Mine venninner ønsker seg alltid hudpleie, det har de gjort de siste 20 årene. Det samme gjelder mamma og tanter. Det finnes knapt noen gave som blir like godt mottatt, alltid brukt opp og så og si aldri byttet i noe annet. Klinikkene bugner av gode julegavetilbud! Kanskje du til og med finner noe til deg selv?Med hudpleie er du trygg på å gi noe vellykket. Med Babor er du trygg på god effekt og luksuriøs følelse. Jeg ønsker meg alle disse gavene, klarer ikke å velge…BABOR Christmas Box

Inneholder alt du trenger til en hjemmepleierutine. Pakken er også perfekt til reise!
 – Hy-Öl/Phytoactive rensesystem (50ml/30ml)
 – Collagen Booster Rich, bestselgende krem (15ml)
 – Daily Hand Cream (30ml)
 – Essential Lip Balm (1stk)

I tillegg ligger det med tre gratis «Perfect Glow» ampuler i esken.

UT 399,- 
VERDI 1155,-


Dr. Babor Lifting Sett

Collagen Booster Cream (50ml): spesielt utviklet for å stamme opp huden og for å redusere synligheten av fine linjer og rynker. Kremen er beriket med en 2% tripeptid blanding som aktiverer hudens naturlige produktsjon av kollagen, mens hyaluron syre tilfører rikelig med fuktighet. Resultatet er en friskere og mer strålende hud med ungdommelig glød.
V-Shape Serum (15ml): restrukturerer, fyller og jobber med plumping, løft og spenst.

UT 1195,- 
VERDI 2385,-


Moisturizing Cream og Moisturizing Cream rich

Kremene tilfører fuktighet til tørre partier. Den lette balanserer fetere partier og virker lett mattende, mens den rike tilfører enda mer fuktighet og næring. Perfekt til de som har tørr hud, året rundt. Eller som dag- og nattkrem.

UT 998,-
VERDI 1780


Skinovage Vitalizing Cream Rich og Serum

Babor Skinovage Vitalizing er regenererende, fuktighetsgivende, pleiende og beskyttende hudkrem. Den er med på å reduserer linjer og rynker. Samt at den beskytter huden mot det blå lyset som kommer fra mobil og nettbrett.

UT 998,-
VERDI 1780,-


Skinovage Calming Cream og serum

INTENSE CALM-ekstrakt kombinert med allantoin og panthenol som sammen reduserer irritasjoner, følelsen av stram hud og stressrelatert rødhet*. Huden blir roligere og mer motstandsdyktig mot stress, og hudens naturlige beskyttelsesbarriere styrkes*. Uten parfyme og fargestoffer. Calming Cream er også basert på forskningsresultater og inneholder en spesiell power-peptid som forbedrer hudens regenerasjonsprosesser for en jevnere, mer vital hud.

UT 998,-
VERDI 1780,-


Skinovage Balancing Cream og serum

Den aktive balanserende ingrediensen SEBUCON regulerer talgproduksjonen og fuktnivåene i huden*, og et maritimt plankton virker poresammentrekkende. Naturlige biopolymerer og pullulan balanserer fuktnivåene og skaper et fuktighetsreservoar. Huden gjenvinner balansen og får en jevnere, mattere hudoverflate. BALANCING SERUM er også basert på forskningsresultater og inneholder en spesiell power-peptid som forbedrer hudens regenerasjonsprosesser for en jevnere, mer vital hud.

UT 998,-
VERDI 1780,-


Skinovare Argan Cream og Moisturising Serum

Skinovare Argan Cream er en 24-timers intensivpleiende krem som tilfører essensielle fettsyrer med verdifull arganolje. Alpine stamceller beskytter mot for tidlig aldring av huden, og OsmoTec forbedrer opptaket av aktive ingredienser i huden. Huden får tilbake mykheten og elastisiteten.
Skinovage Moisturising Serum spesielt for fuktfattig hud. Aloe vera, hyaluronsyre og svarthavre tilfører en stor dose fuktighet. Tørrhetslinjer viskes ut og huden blir godt fuktet, noe som er en forutsetning for en sunn hud.HSR Lifting krem og øyekrem


HSR Extra Firming Cream (50ml) er en luksuriøs anti rynke krem i den innovative HSR Lifting serien. Den inneholder HSR Lifting Complex som har fantastiske effekter: Hudens elastisitet forbedres merkbart, huden beskyttes mot negativ miljøpåvirkning samtidig som rynker og linjer reduseres og forebygges effektivt.
HSR Extra Firming Eye Cream (15ml)  er en luksuriøs anti-rynke øyekrem med samme type ingredienser som kremen i den innovative HSR Lifting serien.

UT 1290,-   INN 640,-
VERDI 2010,-
Innlegget er sponset. Jeg bruker mye Babor og er veldig glad i disse produktene og disse gavene!