdeles er veldig populær. Det kan bare bety at vi er opptatt av å ta vare på hudens helse, fordi god hudhelse gir en frisk og lekker hud. Green Peel® er kraftig vevsoppstrammende og bekjemper tidlig aldring og tap av spenst. Du vil også se synlig bedring på uren hud, akne, arr og ujevn hudtone, pigmentering, solskadet, grå, gusten hud og store porer. Som du skjønner gjør Green Peel® noe med hudhelsen. En sunn hud reparerer seg bedre selv. Les mer om behandlingen her:Green Peel

 

 

DR. DENNIS GROSS CLINICAL ALPHA BETA® FACE PEEL

Dr. Dennis Gross’ gjennombruddspeeling eksfolierer huden med 5 ulike AHA- og BHA-syrer, hvilket gir en bevist multifunksjonell effekt. Den gir umiddelbart synlige resultater og passer alle hudtyper/hudtilstander. Den eksfolierer huden, og virker poresammentrekkende, gjennomfukter, reparerer solskader, minimerer rynker- og hyperpigmenteringer, motvirker akne, rosacea og regulerer talgproduksjonen. I tillegg roer den rødhet, og virker hudtoneutjevnende.

  • Eksfolierer
  • Forbedrer spensten, og minimerer linjer og rynker
  • Demper rødme
  • Reparerer solskader, og motvirker hyperpigmentering
  • Virker poresammentrekkende, og motvirker akne
  • Jevnere hudtone

Les mer her: Dr. Dennis Gross

 

 •  

 

DOCTOR BABOR PRO – unik behandling fra Babor!

TheraPRO Peels er høydepunktet i DOCTOR BABOR PRO profesjonell behandling. En fruktsyrebehandling gir et løft for sliten hud. «Kickstarter» peelingprosessen i huden. Fører til en frisk hudfarge og færre fine linjer og rynker. ”De sofistikerte formlene skal overgå alt som er på markedet med hensyn til nøyaktighet og presisjon.  TheraPRO-peelingene fjerner ikke bare overfladiske hudceller. De arbeider også på et dypere nivå i overhuden, og har derfor en lengre varig effekt. Fruktsyrekomponentene og pH-verdiene til DOCTOR BABOR PRO Peels for profesjonell behandling er nøyaktig balanserte. Peelingen, som velges til den individuelle hudtilstanden, setter i gang en hudregenererende prosess som går jevnt fra dypt nede og opp til det øverste laget av huden – uten å stresse huden unødvendig. Fire forskjellige intensive peelinger kan tilpasses den spesifikke hudtypen og tilstanden.

Under en behandling med disse peelingene senkes hudens pH-nivå  på en kontrollert måte, for å oppnå maksimale resultater. Samtidig trekker glykolsyre, som har spesielt små molekyler, dypt inn i huden. Anne valgte den sterkeste peelingen til meg. Jeg kjente godt at den jobbet, også etter behandlingen. Les mer her: Doctor Babor PRO

 

 

DMK Enzyme behandling kvitter seg med ubalanse i huden

DMK-enzymterapi skaper en «omvendt osmose» i huden. Det betyr at den gir en skikkelig «gjennomskylling» som tvinger væske gjennom membranene rundt cellene og til slutt skylles urenheter ut. Dette skjer ved at cellene igjen kommuniserer med hverandre, noe som øker sirkulasjonen og leverer ferskt, oksygenert blod til huden. Du sitter igjen med en sunn hudhelse som cellene trives i og dermed fungere de på et optimalt nivå.

DMK-enzymterapi behandler alle hudtilstander. Når huden din reagerer med  kviser, rosacea, dehydrert tørr hud, pigmentering, forstørrede porer er det et tegn på ubalanse i huden. DMK virker ikke på overflaten av huden, men på et mye dypere cellulært nivå for å behandle ubalansen.

Umiddelbart etter at behandlingen er avsluttet vil du ha en synlig «plasmatisk effekt». Det ser ut som om du kan se blodet renne under huden din. Dette er et fantastisk syn å se, men ikke bekymre deg – det blekner raskt. Det viser at huden din jobber i dybden og er i ferd med å oppnå total balanse. Les mer her: DMK

 

 

TCA med PCA Skin – ikke lenger skummelt med TCA, kun effektivt!

Min første opplevelse med TCA peeling hadde jeg for over 20 år siden. Det var en grufull opplevelse! Selve behandlingen var veldig smertefull, og siden jeg flasset ett døgn etter behandling, gikk jeg med åpne sår i ansiktet, som også var særdeles vonde. Resultatet ble absolutt fint etterhvert, selv om huden var utrolig sensitiv i flere år etterpå. Min konklusjon den gangen var at dette er noe for dem som virkelig trenger hjelp med huden, ikke for personer som bare trenger en oppfriskning. Nå er det heldigvis slik at forskningen gir oss nye og bedre løsninger, og på 20 år har TCA utviklet seg enormt! Du trenger ikke flasse, og kan faktisk velge styrke på behandlingen selv. Jeg har brukt PCA Skin i flere måneder nå, og jeg har også testet to forskjellige TCA-peelinger på  klinikk fra denne serien. Heldigvis har jeg et bedre inntrykk av TCA etter dette.  Les mer om dette her: TCA med PCA Skin

 

 

Intraceuticals gir huden din det den trenger – Madonnas behandling

Intraceuticals er en mild, avslappende og  beroligende behandling som passer for alle hudtyper. Det er faktisk veldig behagelig med en behandling som ikke i det hele tatt gjør vondt! Intracuticals vil øke effekten av andre behandlinger som for eksempel hudsliping, microneedeling eller fruktsyre-peelinger. Behandlingen selges ofte som en kur, og er veldig populær bland kjendiser og til bryllup. Allerede etter en behandling kan du se at huden er ”plumpet”, hudstrukturen er jevnere og glattere, porene er mindre og fuktighetslagerene er fylt opp. Alle vitaminene, antioksidantene og de fuktighetsgivende ingrediensene gir en merkbart synlig glød og vitalitet. Jeg fikk behandling på halve ansiktet og så stor forskjell på generell løft i huden. Den var synlig jevnere og mer plumpet der den var behandlet. Selvfølgelig fikk jeg behandlet andre halvdel umiddelbart etter sammenlikningen. En Intraceuticals Rejuvenating infusjon kan kun utføres av en terapeut som er kurset i dette, jeg fikk min behandling hos «Hud By Catrine Kullmer» i Drammen. Les mer her: Intraceuticals

 

 

Esse Probiotic Skincare – signaturbehandling

Hudpleie som ivaretar hudens bakterieflora er stort, og ikke uren grunn. På og i din kropp er det 360 ganger så mange bakterielle gener som menneskelige gener; 23.000 menneskelige gener kontra 8.280.000 bakterielle gener. Jeg setter stor pris på behandlinger som gøres «hands-on» hos Clinique Amanda . Behandlingen  går gjennom alle prinsipper jeg selv lærte i hudpleieutdannelsen, med enda mer effektive ingredienser. Og minst like viktig er terapeutenes hender og teknikken som brukes.  Behandlingen i seg selv var utrolig behagelig! Ved siden av en utrolig deilig behandling ble min hud boostet med fuktighet og aktive ingredienser. Huden glødet i flere dager etterpå.  Viktigst av alt er det at jeg har gjort noe for å ta vare på og reparerer bakteriefloraen på huden min, slik at den er mer bevisst på hva den slipper inn og hva den stenger ute. Dette er noe jeg absolutt tar hensyn til i min daglige hudpleierutine i tillegg. Les mer om Red-Carpet resultat med god samvittighet for hudhelsen her:Esse

 

 

Murad Retinol Dual Phase Power Peel

Murad Retinol Peel har effekt på både aldret hud (linjer og pigmentering), sorte prikker og urenheter. I behandlingen kombineres et lag retinol med et trisyrekompleks av AHA for økt penetrasjon. Målet er å stimulere cellefornyelsen, helt uten nedetid. Nicola Vendrell, klinikksjef ved Face-It klinikken i Sandvika, analyserer både huden min og meg, før hun finner ut om jeg vil tåle behandlingen. Hun føler seg trygg på at dette er noe jeg trenger, og gir meg behandling av ansikt, hals og dekolleté. Det er veldig viktig å behandle hele dette området for at det ikke skal være et markant skille mellom hudkvalitet på ansikt og hals/bryst. Siden Murad Retinol Peel jobber fra dybden og opp, skiller den seg fra andre peelinger ved å øke celleproduksjonen i basalcellelaget (stratum basale), noe som igjen stimulerer celleregenereringen i de øvre hudlagene. Som et resultat fornyes vår hud, og urenhetene reduseres. Les mer her: Murad retinol

 

 

Alle gode ting er tre – Hudterapeutens kinderegg

Jeg gledet meg til å beskøe Proskin i Sandvika, og Helen hadde lovet meg en snill behandling som skulle gi meg fin glød til kveldens fest. Jeg burde kanskje ant at det ikke ville bli helt slik. Helen jobber resultatorientert, og ikke nødvendigvis mykt, og med mitt samtykke ble vi enige om at litt rød kveld fikk være ok, så lenge det ga resultat. Dermed kombinerte hun «det beste av det beste» til min hud. Og siden hun har lang fartstid i bransjen, følte jeg meg helt trygg på hennes vurdering. Hun valgte å gi meg en kombinasjon av mine favorittbehandlinger, og jeg angrer ikke ett sekund på at jeg møtte til fest med litt rødsprengt hud samme kveld. Les mer om dette her: Proskin

 

 

 

Kos deg med behandlingen du velger!