Noen av seriene i bransjen har jeg kjent lenge og jeg vet de gir gode resultater. DMK DANNÉ er en slik serie. Det er likevel ganske lenge siden jeg har fått en DMK behandling selv, så da jeg besøkte Desireé på Danne Hudklinikk på Strømmen ble jeg minnet på hvor god denne serien virkelig er.

Danné Montague-King

I over 40 år har biokjemikeren Danné Montague-King kalt seg selv for en pionéer i markedet innenfor hud- og kroppsterapi. DMK Dannè Systemet Remove – Rebuild – Protect – Maintain, matcher kroppens individuelle kjemi med de særegne botaniske produkter, profesjonelle behandlinger og hjemmepleieprodukter.

IMG_7473

Med nyrenset hud og tøff i trynet…

 

DMK Enzyme behandling kvitter seg med ubalanse i huden

DMK-enzymterapi skaper en «omvendt osmose» i huden. Det betyr at den gir en skikkelig «gjennomskylling» som tvinger væske gjennom membranene rundt cellene og til slutt skylles urenheter ut. Dette skjer ved at cellene igjen kommuniserer med hverandre, noe som øker sirkulasjonen og leverer ferskt, oksygenert blod til huden. Du sitter igjen med en sunn hudhelse som cellene trives i og dermed fungere de på et optimalt nivå.

DMK-enzymterapi behandler alle hudtilstander. Når huden din reagerer med  kviser, rosacea, dehydrert tørr hud, pigmentering, forstørrede porer er det et tegn på ubalanse i huden. DMK virker ikke på overflaten av huden, men på et mye dypere cellulært nivå for å behandle ubalansen.

Umiddelbart etter at behandlingen er avsluttet vil du ha en synlig «plasmatisk effekt». Det ser ut som om du kan se blodet renne under huden din. Dette er et fantastisk syn å se, men ikke bekymre deg – det blekner raskt. Det viser at huden din jobber i dybden og er i ferd med å oppnå total balanse.

 

IMG_7477

Første lag med enzymer legges. Dette var det eneste laget i min første behandling, men det var likevel en svært kraftfull behandling.

 

DMK Enzyme behandling mot pigmentflekker, akne og linjer.

Overflødig oppbygde døde hudceller er assosiert med hyperpigmentering fine linjer, kviser, solskader og hudaldring. Danne har svært gode resultater på slik hud med sin velkjente enzymbehandling.  Enzymene som brukes aktiverer proteiner  i huden som fungerer som hudens katalysator. Det betyr at hudcellene gjør den jobben de skal i det tempoet de skal.  Enzymer virker også utrensende og oppstrammende på hudens vev.

 

IMG_7485

Her er lag 2 og 3 lagt og jeg venter på den sammentrekkende effekten.

 

DMK Enzyme behandling i forskjellig styrke

Enzymene kan brukes alene eller i forbindelse med andre Dannè behandlinger for å optimalisere resultatet.  I første omgang fikk jeg en Enzymbehandling alene og effekten var formidabel. Under behandlingen kjenner jeg godt at muskler jobber og sirkulasjonen øker drastisk. Jeg ser faktisk knallrød ut og blodårene er synlige på hudoverflaten. Åpenlyst hjelper dette til med både avgiftning, «trening» av ansiktsmuskler og det gir en fantastisk glød. Huden skiller aktivt ut avfallsstoffer og hudcellene får et optimalt næringsopptak. Huden fungerer rett og slett bedre etter denne behandlingen!

 

IMG_7496

Her ser du at masken trekker seg sammen, som om du presses og trekkes innover og sammen.

IMG_7497

Masken er her helt stiv og presser så godt at jeg kjenner pulsen og huden jobbe aktivt under. Noen synes dette er svært ubehagelig, jeg ELSKER det!

IMG_7493

Jeg ser til slutt ut som om jeg er skrukkete som en rosin…

 

Min mening om DMK behandlingen:

Dette er en behandling som ikke gir nedetid, men likevel følbare og synlige resultater. Produktene som brukes i klinikken før enzymene legges på er merkbart aktive og føles effektive på huden. Når enzymene er lagt, enten du får 1,2 eller 3 lag, ska du ligge med dette en stund mens produktene regelrett klemmer huden sammen. Det føles som om noen vrir opp ansiktet ditt, med kraft. Jeg elsker følelsen av at det skjer noe i huden. Jeg liker godt å kjenne at sirkulasjonen settes i gang, for det har jeg veldig behov for. Noen kan imidlertid føle at dette er litt ubehagelig. Og hvis du begynner å stresse så vil du kjenne pulsen enda bedre og det blir bare mer ubehagelig. Slapp av og la enzymene klemme, peele og behandle huden din. Det gir deg resultater! Dannè Enzyme terapi strammer, mykgjør og glatter ut huden. Jeg elsker denne behandlingen!

 

IMG_7500

Rett etter behandlingen kan du tydelig se årene på hudoverflaten, disse jobber intenst med å kvitte seg med avfallsstoffer og forsyne cellene med næring. Dette roet seg på 15 minutter for meg.

 

IMG_7499

49003

Allerede en time etter behandlingen er huden superfresh, dette resultatet varer lenge og jeg merker at huden trekker godt til seg produktene jeg bruker.

 

DMK produkter til hjemmebruk:

Disse produktene brukte jeg hjemme:

DMK Deep Pore Cleanser er en mild rensegele for normal til kombinasjonshud. Den rengjør i dybden på en effektiv måte, uten å virke uttørkende, og etterlater huden ren og frisk. Jeg er glad i rensegel på morgenen og denne var effektiv og med deilig konsistens. 180 ml kr. 575.-

Herb and Mineral er en fuktspray som fukter og nærer huden, i tillegg til å forsterke hudens egen syrekappe. Virker forfriskende og nyttiggjør seg av pleiestoffer og mineraler som fins i DMK-produktene. En spray jeg merker er en viktig del av hudpleierutinen for å få mest mulig ut av de andre produktene. Herb and Mineral fuktspray er fin å bruke utover dagen når man ønsker å freshe opp eller føler huden trenger litt ekstra fuktighet. Også perfekt til flyturer og for å sette sminken – et must i veska! 120 ml kr. 550.-

Nite Firming fra DMK er en næringsrik dag- og nattkrem for fettfattig hud. Full av vitaminer og antioksidanter som gir fukt og beskytter mot frie radikaler. Dette er ikke en nattkrem alene, men den er rik. Jeg ruker ofte lettere krem på dagene og rikere på natten, derfor passet denne bra på natten for meg. Bidrar til å reparere og bekjempe aldringstegn og har en oppstrammende effekt. Trekker raskt inn i huden. 60ml kr. 640.-

Limited Transgenisis Age management Crème er en avanser krem som har effekt på cellefornyelsen, spenst, elastisitet og fuktighetsnivået i huden. Marinebaserte ingredienser sørger for økt cellefornyelsen helt uten irritasjon i huden. Peptider, aminosyrer og fettsyrer øker collagenproduksjonen, hudcellefuksjonen og hudhelsen. Glycosaminoglycaner sørker for maksimering av fuktighetsnivå og betaglucaner booster hudens immunforsvar. Altså en krem som gjør alt vi har behov for i voksen alder! Den er i tillegg deilig å bruke og lukter godt. Ren nytelse!  50ml kr. 2295.-

IMG_1501

 

 

Tusen takk til  Desireé Jakobsen ved Danne Hudklinikk på Strømmen!