Det er naturlig at du sliter litt med å velge en ny parfyme. Og det er bra at det er slik, det betyr at du tar på alvor at duften er noe du både skal trives med og passe til. Vi velger dufter helt forskjellig. Jeg faller lett for signaturdufter, men opplever likevel at de jeg bruker mest er de som ligger i omtrent samme duftgarderobe.Velg duft du selv liker!

Jeg velger i tillegg dufter jeg trives med, fremfor dufter andre synes luker godt på meg. For meg er en duft siste ledd i et antrekk, som skal fremheve den jeg er. Samtidig vet jeg hva duft gjør med sinnet og dermed tenker jeg at når jeg liker en duft vil den også gjøre noe med min utstråling.

Test parfymen grundig!

Test parfymen på egen hud og gå med den i minst 15 minutter for å kjenne hvordan den virkelig matcher deg. Det er sjelden parfymen som lukter godt på min venninne er like god på meg.

Ikke overdriv!

Når du har valgt rett duft skal du nesten ikke kjenne at du har den på deg, den skal gi deg en svak følelse av duft og velvære. Kjenner du veldig godt lukten av din egen parfyme kan du være sikkert på at omgivelsene synes du lukter FOR mye parfyme.


YSL – LIBRE

YSL Libre EDP, den nyeste feminine parfymen fra Yves Saint Laurent. Denne vinner flakongkonkurransen for meg. En skikkelig statementflakong for kvinner som elsker ikonisk haute couture. Heldigvis liker jeg duften like godt! Sensuelle appelsinblomsten fra Marokko blandet med den kraftfulle lavendel fra Frankrike. For meg blir denne duften trygg og selvsikker. Akkurat nå får du denne i en lekker gaveeske, inkludert en reisestørrelse.
Kr. 875 (verdi: 1033kr)

Lancôme  Idôle

Lancôme sin nyeste og svært populære duft,  Idôle, er en unik kombinasjon av rose, jasmin og chypre. En ren, strålende duft som skal gi en helt spesiell glød.
Rose: Med sin kraftige og vanedannende rene hjertenote er Idôle et blank lerret
Jasmin: Tilfører og etterlater en kremet, ren og intensiv mykhet.
Chypre: Sofistikert duft som trenger gjennom et vell av friske og strålende kronblad. Med hvit chypre når Idôle eksepsjonelle høyder takket være en kombinasjon av moskusduft, som utvikler seg til en note av nude.
Jeg liker spesielt denne flakongen som er tynn som en mobil. Den har et klasstisk, delikat utseende og samtidig er denne utgaven perfekt å ha i vesken. Lover misunnelige blikk når du tar frem denne!
Kr. 499

Giorgio Armani Sì

Enda en flakong jeg liker veldig godt! Delikat og sensuell, passer perfekt på min parfymehylle! Giorgio Armani Sì Eau de Parfum er chic, sensuell, intense og myk fra første stund. Den fremtredende og elegante duften spiller på følelsene – tro mot Giorgio Armanis estetiske ånd.
Duften kombinerer tre noter: nektar av solbær, moderne chypre og blond tremusk, med innslag av freesia og duften av mairose. Duften uttrykker selve essensen av chic italiensk eleganse og stil. Når jeg ikke vet hvilken parfyme jeg skal velge, bruker jeg ofte denne – den passer til alle antrekk og alle stemninger for meg.
Kr. 580

Valentino Donna Born in Roma

Den nye duften Donna Born in Roma er en floriental Haute Couture-duft som er modernisert med en overdose av trenoter. Er den ikke lekker??!
Donna Born in Roma er basert på en trio av sjasminblomster som er valgt ut blant de beste artene i verden. Denne feminine og moderne duften inneholder bourbon-vanilje og er boostet med et hint av rosépepper og en treaktig, animalsk overdose som skaper en dristig og uventet twist. Vanilje, jeg er solgt.. Også den treaktige duften appellerer alltid til meg.
Dette er en sofistikert og moderne duft som er inspirert av Roma, byen der eleganse og modernitet flettes sammen, der klassisismen forhøyes av en sydende og edgy livsstil. Helt nytt og litt uventet fra Valentino. Jeg elsker duften! Og vent til jeg viser deg herreduften som hører til!!…
Kr. 905

 

 

 

Produktene er sponset som arbeidsverktøy. Jeg skriver min mening om alle duftene.