Jeg er, som kjent, ganske kjedelig når det kommer til make-up. Bruker stort sett den samme sminken alltid: foundation, concealer, blush og mascara. Men innimellom er det gøy å ta litt av. Jeg digger høstens paletter, både på klær og sminke. Litt mørkere farger og mer kontraster enn vårens duse og naturlige farger er helt ok. Jeg har likevel i bakhodet at jeg ikke lenger er 20 år og dermed må jeg være litt mer forsiktig med det helt crazy resultatet, synes jeg. Bruk make-up som en accessory – det er gøy og ganske enkelt.

 

IMG_9079

 

Stikkord for høstens make-up:

  1. Naturlige farger med litt mer pigment
  2. Plomme, mørk blå og grønn.
  3. Glossy lepper eller mørkere farge.
  4. Gjerne litt glitter
  5. Er du ekstra modig kan du prøve deg på en sprek liner, enten med en sprek farge eller å legge literen tydelig og ikke akkurat der du er vant til at den skal ligge.

 

IMG_9087 2

 

Høstens øyeskyggefavoritter:

 

IMG_7552 2

Jane Iredale make-up er hudvennlig, lett å legge og sitter godt. Sjekk disse høstfargene!! Jeg liker de alle!! <3

 

IMG_7611 2

Denne spreke høstpalletten fra Sothys har blitt en av favorittene. Jeg trodde aldri jeg skulle bruke den blå fargen, men selv den er jeg nå glad i. Perfekt til høst og vinter!

 

GLO SKIN BEAUTY Cream Stay Shadow Stick er en svært holdbar og høypigmentert øyenskygge i praktisk blyantform med skrumekanisme. Den kremete konsistensen gir fleksibilitet i påføringen og tørker til en vannresistent formula. Den innebygde spisseren gjør det enkelt å velge hvordan påføringen skal være, og om ønskelig gjøre den enda mer presis.Jeg må si at denne type øyeskygge gjør det enklere for meg å bruke skygge ofte. Det er så lett å legge! Kr. 259,-

 

IMG_8844

BABOR AGE ID Eye Shadow Pencil er en multifunksjonell penn med øyeskygge. Gjør det enkelt å skape en kontur rundt øyepartiet, men kan også smøres ut og brukes som øyenskygge. -For best resultat ved bruk som øyenskygge, grunn med Eye & Lip Primer først. -Alle farger er vannfaste med ekstrem long-lasting effekt. -Tips: Bruk de lyse fargenyansene som highlighter og de kontrastrike nyansene som downlighter.Kr. 240,-

 

 

Produktene er sponset som arbeidsverktøy for å kunne skrive dette innlegget.