Å spraye fuktighet på tørr hud er godt kjent. Mange av oss bruker en fuktighetsspray på kontoret og på flyturen. Forstøving av næringsstoffer brukes også medisinsk, da med helt annet innhold enn fuktighet. Phil Pharma  er et italiensk firma som ble grunnlagt i 2012, som har spesialisert seg på fremstilling og distribusjon av kosmetikk til hudpleie, legemidler og hypoallergene tekstiler. De er spesielt kjent for sine forstøvere til hudpleiebruk. Produkter fra PHIL PHARMA® er kjent for høy standard innenfor sikkerhet, med spesiell oppmerksomhet på bruk av sertifiserte aktive ingredienser for å oppnå effektive resultater i fullkommen sikkerhet. De utvikler trygge, effektive hudpleieprodukter. Som en bonus er de så tekniske at de skaper en hudpleietrend. Jeg har med meg min forstøver i vesken og bruker den daglig. Her skal jeg fortelle deg hvordan jeg tar i bruk disse produktene.

Skin Up består av tre verktøy og en rekke serumer, solkremer samt en rens

De to forstøverne er helt unike, og ikke minst geniale, og er svært gode verktøy for flere enn kvinner som elsker effektive, multifunksjonelle produkter. Rensebørsten gir deg en grundig rens og økt sirkulasjon.

 

IMG_8634

 

Hvorfor forstøver?

Med en ultralydforstøver blir ingrediensene mer konsentrert og jevnere påført, enn når ingrediensene i en krembase påføres med hendene. En ultrasonisk forstøver er en enhet som bruker ultrasoniske frekvenser for å mikse et flytende serum inn i en fin tåke. En ultrasonisk forstøver bryter serum ned til mikropartikler, som danner en tåke. Tilsvarende forstøvere er velkjent til medisinsk bruk, men denne er patentert og utviklet til bruk av Phil Pharmas kosmetikk og serumer.

 • Forstøveren gir deg enkelt tilgang til aktiv pleie i løpet av dagen
 • Forstøveren er  perfekte for de som utøver sporter der man er ute hele dagen.
 • De vil få barn til å synes at solkrem er gøy.
 • Skin Up er perfekt for menn som ikke kan fordra klissete kremer i ansiktet og på hendene, og at det faktisk er en teknologisk duppedings tror jeg er en mandig fordel.

 

Facetune_02-04-2019-19-27-56

 

Fordeler ved bruk av SKIN UP® :

 • Du trenger ikke å spre produktet med hendene
 • Hurtig anvending
 • Optimalisering av produktforbruk, bedre enn å bruke hendene
 • Reduksjon av bakteriell forurensning
 • Sikkerhet og respekt for miljøet, takket være fraværet av drivgasser
 • Du kan ha denne i vesken din, og spraye huden din i løpet av dagen, selv over make-up.
 • Garantert jevnt resultat, helt uten å klisse!

 

IMG_5089

 

SKIN UP® CLASSIC – til ansikt

Ultralyd Teknologien gir aktive ingredienser som kan penetrere huden med større effektivitet og hurtighet sammenlignet med tradisjonelle hudpleieprodukter. Dermokosmetiske væsker kan penetrere huden i dybden, noe som gir øyeblikkelig og spesielle fordeler for ansiktet og bryst. Denne ser ut som en liten mobiltelefon og den gir deg mulighet til å påføre aktive ingredienser, utover fuktighet, både under og over make-up i løpet av dagen. Jeg har en slik forstøver, den ligger i vesken. Jeg ønsker meg egentlig en til, til badet… Men siden jeg har andre svært aktive produkter på badehyllen så var det lett å velge å putte denne i vesken. Det gir meg mulighet til å påføre aktive ingredienser i løpet av dagen, i tillegg til min ordinære hudpleierutine.

Du kan fylle forstøveren med disse serumene:

 •  Antiaging Fragance Free og Fico &Rose
 •  Active Energy Fragance Free og Ibisco
 •   Platinum Fragance Free
 •    Antiroughe Fragance Free
 •   Whitening Fragance Free
 •  Logical Tan Light og Dark Fragance  Free

De eksklusive formlene ble spesifikt studert for å sikre økt effektivitet når huden forstøves med en SKIN UP® CLASSIC TRANSPORTABEL ULTRALYD FORSTØVER.

Alle serumene inneholder PHIL PHARMA® Tri-Complex: væsker inneholder dokumentert aktive  hyaluronsyre, Q10 og alfa-liponsyre som gir deg en optimal  hudhelse og nedsetter hudens aldringsprosess.

 

IMG_5092

 

Whitening  til Skin Up® Classic – i min forstøver akkurat nå

I hele sommer har forstøveren vært full av Logical Tan (dark) – jeg elsker den naturlige fargen den gir til ansiktet! Det er vanskelig å velge hva du fyller forstøveren med da jeg føler jeg har behov for alt. Men pigmentering er noe jeg stadig må holde i sjakk og dermed var valget lett i høst.
BRIGHTENING – til alle hudtyper som sliter med ujevn pigmentering. Denne skal egentlig helst brukes på nyrenset hud, for at de aktive ingrediensene trekker godt inn i huden, men jeg bruker så lett make-up at jeg også bruker den i løpet av dagen. Tenk at jeg kan spraye dette over make-up i løpet av dagen! Det betyr at jeg aktivt behandler huden min mest tre ganger daglig.

PHIL PHARMA® Whitening er den første forstøverformelen i verden som har evnen til å gi en naturlig synlig lysnende effekt og reduksjon av mørke flekker.
Den reduserer hudpigmenteringen og uregelmessig farge og gir en jevn hudfarge. Oligopetid-68, som er inkludert i formelen, skiller seg fra andre tradisjonelle blekende midler for sin effektivitet og suverene sikkerhetsprofil.
Tri-Complex Formelen med hyaluronsyre bidrar til å gjenopprette elastisiteten og hydreringen av huden, mens liponsyre og Q10 fungerer som antioksidanter som gir strålende, hydrert og luminøs hud.

 

IMG_5095

 

Platinum Lifting til Skin Up® Classic – en klar favoritt!

Jeg digger også Platinium Lifting  – den løfter umiddelbart og matter en litt overblank hud. Perfekt før en fest, eller om du bare føler deg generelt gusten. PHIL PHARMA® Platinum Lifting med kollodialt platina gir et øyeblikkelige lite ansiktsløft,  minimerer linjer og forbedrer hudens rekonvalesens etter utmattelse og stress. Kolloidalt platina (Platinum MX) stimulerer raskt produksjonen av kollagen I og kollagen III som gir en løftende effekt som kan ses umiddelbart. Takket være  kraftige elastomer og fettabsorberende egenskaper gir denne en jevn og balansert hudfremtoning. Digger!

 

 

SKIN UP®  S- til hele kroppen

Dette er den første og revolusjonerende sprayenhet uten trykk og helt uten drivgass med evne til å forstøve flytende kremer fra PHIL PHARMA® direkte på kroppen. Når du først har skaffet deg denne enheten, kan du fylle på både SPF og aktive behandlinger mot cellulitt og redusert elastisitet. De som har testet denne til forstøving av SPF, vil aldri bruke noe annet. Jeg har denne i treningsbagen. Den sprayer lett hele kroppen og trekker raskt inn! Aktiv pleie selv når du har dårlig tid. Den var selvfølgelig med på sommerferie også og barna vil nok ikke bruke noe annet enn denne i fremtiden? Den fordeler SPF jevnt og helt uten hender og sand involvert. Partiklene du sprayer på er mikroskopiske, forsvinner inn i huden og klisser ikke!

 

IMG_7088

 

Du kan fylle SKIN UP®  S med:

 • In-tense Body Firming
 • Crio Body Firming
 • Prodyactive Cellulite
 • Sun Protection SPF 10 + 30 + 50

 

IMG_2104

 

IN-TENSE BODY FIRMING – min favoritt akkurat nå

Lipophilic hydrolatte med antioksidant og toner, beriket med et A, C og E multivitamin kompleks. Virker oppstrammende og passer perfekt til meg som føler at tyngdekraften tar litt vel overhånd. Komprimerende effekt på indre lår og indre arm. Ekstrakt fra tomat bekjemper frie radikaler og styrker det naturlige beskyttelseslaget på overhuden. DMAE styrker og stabiliserer cellemembranen som bidrar til bedre muskulær kontraksjon, som resulterer i en mer kompakt og lysere hudtone. Kreatin støtter hudens naturlige funksjoner, celler stimuleres til produksjon av flere proteiner som blant annet kollagen og elastin. Dette proteinet hjelper huden med å beholde fuktighet, som gjør at huden blir mer kompakt og ser friskere ut. Arginin er en fuktgivende aminosyre, den bindende komponenten av aminosyrekjeder. Tri-Complex med fuktgivende effekter og antioksidanter bidrar til å motvirke skader forårsaket av frie radikaler, og holder huden myk, elastisk og fast. Blir det bedre? Gjett om denne vekker oppsikt i garderoben etter trening? Og i tillegg er den aktiv tog trekker raskt inn slik at jeg kan kle på med med det samme.

 IMG_5106

SKIN UP® RUB – brukes av hele familien

SKIN UP® RUB er en elektronisk enhet i myk, vanntett silikon som gir en dypere renserutine. Med sine pulserende 1,392 micro-heads i hygienisk silikon (opp til maksimalt 6.700 pulseringer per minutt), masserer den ansiktet ditt og renser huden i dybden mens den fjerner urenheter, olje og rester av sminke. Jeg har litt dårlig sirkulasjon i ansiktet og det finnes ingenting som gir meg lettere roser i kinnene enn denne! Brukt i kombinasjon med PHIL PHARMA® Cleanser Mousse (renseskum) gjør den huden din supermyk, lysere og fastere.

 • Kropp i myk, hygienisk og vanntett silikon.
 • Micro-knappehoder
 • Pulseringshastighet justerbar

 

IMG_8635

 

 

Dette innlegget er sponset, men det jeg skriver er en ærlig vurdering fra meg.

Du kan kjøpe produktene i utvalgte klinikker, eller her: skinupnorge