“Mother is a verb. It’s something you do. Not just who you are.” – Dorothy Canfield Fisher

 

 

På søndag er det morsdag. Jeg ønsker meg mest av alt et kort eller et lite brev fra mine jenter. De er så flinke til å skrive fine ord til meg og slike kort varmer hjertet i lang tid! Men så vil de alltid vite hva mer jeg ønsker meg og siden jeg har enorme mengde hudpleieprodukter i hjemmet, faller valget på en av mine andre store lidenskaper: lakris! Og jeg får alltid mitt ønske oppfylt, litt lakris og et fint kort. Heldige meg!

Min mor får omtrent alltid hudpleie, og hun elsker det! Og fortjener det! Under finner du et par tips til morsdagen fra meg:

 

En effektiv maske faller alltid i smak. Disse fra PCA Skin gir merkbare resultater og faller alltid i god smak!

 

Gehwol har fotpleieprodukter til alle utfordringer. Og utfordringene for voksne føtter kan stå i kø. En slik gave blir alltid godt motattt!

 

Peeling Marin fra Thalgo passer den som er opptatt av resultat, med disse tre produktene vil din mamma merke endring i huden etter kort tid. Hudfornyelse og glød blir aldri feil.

 

Valentino Donna born in Roma er en fryd for øyet! Dette er en sofistikert og moderne duft som er inspirert av Roma, hvem lar seg ikke friste av denne?!

 

Glo Skin Beauty har ikke bare effektiv hudpleie, men de har de lekreste paletter med make-up! ALLE liker en slik blush, solpudder eller highlight.

 

Min favorittlipjen fra Babor, Doctor Babor PRO, gir deg en mengde svært aktive serum! Disse vil din mor se synlig effekt av! Hva med et A-vitamin serum som jobber med hudaldrinag?

 

Den deiligste, pleiende leppemaksen fra Janssen gir silkemyke lepper til alle!

 

Verdens beste leppeprodukt for knusktørre lepper! Fra Dr. Dennis Gross.

 

En liten søt og vårlig Blush fra buxom kan kanskje være en ide?

 

It Cosmetics har en av mine favoritt CC creams! Denne er mattende, dekker mer enn normalt for en CC Cream og sitter godt. Denne passer alle som ikke har knusktørr hud!

 

“For a mother is the only person on earth who can divide her love among 10 children and each child still have all her love.”

 

Produktene er sponset til tidligere innlegg