Nok en gang viser Babor at de  tar både trender, miljø og hudhelse på alvor. Når de lanserer noe nytt så er begge kategorier innfridd til de grader! For hva er vel mer interessant enn en hudpleiblinje som er både:

  1. Vegansk
  2. Bruker Nobel pris-vinnende forskning
  3. Bruker stamcelleteknologi og peptider helt i tråd med den nyeste forskningen.
  4. Og sist men ikke minst, innfører en trend som sparer miljøet for massive mengde plast

ReVersive har vært en bestselgende linje lenge, men nå er den altså oppdatert med både nye ingredienser og nye hensyn til miljøet.

 

 

Nye ReVersive gir raskt merkbare resultaer:

  • 90% av forsøkspersonene hadde allerede en glattere hudfølelse etter en behandling
  • 93% også en mer strålende hudfarge

Jeg har brukt «gamle» ReVersive  tidligere, med gode resultater. Jeg liker duften til den nye linjen bedre. Ved siden av imponerende ingredienser og et viktig miljøhensyn synes jeg huden min er svært rolig og balansert etter to måneder på disse produktene. Fuktighetsnivået er på topp, pigmenteringer ligger i dvale og jeg ser ut som jeg sover langt mer enn jeg gjør. Sunn hud bremser både hudaldring og hudskade så dette liker jeg svært godt! Med disse produktene beskytter du huden mot den daglige påkjenningen som til slutt fører til tidlig hudaldrinag. Akkurat slik jeg ønsker at mine produkter skal ta vare på huden min!

 

 

Alle ReVersive-produktene inneholder det svært effektive PRO YOUTH Complex 

Stamceller hentet fra Rosa alba (hvit rose): 

Rosa alba-ekstrakt senker melaninproduksjonen i huden, reduserer irritasjon og forbedrer cellulær respirasjon for å stimulere metabolismen. Stoffskiftet i huden økes og fremmer utskillelsen av avfallsstoffer. Alt dette skaper en jevn hudfarge, fremmer hudens naturlige utstråling og beskytter mot oksidativt stress ved å redusere dannelsen av frie radikaler. Huden vil gløde!

Epocyl er stamceller som legger seg i hudstrukturen og fyller den i løpet av 15 min  slik at rynker og ujevnheter minskes. Denne aktiverer også kollagensyntesen.

Youth Peptide Complex 

Dette komplekset inneholder to peptider som virker i synergi for å bekjempe linjer og rynker ved å forbedre celledelingen i overhuden og hjelpe hudregenerering. I tillegg fremmer den dannelsen av matriksproteiner i dermis. Dette gjør huden fastere og tettere, gir den et plumpet utseende. På lang sikt bidrar den til å forhindre dannelsen av nye linjer. 

Telovitin 

Hver gang en celle deler seg (aldring) forkortes telomerene. Kvinner har lengre telomerer enn menn, noe som bekreftes ved at kvinner faktisk lever lenger enn menn. Lengden på telomenene avhenger av hvordan man lever, hvor mye indre og ytre stress man utsetter kropp og sinn for. Alt dette er med på å akselerer aldringsprosessen. Telovitin holder cellene yngre lenger: Denne aktive ingrediensen, som er basert på Nobelprisvinnende forskning, beskytter cellene og bekjemper aldring av huden, ved å beskytte telomerene, spissene til kromosomene på cellene våre. Telomenene vil ikke forkortes like raskt og huden vil dermed ikke eldes like raskt. 

Telovitin reduserer også oksidativt stress ved at den stimulerer produksjon av thioredoxin, hudens egen anti-oksidant.

 

 

Alle ReVersive-produkter er veganske og har en vakker, pulveraktig roseduft

Jeg har brukte disse produktene en stund og er veldig glad i både konsistens, duft og effekt. De passer perfekt til min voksne hud! Den rike kremen bruker jeg mest som nattkrem, da jeg har blandingshud. Dette kan du variere som du selv ønsker.  Serumet egner seg perfekt rundt øynene også! Legg den litt tykt så skal du se du kan løfte «blikket» litt.

 

ReVersive pro youth cream rich har en ekstra kremaktig, silkemyk struktur som smelter på huden. Den er perfekt for alle med tørr hud som foretrekker en rikere krem. Det inneholder PRO YOUTH Complex, som motvirker fine linjer og rynker og skaper en frisk, jevn, plumpet hud. Også ideell som nattkrem. 50 ml. kr. 1640 Kremen finnes også i en letter utgave: ReVersive pro youth cream  Takket være PRO YOUTH Complex bekjemper denne lette kremen de hyppigste tegn på hudaldring. Den jevner ut huden, motvirker fine linjer og rynker, plumper huden opp, holder cellene yngre lenger og sikrer en ungdommelig strålende hudfarge. 50 ml. kr. 1640

 

ReVersive pro youth serum – I tillegg til det effektive PRO YOUTH Complex, inneholder dette eksklusive serumet veldig konsentrerte aktive ingredienser. Disse inkluderer et kraftig, innovativt nonapeptid, som gir huden et løft og fører til at den ser mer våken ut. Serumet er ideelt for hud som viser tegn til stress, jetlag eller sene kvelder. Det stimulerer og øker hudens mikrosirkulasjon og gir huden et vakkert friskt utseende. 30 ml. kr. 1640

 

ReVersive pro youth eye cream – Spesielt designet for det følsomme øyeområdet. Denne kremen absorberes rask, roer og strammer følsom hud, den er spesielt skånsom og oftalmologisk testet. Som alle ReVersive-produkter inneholder denne det svært effektive PRO YOUTH Complex, som bekjemper de vanligste tegnene på aldring av huden. I tillegg øker orchistem, et ekstrakt av en japansk orkide, produksjonen av vekstfaktorer med så mye som 50%. Dette forbedrer kommunikasjon mellom cellene, aktiverer fibroblastene og gir øvre øyelokk et lite løftet. Kan også brukes som øye-maske, bruk da en sjenerøs mengde krem to ganger i uken. 15 ml. kr. 1080

 

ReVersive pro youth overnight mask er en kremete nattmaske som forstår hudens døgnklokke og støtter hudens egne reparasjonsmekanismer nøyaktig når det er nødvendig. Mens vi sover, fungerer hudens regenererings- og restitusjonsprosesser fullstendig. Takket være kraftige aktive ingredienser, gjør ReVersive-masken søvnen til den ultimate luksusen. Om morgenen er huden plumpet og ungdommelig strålende, og fine linjer og rynker redusert. Påfør masken om kvelden, etter rens, og la den virke over natten. 75 ml.

 

 

 

 

Innlegget er sponset, men jeg skriver fakta kombinert med egne erfaringer.