Har du testet en magnetmaske? Du vet, disse maskene som kan fjernes med en magnet. Helt uten kliss. Er dette ren markedsføring eller har disse maskene noen effekt på huden?

 

IMG_9730

 

Hva er en magnetmaske?

Vi snakker her om masker som er tilsatt små magnetiske partikler. Disse trekker ut urenheter, forurensing og avfallsstoffer som samles på hudoverflaten.Ved siden av å virker rensende vil også magnetene skape en slags spenning på huden som gir en oppstrammende liftingeffekt. Huden etterlates myk, oppstrammet og med en jevn glød. I tillegg følger det ofte med en magnet du kan fjerne masken med. På denne måten fjernes masken superlett, helt uten klissete klut.

En magnetmaske kommer i alle varianter, de kan fukte, nære og rense. Husk at ved siden av de magnetiske partiklene er det viktig at masken også inneholder andre høyaktive ingredienser, som gir deg optimal effekt. Jeg har falt for disse maskene:

 

IMG_7523

Payot ParisUni Skin Masque Magnetique Denne svart maske med stimulerende magnetisk teknologi frigjør huden fra urenheter, dypt renser og forlater deg med en glødende hud. Både effektiv og moro. Magnetisk tekstur (rik på magnetitt) som fanger skitt på hudoverflaten og kan fjernes raskt ved hjelp av en magnet. Maken inneholder rensende ingredienser. Smør et bra lag i ansiktet, en eller to ganger i uken, unngå øyeområdet. La ligge i 5 minutter, deretter skyver du magneten, innhyllet i cleenex, over ansiktet for å fjerne masken. Ca. kr. 450

IMG_7522

 

IMG_0009

Dr Brandt Magnetight Age-Defier mask Masken kombinerer den sensoriske opplevelsen av en ansiktsmaske med spa-kvalitet med en magnetisk partikkel-teknikk som gir en kraftfull anti-age effekt. Når masken fjernes, brukes den medfølgende magneten. Magneten tiltrekker seg masken og skaper et slags magnetfelt, denne strømmen er nøkkelen til maskens effekt på huden. Formuleringen er basert på et jernpulver som aktiveres av magnetiske partikler som hjelper til å fjerne toksiner, reduserer tegn på aldring og forebygger forekomsten av stresset hud. Magnetight inneholder også ceramider og et pulver med 100% finmalt sort turmalin, en kraftfull stein som er kjent som en av naturens mest energigivende mineraler. Når alt av masken er fjernet, blir det stående igjen et fuktighetsgivende serum med blant annet kamilleolje og lavendelolje. Huden etterlates fantastisk myk og glatt, blir dypt hydrert og får ny glans. Masken gir fantastisk glød! Ca. kr. 800,-

IMG_0010

 

 

Produktene er sponset som arbeidsverktøy.