Ja, det går faktisk an å bli «svart på en kvart»! Når du plutselig kommer på at du burde hatt litt mer farge for å gå med den utringingen du planla eller bare legger i en kjole, så finnes det håp. DHA (dihydroksyaceton) er den ingrediensen  i produktet som gir farge. Den reagerer med  aminogrupper i hudproteinet. Det dannes da en type pigment som heter melanoidiner som likner litt på melanin uten å ha samme UV-beskyttende effekt. DHA farger bare det øverste døde hudcellelaget og gir derfor ikke veldig langvarig resultat. Ved å kombinere DHA og erytrulose i selvbruning  får man en dypere og penere brunfarge. Jo høyere konsentrasjon av disse ingrediensene i et produkt, jo raskere blir du brun. Men husk at det er tilsvarende viktig å preppe huden godt når fargen kommer raskt.

 

IMG_8154

 

Før self-tan bør du gjøre dette:

  1. Peel huden godt
  2. Smør ekstra tørre områder med en krem slik at disse områdene ikke trekker til seg mer self-tan enn de andre områdene.
  3. Ikke gni deg tørr etter en dusj, klapp forsiktig med hankledet. Da gnir du ikke bort fargen.
  4. Gå i løse og ledig klær helt til du skal ta på deg finstasen, på denne måten får fargen utvikle seg best.

 

IMG_3088

 

Self-tan som gir deg rask farge:

 

IMG_8145

Vita Liberata – Ten Minute Tan Karamellfarget krem fra Vita liberata som gir en gradvis selvbruningseffekt til din hud raskt og enkelt. Ten Minute Tan er proppfull av pleiende, nærende og fuktighetsgivende ingredienser som tar vare på huden din, like mye som fargen, slik at du oppnår en strålende og naturlig glød. Ha på i 10 minutter før dusjen for en naturlig farge. Brunfargen vil utvikles i løpet av 4-6 timer og varer i opptil 5 dager. Denne virker faktisk! Perfekt når du trenger brune legger RASKT. Kr. 399,-

 

IMG_8146

Vani-T Velocity Rapid Tanning Mousse (Ultra Dark) Vani-T Velocity Rapid Tanning Mousse (Ultra Dark) selvbruningsmousse er utnevnt av VOGUE som den beste «raske selvbruneren på markedet og er blitt en av de bestselgende selvbrunerene på markedet. Gir en lekker brunfarge! Kjøpes påSpraytanhuset. Kr. 449,-

 

IMG_6026

Australian Flow Ultra Dark Self Tanning Mousse – 1 hour Express. Denne revolusjonerende formelen er tilsatt kakao for å gi deg den mørkeste naturlige brunfargen på bare 1 time. Mousen etterlater deg den vakreste naturlige brunfargen. Kr. 196

 

 

 

Produktene er sponset som arbeidsverktøy for å kunne skrive denne saken.