Dere har sikkert fått med dere at jeg er glad i self-tan? Farge helt uten skadelig effekt passer meg perfekt! Jeg får SÅ mange spørsmål om hvordan jeg får et så jevnt og naturlig resultat. Lam meg først slå fast at jeg også kan slurve og dermed få skjolder, men stort sett går det bra. Kanskje fordi jeg har lært meg hvilke hensyn jeg bør ta når jeg bruker self.tan, men nest av alt fordi jeg stort sett alltid bruker gradvis selvbruning, eller «gradual self-tan».

 

IMG_3088

 

Hvorfor gradvis self-tan?

Produktene som er merket med «gradual» består av 50% self-tan og 50% bodylotion. Det betyr at de ikke er så konsentrerte. De gir ikke umiddelbar mørk farge, men en gradvis økning i fargen. Disse produktene er lett å smøre jevnt ut og siden de ikke er konsentrerte blir de heller ikke like lett skjoldete. Bodylotion smører tørre områder slik at de ikke tar til seg for mye self-tan. Fargen blir naturlig svak etter en påføring og så bygger du det opp som du ønsker.

 

IMG_3086

 

Husk dette når du bruker self-tan:

  1. Peel kroppen før første påføring og gjenta når fargen begynner å bli litt ujevn.
  2. Selv om du bruker en gradvis self-tan kan du godt smøre ekstra tørre områder med bodylotion før påføring
  3. La kremen trekke inn før du tar på klær. Bruker du ledige klær vil fargen utvikle seg best i løpet av dagen.
  4. Ikke bruk produkter med syre/peelende ingredienser når du bruker self-tan, da vil fargen avta raskere.
  5. Klapp deg tørr etter en dusj, ikke gni med handkle, da følger fargen med.

 

 

Her er mine favoritter akkurat nå:

 

IMG_6021

St. Tropez Self Gradual Tan gir et like gyllenbrunt resultat som originalen, men med ekstra gjenfukting og hudpleiende ingredienser i form av vannmelonekstrakt og vitamin E! Bronzing Mousse Classic Watermelon 200ml 579,- Gradual Tan Moisture Miracle Body Lotion Watermelon 200ml 339,-

 

IMG_6028

Australian Flow Everyday Gradual Tanning Lotion With Hemp handler like mye om å fukte huden din som den handler om å gi deg sommerenglød. Inneholder sertifisert organisk hamp, som nærer huden. Dufter deilig! Kr. 199

 

IMG_8147

Crystal Clear Beach Glow Tan Drops De første self-tan dråpene jeg brukte. De er fremdeles høyaktuelle. Inneholder DHA Plus som er et vitenskapelig gjennombrudd for å minske lukten av selvbruning. Coconut Oil: gir fuktighet og etterlater en lett glød. A Clever Sugar Complex: forsterker brunfargen og gjør at den varer lenger. For en dypere brunfarge er det bare å øke antall dråper! Digger denne! Kr. 599,-

 

IMG_8148

Vita Liberata Fabulous Self Tanning Gradual Lotion En lett selvbruningslotion som umiddelbart gir en gyllen farge (guidefarge), mens brunfargen utvikles naturlig i løpet av 6-8 timer. Ekstra fuktighetsgivende og derfor perfekt for de med en tørr, sensitiv og moden hudtype. Fargen varer i opptil 7 dager. Fargenyansen MEDIUM gir en gyllen medium brunfarge. Jeg bruker mest av den gradvise selvbruningen da denne gir et mest naturlig resultat og blir jevn på huden. Kr. 359,-

 

 

Produktene er sponset til testing for at jeg skal kunne gjøre en vurdering.