Her i huset har vi alle typer adventskalendere. Alt fra pakkekalender til sjokoladekalender, make-up og hudpleiekalender. Sistnevnte er min styrke! Vel, jeg er god på sjokolade også, men hudpleie er min lidenskap. Jeg elkser disse adventskalenderne:Sothys adventskalender er råere enn noen sinne!

Her finner du hudpleieprodukter av høy kvalitet, eksklusive overraskelser og til og med teasere på produkter som skal lanseres i 2020! Og på juleaften finner du en nydelig gave til huden din! Jeg digger denne kalenderen! Kr. 799,- (verdi kr. 2194,-)

Finn din nærmeste forhandler her: https://www.sothys.no/no/finndinsalongDen første og fremdeles en av de beste: Babor ampullekalender

Årets kalender er Bordeaux-rød, og så elegant og stilig at det vil være synd å holde den skjult på badet. Denne nye nyansen, med sine kongelige undertoner, kalles Windsor Wine. Som alltid inneholder kalenderen 24 svært effektive BABOR-ampuller. Hver eneste én er et mesterverk i seg selv, og inneholder perfekt doserte aktive ingredienser for å gi din hud den spesielle høytidsgløden. Adventskalenderen er designet som et 24-dagers behandlingsforløp, og starter med en intenst fuktighetsgivende ampulle, som gjør at huden din føles utrolig myk og silkeaktig. Skjult bak hver av de andre 23 lukene, er spesialampuller for å stramme opp huden, gi deg glød og en feilfri hudfarge. Kr. 695,- (Verdi kr. 2228,-)

Finn forhandler her: https://no.babor.com/spas/locatorKorres gir deg 24 hudpleieprodukter fra Hellas:

Korres adventskalender er fullspekket med deilige, naturlige skjønnhetsprodukter i fine størrelser som vil glede deg hver dag fram til jul! Den inneholder produkter for ansikt, kropp og hår samt makeup.  Jeg er veldig glad i Korres og denne smarte kalenderen digger jeg: når du trekker ut en gave faller en annen ned. Kr. 599,- (Verdi kr. 1470,-)

Du kan kjøpe Korres her: https://www.vita.no/j19-korres-adventskalender2019Janssen gir deg deilige og aktive ampuller i 24 dager

Denne eksklusive kalenderen fra Janssen Cosmetics inneholder 24 forskjellige unike ampuller som virker henholdsvis beroligende, fuktighetsgivende glødgivende og oppstrammende. Disse cosmeceuticals ampullene er kjent for å gi fantastiske resultater. De er satt sammen som en 24 dagers kur for å gi huden et «kick» og sørge for at du stråler litt ekstra gjennom festmåneden. Kr. 698 (verdi 1470,-)

Finn forhandler her: http://www.esthetica.no/kontakt.html


Kalenderne er levert til meg for testing slik at jeg kan vurdere og skrive dette innlegget.