Det er nok ikke bare jeg som sliter med særdeles tørre hender for tiden? Føler du at håndkremen ikke hjelper?

Håndkremer er ofte laget for hverdagsbruk. Og gjerne til slike som meg som ikke bruker håndkrem hvis den klisser.. Normalt vil vi jo at de trekker raskt inn slik at vi kan gå tilbake til det vi ellers holder på med. Denne typen håndkrem holder ikke nå.  Det finnes håndkremer som gjør mer for huden din enn dette og de kan du fint bruke. Ellers har jeg et lite tips til deg i denne ekstreme håndvask perioden.

 

 

Bruk fotkrem på hendene!

Fotkrem (ikke skum) er laget for å mykgjøre og smøre tørre og sprukne heler, og vi ser fantastiske resultater på utfordrende heler! Klart det virker fantastisk på sprukne, såre hender også! Konsistensen er litt rikere, men effekten veier opp for dette når huden er i nød. 

  • Bruke peeling på hendene en gang i uken
  • Sats på krem med høyt fettinnhold! 
  • Er du ekstra sår og tørr kan smøre tykt på og putte hendene i engangshandsker over natten. 

 

Gehwol har rike, effektive fotkremer jeg ofte bruker på hendene.

 

 

Lykke til!