Jeg bruker ofte maske. Forskjellige masker, avhengig av hva huden min trenger. Og det er dette som er så fint med masker. Du trenger ikke nødvendigvis bruke maske fra samme serie som dine andre hudpleieprodukter. Masken behandler huden akkurat der og da, så den kan gjerne rense eller virke mattende selv om du er litt tørr og aldri ville valgt rensende og mattende produkter daglig.  • Jeg bruker ofte nattmasker i stedet for nattkrem.
  • Beroligende gelmaske er deilig på stresset og irritert hud.
  • Innimellom bruker jeg en rensende maske før en fuktighetsgivende maske.
  • En maske som matter min blanke hud er perfekt før jeg vil at make-upen skal sitte pent lenge.
  • En maske som jevner hudfargen og virker litt blekende på pigmentforandringer får alltid huden til å fremstå som sunnere.
  • Elsker fuktighetsmasker! ELSKER!
  • Egen maske til øyepartiet. Ja, takk! Særlig nå når jeg har blitt voksen..
  • Maske som øker mikrosirkulasjonen og gir meg liv i huden og farge i kinn er en soleklar vinterfavoritt!


Masker gir en umiddelbar boost til huden og jeg kan selv bestemme resultatet. Jeg har vært så heldig å få teste maskene til Hormeta og liker de veldig godt. Jeg har testet alle selv og jeg har latt jentene mine teste i tillegg. Disse maskene er lette å legge og ikke vanskelig å fjerne.HORME CITY Exfoliating Detox Mask

Hormeta Exfoliating Detox Mask har dobbel effekt: den eliminerer giftstoffer og miljøgifter på hudens overflate, samtidig som den dyprenser huden på cellenivå. Reduserer gusten hudfarge, fjerner urenheter, stimulerer cellefornyelse og gir huden en glatt overflate. Huden min blir revitalisert og stråler mer enn noen gang. Super om du føler at huden er litt gusten. Hormeta Exfoliating Detox Mask inneholder organisk sveitsisk sommerfugl busk og timian ekstrakter med naturlige antioksidant og anti-frie radikale egenskaper og beskyttelse, risbranolje som er eksepsjonelt rik på antioksidant og anti-inflammatoriske molekyler, vitamin E + C som frisker opp gusten hud, sheasmør som gir huden næring, Sveitsisk økologisk brønnkarse som er rik på detox egenskaper og hindrer pigmentflekker, lilla voksperler som gir en mild eksfoliering av huden og Hormetas enestående kombinasjon av mikromineraler Oligocos-5. Passer ypperlig etter en fest eller når huden ellers trenger en detox.HORME SOFT Soothing Gentle Mask

Hormeta Soothing Gentle Mask  er en beroligende gelé maske for sensitiv hud. Huden blir fuktet, lindret, mer motstandsdyktig og føles mykere og mindre følsom. Rødme blir redusert og huden blir frisk og vakker. Soothing Gentle Mask inneholder essensielle aktive ingredienser som lindrer den mest sensitive hud: et eksklusivt kompleks av planteekstrakter, et ekstrakt av Ginkgo biloba,og appelsinblomst hydrosol, kombinert med Hormetas enestående blanding av sporstoffer. En favoritt, siden huden min ofte er stresset. Den roer godt ned og gir masse fuktighet.HORME MOIST Hydro Mineral Mask

Hormeta Hydro Mineral Mask er en pleiende og fuktighetsgivende maske som booster den naturlige hydrering av hudens øvre lag og gjør huden fløyelsmyk, smidig og strålende vakker. Hydro Mineral Mask har en mandel-duftende kremaktig tekstur og gir en deilig, luksuriøs opplevelse. Masken er beriket med fuktighetsgivende agenter, organisk gulrotjuice og tomatjuice som er stappfulle av vitaminer og mineraler, Pentavitin fukter i dybden og bevarer fuktigheten hele dagen, organisk edelweiss som beskytter mot frie radikaler og UV stråler, hvit leire som er absorberer overflødig talg og Hormetas enestående blanding av sporstoffer. «Livredder» for all tørr hud. Nydelig maske!HORME TIME Ultimate Mask with ceramides

Hormeta Ultimate Mask with ceramides  gir fuktighet, fremmer cellefornyelse, gjenoppretter hudens naturlige barriere og bekjemper tidens tegn. Hudtonen blir jevnere og huden får en matt og fin overflate. Ultimate Mask with ceramides kombinerer Hormetas enestående blanding av sporstoffer med aktive ingredienser som jevner ut og gjenoppretter lipider: lipid ogceramid komplekser fukter og styrker hudbarrieren, Revitalin®PF fremmer cellefornyelse, og hvit leire bidrar til å gjøre huden matt. Denne er min datters favoritt, den er en drøm til hennes ultratørre hud.HORME WHITE Brightening Glacial Mask

Hormeta Brightening Glacial Mask er en fantastisk maske som lysner og jevner ut hudtonen, gir fuktighet og reduserer mørke flekker. Huden blir klarere og får en nydelig naturlig glød. Brightening Glacial Mask inneholder et synergisk Anti-Dark Spot kompleks som reduserer produksjonen av melanin og motvirker mørke flekker, 7 sveitsiske planter som er kjent for sine lysnende egenskaper, stabilisert vitamin C derivat som gjenopretter hudens naturlige glød og reduserer mørke flekker, fuktighetskompleks som gir langvarig hydrering i huden,, Orgasol Caresse som absorberer overflødig talg og reduserer blanke områder og Hormetas enestående blanding av sporstoffer. Et must til alle som vil holde pigmentflekkene på et lavt nivå!HORME MAT Rebalancing Mask with sulfur

Hormeta Rebalancing Mask with sulfur er en effektiv ansiktsmaske med  aktive ingredienser som renser overflaten av huden og fjerner overflødig talg.  Huden blir balansert, klar og ren. Rebalancing Mask with sulfur kombinerer Hormetas enestående blanding av sporstoffermed svovel som har blitt brukt i århundrer for å behandle fet hud, et snerpende og seboregulerende plantekompleks, vitamin A, C og E, og eterisk olje av rød timian. Hele familien bruker denne når vi blomstrer opp med noen kviser. Den gjør også huden matt og fin før en fest, slik at make-upen holder lenger.HORME FLASH Gold Shining Mask

Hormeta Gold Shining Mask er en luksuriøs ansiktsmaske full av peptider, vitamin B5, mineraler og ikke minst ekte gull som gir deg strålende hud på et øyeblikk. Den frisker opp sliten og gusten hud, og gjør den glattere, mykere og gir en fantastisk glød. Gull har så mange effekten på huden og dette er masken for en voksen, litt sliten, hud som trenger å «sparkes i gang. Gir fantastisk glød!HORME CITY Pro-oxygen Sleeping Gel

En innovativ nattmaske med oksygen som revitaliserer huden og gjør huden fastere og strålende vakker. En ny generasjon anti-stress maske. Når du våkner er huden friskere, mykere og fullstendig revitalisert. Masken booster cellulær respirasjon, strammer opp og gjør huden smidigere, kjemper mot oksidativt stress og gjenvinner hudens naturlige utstråling. Jeg digger nattmasker! Utrolig deilig å få ekstra pleie over natten. Bruker det alltid etter en tøff dag.HORME LINE Eye Contour Rescue Gel Mask

Hormeta Eye Contour Rescue Gel Mask er en fantastisk øyemaske som angriper rynker, mørke ringer, kråkeføtter, hovenhet, og tegn på tretthet. Huden rundt øyet får fuktighet og blir fastere, glattere, og du ser uthvilt ut. Eye Contour Rescue Gel Mask kombinerer Hormetas enestående blanding av sporstoffer med Eyeliss®, økologisk kornblomst ekstrakt, og allantoin. Ikke glem øyepartiet! Når du legger maske i resten av ansiktet bør du alltid ha en egen maske til dette sensitive området.
Takk til Mona og Josefine for hjelp med testing og bilder.

Innlegget er sponset, men maskene er testet og jeg liker de like godt som resten av produktene til Hormeta.