Det snart på tide med misteltein og kristtorn! Og like sikkert som at du baker julekaker i desember, åpner du julekalenderen fra Babor. Dette har blitt en stor tradisjon i Norge. 

Årets kalender er Bordeaux-rød, og så elegant og stilig at det vil være synd å holde den skjult på badet. Denne nye nyansen, med sine kongelige undertoner, kalles Windsor Wine. Som alltid inneholder kalenderen 24 svært effektive BABOR-ampuller. Hver eneste én er et mesterverk i seg selv, og inneholder perfekt doserte aktive ingredienser for å gi din hud den spesielle høytidsgløden. Adventskalenderen er designet som et 24-dagers behandlingsforløp, og starter med en intenst fuktighetsgivende ampulle, som gjør at huden din føles utrolig myk og silkeaktig. Skjult bak hver av de andre 23 lukene, er spesialampuller for å stramme opp huden, gi deg glød og en feilfri hudfarge.2x Algae Vitalizer: Ekstrakter av naturlig planktonalger gir fuktighet og har en antioksidanteffekt

3x Beauty Rescue: Booster huden, styrker barrierefunksjonen og hjelper til med å lagre fuktighet

3x Perfect Glow: Minsker ujevnheter i huden, gir en frisk, naturlig utstråling og øyeblikkelig glød

3x Active Night Alge- og trøffelekstrakter hjelper huden å gjenopprette balanse over natten3x 3D Firming: Virker på tre måter for å bekjempe aldringstegn: forbedrer hudens struktur, plumper og gir konturene i ansiktet et yngre utseende 

3x Lift Express: Reduserer dybden på fine linjer og rynker med en øyeblikkelig synlig effekt. Spesielle peptider forbedrer cellekommunikasjonen, og styrker dermed hudens beskyttende barriere

2x Grand Cru The Rose: Damaskrosekstrakt gir øyeblikkelig anti-aldrende og regenererende effekt

3x Grand Cru The White: Skaper en jevn hudfarge, takket være hvitt Rose alba-ekstrakt

2x Grand Cru The Black: Inneholder svart Baccara rose-ekstrakt som beskytter mot miljøbelastningKr.  695,- (Verdi 2228,-)

Innlegget er sponset, men denne kalenderen har vært en favoritt i mange år.