Gull er lekkert i alt fra smykker, til tilbehør og vesker. Jeg har til og med et par gullsko som jeg ofte piffer opp et antrekk med. Men bortsett fra å gi en fantastisk glød når det brukes i sminke – har gull noen effekt på huden?

  • Det sies at gull kan virke antiinflammatorisk. Og inflammasjon kan som kjent være årsak til alt fra akne til rynker
  • Gull skal booste kollagenproduksjonen
  • Gull fungerer som en katalysator som trekker med seg andre ingredienser bedre ned i huden
  • Gull reflekterer lys, og gir huden en sunn glødEn rekke hudpleieprodukter til hjemmebruk inneholder gull. Vi kommer ikke bort fra å fascineres av den fine gløden gull gir huden, men gull har også effekter utover det visuelle.


Beauty Expert med gull, plantehormoner og dronelevering

Beauty Expert bruker 24 karat gull i linjen som er laget til voksen hud som ønsker en glødgivende- og sirkulasjonsøkende effekt. I tillegg erstatter plantehormoner hormoner i huden som reduseres under overgangsalderen. Dermed bedres elastisiteten. Produktene bruker også den unike «cosmetic drone»-teknologien som leveringssystem. Det innebærer at ingrediensene blir fraktet nøyaktig dit de skal i huden.

Selv om produktene er laget til en voksen hud som mangler spenst og glød passer de også yngre hud som har vært utsatt for «traume», som en spesielt stressende periode, sykdom eller annet som gjør at huden trenger litt ekstra hjelp. Produktene er supre til alle aldre som en «askepott»-behandling.Beauty Expert Golden Cream

Denne kremen har vunnet flere utmerkelser. Ved å benytte kosmetisk droneteknologi skal denne aktive kremen fukte og nære huden, forbedre vitalitet og utstråling, bekjempe tørrhet og gi huden en jevn overflate med fin glød. Isoflavonoider og naturlige oljer er nødvendige for å opprettholde hudens smidighet og elastisitet.  Jeg skjønner godt at dette er en prisvinnende krem: Den både føles deilig på huden, og effekten er av høy kvalitet.  Collageneer® skal stimulere syntesen av et høyverdig kollagen for å øke elastisiteten og fastheten i huden, noe som bidrar til å omforme ansiktskonturen.

Kr. 648,-Hormeta med gull og sporstoffer

Sporstoffer som sink, kobber, krom, magnesium og silisium er helt essensielt for sunn og frisk hud, og mangel på disse kan føre til dehydrering og for tidlig aldring av huden i tillegg til at huden mister sin fleksibilitet og elastisitet. Ved å ionisere sporstoffene vil de trenge raskt inn i huden og virke umiddelbart.  

Hva er ioniserte sporstoffer?

Sporstoffene er normalt bundet til molekyler i kroppen, mens når de er ionisert er de kjemisk aktive og  på jakt etter å binde seg sammen med andre stoffer. På denne måten kan vi påvirke hvor de virker i huden. Ved å tilsette en kombinasjon av ioniserte sporstoffer i hudpleieproduktene trekker de aktive ingrediensene raskere inn i huden og virker umiddelbart.HORMET GOLD Re- Generation Eye Contour Balm

Dette er en rik balsam med mattende pudderfinish – helt ulikt alle øyekremer jeg har testet. Hormeta Re-Generation Eye Contour Balm er en eksepsjonell anti-rynkekrem som gir huden rundt øynene fuktighet, fylde og fantastisk glød. Huden rundt øynene skal bli synlig glattere og jevnere. Skal virke på linjer, poser og mørke ringer, så jeg skjønner hvorfor jeg fikk teste denne… Huden føles gjennomfuktet og avslappet etter en ukes bruk. Utrolig deilig konsistens og rask effekt, så jeg venter spent på fortsettelsen, med stor optimisme! 

  • Peonekstrakt virker plumpende.
  • 3D Peptider virker restrukturerende.
  • Hesperidin fra sitrusskall virker på mørke ringer
  • Gullstøv gir glød, og luksusfølelse. 

Kr. 949,-


 
Produktene er sponset som arbeidsverktøy