Thalgo presenterer PEELING MARIN : Den første marine cosmeceutical serie  med syrer fra fermentert mikroniserte alger.

Synlig hudfornyelse med Thalgo:

Thalgo har utviklet en ny generasjon mikroniserte alger, gjennom en 100% naturlig bioteknologisk gjæringsprosess uten kjemiske løsningsmidler: Syrene fra fermenterte mikroniserte alger kombineres med glykolsyre og glukonsyrer og gir en gradvis peeling som er både effektiv og snill mot huden.Hvorfor fermentering?

Melkesyregjæring, utført med Lactobacillus plantarum, produserer naturlig melkesyre av sukkeret fra mikroniserte alger. Melkesyren anbefales for å stimulere fornyelse av hudceller og dermed bekjempe de synlige tegnene på aldring. Gjæringen optimaliserer frigjøring av marine næringsstoffer inne i veggene til mikroniserte alger. Dette vil for eksempel gi:

  • 5,2 x mer kalsium
  • 3,8 x mer jern 
  • 2 x mer magnesium 

Disse marine mineralene kombinert med polyfenoler fra alger gjør syrene fra fermenterte mikroniserte alger beroligende, remineraliserende og beskyttende.Mikronisert alge

Micronised Algae ble er en eksklusiv Thalgopatetn som ble utviklet i 1966 av farmasøyten André Bouclet, grunnlegger av THALGO Laboratories. Denne patenterte mikroniserte alge-prosessen frigjør marine ioner i en aktiv form som er lett for huden å absorbere. Mikroniserte alger inneholder en overflod av sporstoffer, aminosyrer, vitaminer og sukker (på grunn av sin unike sammensetning: 45% Fucus vesiculosus, 45% Laminaria digitata og 10% Lithothamnium calcareum) gir den kraftige revitaliserende egenskaper.

Hudaldring som resultat av påvirkning fra miljø og stress.

  • Fra 30-årsalderen opplever vi ujevn pigmentering, porene blir mer synlige og huden virker mindre glatt.
  • Fra 40-årsalderen opplever vi mer markerte pigmentflekker, rynker, fine linjer og en generellt svekket spenst i huden.
  • Fra 50 årsalderen mister huden sin fastheten, får dypere rynker og hudfargen blir ujevn, slik at ansiktet ser eldre ut.


Hvem er Peeling Marin for?

For alle som ønsker synlig effekt fra første behandling, som 

  • Reduksjon av rynker
  • Strammere hud, mindre synlige porer
  • Jevnere hudtone
  • Huden plumpes, jevnes ut og får mer spenst


Hjemmepleie ved siden av PEELING MARIN behandlinger

Behandlingene du får i klinikk skreddersys og gir din hud maksimal effekt, de er virkelig gode! Hjemmepleie vedlikeholder resultatet mellom hver behandling og gir deg samtidig gradvis hudfornyelse. Jeg anbefaler en kombinasjon. Disse produktene har jeg brukt hjemme:

INTENSIVE RESURFACING NIGHT SERUM 

Dette profesjonelt inspirerte serumet inneholder en høy dose syre fra fermenterte mikroniserte alger [5%] og glykolsyre og glukonsyrer [10%] for intensiv fornyelse. Ti dråper om dagen er nok for å oppnå synlig effekt etter fra 7 dager. Dette serumet skal brukes på kvelden, i ansiktet og på halsen før nattkremen. Den er friskt og uten duft med lett tekstur. Anbefales som en del av et 21-dagers kurs kombinert med MICRO-PEELING WATER ESSENCE. Dette produktet jobbet godt i huden min og ga synlig effekt! Kr. 1075MICRO-PEELING WATER ESSENCE 

Denne vannessensen med daglig peelende effekt fornyer huden gradvis. Med 3% konsentrasjon av syrer fra fermenterte mikroniserte alger og 1,5% konsentrasjon av glykolsyre og glukonsyrer, gir det en skånsom mikropeeling for en gradvis ‘ny hud’. Påfør produktet med fingertuppene eller en bomullspad i ansiktet og på halsen hver morgen før dagkremen. Jeg elsker dette produktet! Den holder huden min jevn og plumpet hele tiden. Kr. 575SOOTHING REPAIRING BALM 

Denne beroligende og nærende balsamen «kler på»  huden.  Inneholder et nærende kompleks (sterkt konsentrert reparerende Jojoba Wax, beroligende Aloe Vera, nærende Shea-smør og beskyttende planteoljer. THALGO-patenterte Mésolift Marin fullfører denne formelen ved å intensivt vitalisere huden og øke metabolismen i hudceller . Påfør et tynt lag av SOOTHING REPAIRING BALM på ansiktet og hals om kvelden etter grundig rengjøring og tørking. Den er helt nydelig og beroligende på irritert hud! Testet som ikke-komedogen og formulert uten dufter, den er egnet for alle hudtyper. Kr. 500SUNSCREEN CREAM SPF50+ 

Jeg bruker alltid SPF! Og etter en perlende behandling må du passe godt på dette. Denne ikke-fete, ikke-hvite, ikke-komedogene og duftfrie solkremene gir veldig høy beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler. Inneholder patentert SUN’YTOL FUTURE og Organic filters for optimal beskyttelse. Påfør hver morgen etter dagkremen før du blir utsatt for UV-stråler.  Kr. 475


 

 

Innlegget er betalt, men jeg skriver om min erfaring med produktene.