Babor har nylig lansert sin nye linje: Doctor Babor PRO.  I to år møtte hudpleieeksperter fra mer enn 70 land på workshops for å finne ut hva de ønsket at profesjonell hudpleie skal kunne gjøre. Faktorer som pH-verdi, biotilgjengelighet og kjemiske strukturer av individuelle aktive ingredienser ble undersøkt, og til slutt ble de mest effektive ingrediensene valgt. Disse ble brukt som rene aktive ingredienser i konsentrater. I tillegg sørger høykonsentrerte fruktsyreeksfoliatorer, aktiverende og beroligende masker og kremer, noen med lamellstrukturer som er identiske med huden, for den mest presise hudpleieterapien. Etter tusenvis av tester og prøvebehandlinger er DOCTOR BABOR PRO blitt det helt optimale av profesjonell kosmetikk. Utviklet av eksperter for eksperter. Det profesjonelle høydepunktet er et intensivt hudpleieprogram med TheraPRO AHA Peels som passer kundens hudtype og tilstand. Det tilbyr personlige behandlinger som gir synlig forbedret, strålende hud.

 

IMG_6343

 

DOCTOR BABOR PRO 

TheraPRO Peels er høydepunktet i DOCTOR BABOR PRO profesjonell behandling. En fruktsyrebehandling gir et løft for sliten hud. «Kickstarter» peelingprosessen i huden. Fører til en frisk hudfarge og færre fine linjer og rynker. ”De sofistikerte formlene skal overgå alt som er på markedet med hensyn til nøyaktighet og presisjon.  TheraPRO-peelingene fjerner ikke bare overfladiske hudceller. De arbeider også på et dypere nivå i overhuden, og har derfor en lengre varig effekt. Fruktsyrekomponentene og pH-verdiene til DOCTOR BABOR PRO Peels for profesjonell behandling er nøyaktig balanserte. Peelingen, som velges til den individuelle hudtilstanden, setter i gang en hudregenererende prosess som går jevnt fra dypt nede og opp til det øverste laget av huden – uten å stresse huden unødvendig. Fire forskjellige intensive peelinger kan tilpasses den spesifikke hudtypen og tilstanden.

Under en behandling med disse peelingene senkes hudens pH-nivå  på en kontrollert måte, for å oppnå maksimale resultater. Samtidig trekker glykolsyre, som har spesielt små molekyler, dypt inn i huden. Anne valgte den sterkeste peelingen til meg. Jeg kjente godt at den jobbet, også etter behandlingen.

 

IMG_6641

Se video her: Doctor Babor PRO behandling

 

Doctor Babor PRO behandlingsforløp

I begynnelsen av behandlingen blir huden grundig renset og forberedt med en spesiell peelingmaske. Denne masken, som bare brukes i profesjonelle behandlinger, inneholder det spesielle perfeksjonspeptidet 3, som forbereder huden for følgende AHA-peeling ved å løse opp proteinbroene mellom døde hudceller. Den inneholder også kaolin, for i tillegg å rense huden og fjerne overflødig talg.

Ved hjelp av koster/pensler legger terapeuten deretter AHA Peel – LAV, MEDIUM eller STERK – avhengig av hudtilstanden, fra utsiden av ansiktet og innover til midten. Ved å bruke strykebevegelser over pannen, kinnet, haken og halsen, distribuerer hun den gelelignende peelingen, som i utgangspunktet føles behagelig sval. I løpet av behandlingen kan huden bli  rød, og det kan til og med svi. Peelingen skal virke i maks 8-10 minutter, deretter fjerner terapeuten peelingen med behagelige bevegelser.

Når fruktsyrene har stimulert huden, som om den hadde hatt en treningsøkt, er målet nå å kjøle ned og roe huden. DOCTOR BABOR FINTER CELLULAR Rebalancing Liquid regulerer pH-verdien og balanserer huden. Hudpleieeksperten bruker nå BG Beta Glucan Power Concentrate med TheraPRO-svampene, og jobber den inn i huden ved hjelp av spesielle massasjebevegelser. Dette føles ikke bare behagelig, men trykker også konsentratet bokstavelig talt inn i huden, slik at de raskt kan trenge dypt ned, og dermed redusere øyeblikkelig rødhet, irritasjoner og den stramme følelser.

Deretter legges Calming Mask Face & Decolleté – en avkjølende, frisk og intenst beroligende sheet-maske. Terapeuten legger en kjølig kompress på toppen av masken, og lar den ligge i 15 minutter for at hudpleieingrediensene skal tas godt opp.

Helt til slutt påføres REPAIR CELLULAR Ultimate Calming Serum med et urtekstrakt med 3 prosent cardiospermum, echium og solsikke som får huden i en perfekt avslappet «ready to go»-modus. Det påføres alltid SPF til slutt. 60 minutter tar behandlingen, vel investerte minutter.

Det anbefales en behandlingskur på 3–6 behandlinger, gjerne hver uke. Det bør ikke gå mer enn tre uker mellom hver behandling for maksimal effekt.

 

IMG_6636

 

Min effekt av Doctor Babor PRO behandling:

Under behandlingen kjente jeg at huden jobbet godt! Det var aldri ubehagelig, men jeg kjente at noe skjedde. Umiddelbart etterpå og i et par uker fremover hadde jeg en langt bedre glød i huden enn normalt. Jeg fikk ingen småflassing, som kan oppstå etter den sterkeste peelingen. Det dukket imidlertid opp et par småkviser i områder hvor huden jobbet ekstra, de forsvant allerede etter to dager og var ikke sjenerende. Huden tar godt opp produktene jeg bruker hjemme i tiden etter behandlingen.

 

IMG_6293 2

 

Jeg bruker disse produktene fra Doctor Babor PRO hjemme:

HYALURONIC ACID CONCENTRATE, som inneholder hyaluronsyre med varierende molekylvekt, slukker hudens tørst. Påfør en pipettelengde 2x daglig – om morgenen og kvelden. Kr.  1150

PHYTO MOSS CREAM med moseekstrakt beskytter hudcellekjernen, kontrollsenteret for alle cellulære prosesser, og stimulerer hudens egen celle til celle-kommunikasjon. Påfør kremen om natten. Kr. 1150               

PEELING OVERNIGHT – øker effekten av behandlingen. Brukes 2–4 dager etter behandlingen, og deretter 1–2 ganger i uken, om kvelden, etter rens. Påfør ansikt, hals og bryst som et serum. Neste morgen, utfører du din vanlige rense- og hudpleierutine. Kr. 990

ULTIMATE PROTECTIVE BALM SPF 50  – en fantastisk solkrem med høy faktor som beskytter huden mot UVA og UVB stråler, som på sikt vil kunne forårsake tidlig aldring av huden og pigment flekker. Kremen inneholder vitaminer og andre essensielle aktive ingredienser som beskytter huden din når den eksponeres for sol. Kr. 430.

 

IMG_8094

 

 

 

Annonse: behandlingen er sponset, men min mening om behandling og produkter er ærlig.