Som dere vet er jeg stor tilhenger av tørrshampoo, og ganske sær i valg av produkt. Jeg bruker en touch av tørrshampoo i håret daglig og enda mer når jeg setter opp håret.

  1. Jeg bruker litt tørrshampoo i luggen på nyvasket hår, da unngår jeg at mitt flate hår klistrer seg til ansiktet.
  2. Jeg bruker tørrshampoo inn mot hodebunnen dagen etter hårvask. Hvis jeg ikke har tenkt å vaske håret den dagen gir deg med fresht hår en ekstra dag.
  3. Jeg bruker en tørrshampoo med mer hold i når jeg skal sette opp håret. Mitt hår er langt, tungt og flatt, og får mye mer volum med en slik tørrshampoo. Da blir det lettere å sette opp og hestehalen får litt mer volum.

 

 

Tips ved bruk av tørrshampoo:

Brukes bare i tørt hår! Tørrshampoo vil ikke ha noen effekt om du bruker det i vått eller fuktet hår, det skal kun brukes i tørt hår!

Brukes fra distanse! Hold sprayen et stykke unna håret slik at den fordeler seg naturlig og ikke blir for konsentrert. Holder du for nære vil det klumpe seg og være vanskelig å gre gjennom i håret.

Påfør gradvis. Hold på avstand og påfør gradvis. Det skal ofte lite til. Og du kan fordele det utover med en kam eller børste.

Spray fra undersiden: Løft håret og spray fra undersiden og gradvis utover. Vil du unngå hvitfargen på utsiden sprayer du ikke helt ytterst. Du får samme gode effekt uansett.

Ikke rør! Det naturlige fettet du har på fingrene vil ganske raskt ødelegge effekten av tørrshampoen.

Ikke spray på tuppene! Dette er det eneste området som ikke skal sprayes. Det vil bare gi deg en følelse av tørre, ødelagte tupper.

 

 

Blir håret hvitt? Spray som anbefalt. Skulle pudderet bli for hvitt kan du massere/fordele det utover med hendene eller gre gjennom med en kam etter påføring.

 

To nye tørrshampoo favoritter:

 

JOICO WEEKEND HAIR DRY SHAMPOO er en ny tørrshampoo som gir følelsen av nyvasket hår. Sprayen absorberer olje i røttene og håret føles rent og dufter godt. Weekend Hair er perfekt for deg som liker å utsette hårvasken et par dager! Håret blir silkemykt med lett tekstur og volum.Denne etterlater ingen hvite resten og er fri for den normalt tråe følelsen en tørrshampoo gir. Digger den til daglig bruk! Kr. 329 for 255 ml.

 

 

KEMON AND FINISHING 32 DRY VOL bruker jeg når jeg setter opp håret. Dette er en volumiserende spray som gir volum og tekstur. Rist godt før bruk og spray på tørt hår på bunnen og lengdene. Arbeid gjerne med hendene for å oppnå ønsket volum. Kr. 249

 

 

 

Produktene er sponset som arbeidsverktøy