Jeg sparker stadig borti noe. Det resulterer i blå negler som kanskje til og med løsner etterhvert. Slike påkjenninger for neglen kan resulterer i en deformert negl i fremtiden. Det finnes imidlertid et par ting du kan gjøre når du først har vært så uheldigHvis du pleier neglen riktig etter et slag kan du unngå en deformert og kanskje «bulkete» negl resten av livet.Gehwol Nail Care 

Stimulerer negleveksten. For sprukne tå- og fingernegler
og til støtte ved behandling med preparater mot neglesopp.

Inneholder hvetekimolje med vitamin E og andre oppbyggende stoffer, og dessuten aktive bestanddeler av kamillens eteriske oljer. Reparerer sprukne negler og fremmer Dunn vekst. Masseres lett inn i negl og huden rundt neglen, daglig.
Kr. 190


GEHWOL Protective Nail and Skin Oil

Bruk denne sammen med oljen over hvis hensikten er å få fortgang i nellveksten på en skadet eller syk negl. Som etter et slag. Denne inneholder også soppdrepende ingredienser og den egner seg dermed fint mot sopp i neglen. Den har til og med vist seg å reversere gammel skade i neglen.
Kr. 190


Gehwol med. Salve for Cracked Skin 

Pleiende salve for veldig hard, sprukken, tørr og ru hud.
Ikke glem at du lettere sprekker i huden på føttene også, når det er vinter.
GEHWOL med Salve for Cracked Skin inneholder helende, hudvennlige fettstoffer bestående av en kombinasjon av naturlige eteriske oljer og panthenol. Ved regelmessig bruk får huden igjen sin naturlige elastisitet, motstandskraft og beskyttelse. Du forebygger sprekker og kan fjerne de som allerede er der.
Kr. 190,-
Innholdet er laget etter egne erfaringer med Gehwol på skadet negl og er å betegne som en annonse. Forhandler finner du her:http://www.gehwol.no/Finn-forhandler