Jeg er ikke så flink til å legge mer vekt på festantrekket enn på hverdagsantrekket. Jeg ser så mange rundt meg som virkelig får til den ultimate «partylooken» mens jeg selv føler jeg både sminker meg og kler meg omtrent likt både til hverdags og fest. Når jeg tenker over det er nok dette et resultat av et valg jeg tok for mange år siden, hvor jeg fant ut at jeg alltid føler meg best i min klassiske look med innslag av en liten sprek detalj. Min spreke detalj kan dreie seg om en knall leppestift, store statement øredobber, mønstrete strømpebukser eller lekre hårspenner. Men en slik detalj føler jeg meg alltid pyntet nok til fest.


Her har jeg makset. Med både leppestift, hårspenner og øredobber. Skikkelig feststemt!

Lekre hårspenner og strikker

Spenner og strikker gjør håret pyntet. Jeg er ikke så flink til å sette opp håret mitt, men med lekre spenner og hårstrikker kan håret likevel se litt bedre ut.


Jeg er veldig glad i å ha håret bort fra ansiktet, så spenner i forskjellige farger bruker jeg mye.
Spenner og hårstrikker pynter opp i hverdagen også, når jeg ikke rekker annet enn å gre meg.

Store øredobber

Store øredobber pynter opp både strikkegensere og pene antrekk. Jeg bruker enten farger som skiller seg fra resten av antrekket eller noe «nøytralt», men stort.


Spenne og øredobber synder opp et hverdagsantrekk.

Knall leppestift

Jeg bruker enten knall leppestift eller mye pigment på øyenskyggen når jeg skal pynte meg litt. Som regel faller valget på leppestiften, det er så enkelt..


Jeg bruker ofte knall leppestift for å heve hverdagsmake-up til festmak-up.