De fleste har testet en Green Peel® behandling, du får de i en mengde klinikker i Norge. Hvorfor er denne behandlingen så populær?

Green Peel® har eksistert siden jeg gikk på hudpleieskole, en mannsalder med andre ord.. Med noen få unntak er dette den eneste behandlingen som fremdeles er like populær, om ikke mer enn den var da. Hvordan er det mulig?Trygg hudfornyelse

Det varmer mitt hjerte å se at en behandling som gir en trygg og enestående effekt på hudaldring og hudhelse fremdeles er veldig populær. Det kan bare bety at vi er opptatt av å ta vare på hudens helse, fordi god hudhelse gir en frisk og lekker hud. Green Peel® er kraftig vevsoppstrammende og bekjemper tidlig aldring og tap av spenst. Du vil også se synlig bedring på uren hud, akne, arr og ujevn hudtone, pigmentering, solskadet, grå, gusten hud og store porer. Som du skjønner gjør Green Peel® noe med hudhelsen. En sunn hud reparerer seg bedre selv.

Green Peel® er en real treningsøkt som optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst. Huden får økt stryke, sunnhet og spenst. Som en PT er for en sunn kropp er Green Peel® for huden din


Urtenes effekt

Fra innsiden jobber urtene sterkt antibakterielt, antiinflammatorisk og næringsgivende, noe som er helt avgjørende for de gode resultatene. Urtenes peelende effekt på hudoverflaten øker sirkulasjonen og penetrasjonevnen i huden. Dette er helt avgjørende for at urtemaskens svært aktive stoffer kan slippe til og stimulerer hudens dypere lag. Huden trekker godt til seg aktive ingredienser i flere dager etter behandlingen.100% naturlig og svært effektivt

Green Peel® inneholder kun rene planter og urter, blant annet Aloe Vera, Blæretang, Spirulina. Mange blir overrasket over at en så effektiv og dyprvirkende peeling kan være helt naturlig. Men naturlig betyr ikke nødvendigvis «uten effekt». Gjennom den unike sammensetningen av urter, behandles huden med høykonsentrerte næringsstoffer, beroligende/helende/regnereende virkning, samtidig som urtene er svært rensende og stimulerende. Aldring av huden forebygges dermed uten å strippe den viktige hudbarrieren. I motsetning til mange sterke behandlinger på markedet nå. Selv den dype Green Peel® Classic er skånsom tross sin kraftige dybdeeffekt. En glød du ikke kan sminke deg til

Green Peel® er en trygg behandling som stimulerer optimalt med minimalt stress. Gløden og den karakterisktiske gnistringen i huden ved berøring i flere dager etter alle Green Peel®, er helt særegent og et bevis på at huden blir optimalt stimulert. Behandlingene gir en fantastiske glød!

For et par dager siden fikk jeg en Green Peel® behandling på Signaturklinikken i Lillestrøm og nå kjenner jeg varme og prikking i huden. Jeg er aldri i tvil om effekten av denne behandlingen og gleder meg til gløden som snart blir synlig.


Green Peel® Fresh Up

Den mildeste behandlingen gir lekker glød og virker på hudaldrinag. Populært kalt «party peel» da huden får en flott glød. Samtidig setter behandlingen i gang prosesser som bremser hudaldring, bedrer opptak av aktive virkestoffer og forbedrer uren hud.  Unik behandling til sensitiv og tynn aldrende hud da den styrker hudbarrieren. Jeg anbefaler denne dagen før du skal på fest – huden blir så lekker og enkel å sminke! Green Peel® Energy

Denne behandlingen fikk jeg sist. Dette er en dypere variant som passer ypperlig for de som trenger mer effekt på hudaldring. Effektiv på linjer, pigmentflekker, store porer og akne. Vil kunne være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag. Jeg ble rød dagen etter, men ser bare ut som jeg har vært en dag i slalåmbakken. Etter et par dager flasset jeg litt i kinn – jeg flasser svært lett, så dette skjer ikke med alle. Denne gir god effekt og jeg vet jeg får en sinnssyk glød. Best av alt er det at jeg merker at huden trekker godt til seg de aktive produktene jeg bruker hjemme.Green Peel® Classic

Utrolig effektiv og trygg behandling! Fullstendig hudfornyelse på 5 dager. Perfekt for de med synlige hudproblemer som ønsker fornyet hud uten kjemikalier og kosmetisk kirurgi. Suksessen til den opprinnelige GREEN PEEL® Classic metoden av Dr. med. Christine Schrammek viser til utrolige resultater over mange tiår. Passer for de med dype linjer, grov og dårlig sirkulert hud, akne, arr, store porer og solskadet hud. På kropp: akne, arr, strekkmerker og celulitter. Denne behandlingen gir deg flass og etterfølges av en fuktighetsbehandling.Jeg har testet GREEN PEEL® ved flere anledninger og er alltid fornøyd med resultatet. Føler du at huden er litt gusten og at den ikke helt oppfører seg slik du ønsker er dette et perfekt valg. Det er det også når du ønsker den lille ekstra gløden. Og husk at her brukes ingen syre, kun urter som huden kan jobbe med. Du bør prøve!


Dette innlegget er sponset av GREEN PEEL® , men jeg har elsket Green Peel i alle år og anbefaler deg å teste en behandling. Jeg fikk behandlingen på Signaturklinikken på Lillestrøm.