Jeg er ganske sær når jeg velger hudpleieprodukter. Jeg tester ikke hva som helst og vet godt hva produktene bør inneholde til en voksen hud. Øyekrem er kanskje det jeg sliter mest med å finne? Jeg kan anbefale mange gode produkter og jeg har også testet en rekke øyeprodukter jeg ikke anbefaler videre. Når jeg finner produkter som skiller seg skikkelig fra mengden så velger jeg å gi de litt ekstra oppmerksomhet. I dette tilfellet dreier det seg om en øyegel som jeg ikke har sett maken til. Jeg så endring i huden i dette området på under en uke.YouthEssentia VitA-Peptid Eye Gel

  Den optimale eyegel til tørr, aldret hud i øyepartiet

Denne lette øye geleen inneholder nødvendige vitaminer (A,C og E), antiooksidanter og spesielt utvalgte peptider for den delikate huden rundt øynene dine. Den tilfører rikelig med fuktighet, plumper og reduserer synlige fine rlinjer. Den vil også øke aktiviteten i hudcellene slik at huden selv beskytter seg bedre mot UV-skader. YouthEssentia VitA-Peptid Eye Gel inneholder:

  1. En blanding av fem naturlige aminosyrer som ikke virker irriterende på huden, men jobber direkte i dybden.
  2. A-vitamin virker fornyende på huden og reduserer synlige linjer samtidig som huden får en sunn glød.
  3. Tocopheryl Accetate, en form for E-vitamin, er en kraftig antioksidant som bidrar til at huden selv beskytter seg mot skadelige Uv-stråler.
  4. Sist men ikke minst inneholder produktet den nye OPTIM-HYAL, et høyaktivt kompleks som stimulerer syntesen av hudens naturlige hyaluronsyre.

Kr. 837