Jeg bruker tørrshampoo nesten daglig. Nå jeg setter opp håret bruker jeg en som gir ekstra volum og ellers sprayer jeg nesten alltid en touch tørrshampoo inn mot hodebunnen, slik at jeg ikke blir fet i håret utover dagen.

Slik bruker du tørrshampoo :

  1. Tørrshampoo vil ikke ha noen effekt om du bruker det i vått eller fuktet hår, det skal kun brukes i tørt hår!
  2. Hold sprayen et stykke unna håret slik at den fordeler seg naturlig og ikke blir for konsentrert. Holder du for nære vil det klumpe seg og være vanskelig å gre gjennom i håret.
  3. Løft håret og spray fra undersiden og gradvis utover. Vil du unngå hvitfargen på utsiden sprayer du ikke helt ytterst. Du får samme gode effekt uansett.
  4. Tuppene er det eneste området som ikke skal sprayes. Det vil bare gi deg en følelse av tørre, ødelagte tupper.
  5. Skal du sette opp håret vil tørrshampoo gjøre dette enklere. Strikkene sitter bedre og frisyren holder lengre ved bruke av tørrshampoo før du går i gang.
  6. Tørrshampoo gir deg litt ekstra volum.

 

IMG_8278

 

Disse tørrshampooene kan jeg anbefale:

 

IMG_7547 2

PERFEKT DAGLIG TOUCH! JOICO Instant Refresh Dry Shampoo Inneholder Bio-Advanced Peptide Complex som etterligner den nøyaktige peptidkjeden for å optimalt reparere og beskytte håret. Bio-Advanced Peptide Complex ™ reparererr Ikke bare skadet hår, men forebygger også fremtidige skader ved å lage et molekylært beskyttende skjold rundt håret. Denne er lett og fungerer fint som et hverdagsprodukt. Kr. 199,-

 

IMG_7550 2

EN LETT OG USYNLIG OG EN SOM GIR MAKS VOLUM! COLAB – vegansk, prisvinnende tørrsjampo fra UK! Original fra COLAB er en transparent tørrsjampo med en klassisk duft av bergamott og rose. Den prisvinnende tørrsjampoen absorberer olje i håret slik at det får en fresh og nyvasket look – perfekt for travle morgener, teltturer og alle de gangene du ikke gidder å vaske håret! Den gir et lett løft til flatt hår, helt uten å tynge håret eller etterlate hvite produktrester, og er derfor ideell til alle hårfarger og hårtyper. COLABs produkter er fri for parabener og er ikke testet på dyr. Extreme Volume Original fra COLAB er en transparent tørrsjampo med «plumping powder» som gir umiddelbart volum til håret. Den prisvinnende tørrsjampoen absorberer olje i håret slik at det får en fresh og nyvasket look – perfekt for travle morgener, teltturer og alle de gangene du ikke gidder å vaske håret! Den gir et lett løft til flatt hår, helt uten å tynge håret eller etterlate hvite produktrester, og er derfor ideell til alle hårfarger og hårtyper. COLABs produkter er fri for parabener og er ikke testet på dyr. Kr. 85

 

IMG_7545 2

PLEIER FARGET HÅR I TILLEGG! Goldwell Kerasilk Gentle Dry Shampoo Tørrshampoo til farget hår med Keratin og Tamanu olje. Opprettholder glans og beskytter fargen samtidig som den holder håret rent. Kr. 239

 

IMG_7546 2

EN MELLOMTING MELLOM HELT LETT OG SKIKKELIG VOLUM. Jan Thomas Dry Shampoo Volume & Texture er en volumgivende tørrshampoo som frisker opp håret uten bruk av vann. Håret føles straks rent igjen. Spesielt egnet til å gi løft til håret i løpet av dagen dersom håret lett faller sammen. Enkel å fordele. Kr. 129

 

 

Produktene er sponset som arbeidsverktøy for å kunne gjøre en vurdering til dette innlegget.