I Norge er vi veldig opptatt av sterke behandlinger, som vi ønsker skal gjøre store endringer på kort tid. Dette kan gi fine resultater på huden, hvis det gjøre riktig. Men det er ingenting du skal holde på med år etter år. Dette er noe du gjør en gang, i en kur, når du virkelig sliter med huden din. Men hva er alternativet til deg som vil ha synlig resultat, helt uten nedetid?

 

3250

Jeg fikk teste behandlingen før lansering, se mer her:  Doctor Babor PRO behandling

 

DOCTOR BABOR PRO – helt unikt på markedet!

Sammen med de beste estetikerne i verden har BABOR utviklet denne spesielle linjen for å møte de mest kresene kundene med synlig hudforyngelse.  I to år møtte hudpleieeksperter fra mer enn 70 land på workshops for å finne ut hva profesjonell hudpleie skal kunne gjøre. Faktorer som pH-verdi, biotilgjengelighet og kjemiske strukturer av individuelle aktive ingredienser ble undersøkt, og til slutt ble de mest effektive ingrediensene valgt. Disse ble brukt som rene aktive ingredienser i konsentrater. I tillegg sørger høykonsentrerte fruktsyreeksfoliatorer, aktiverende og beroligende masker og kremer, noen med strukturer som er identiske med huden, for den mest presise hudpleieterapien.

DOCTOR BABOR PRO står for effektiv høyaktiv kosmetikk for profesjonelle. Det er den første hudpleieserien som er så spesialisert at den kun er tilgjengelig fra spesialutdannede BABOR-fagfolk. Ingen av produktene inneholder dufter eller kunstige fargestoffer.

 

IMG_6636

 

DOCTOR BABOR PRO – klinikkbehandling

Det profesjonelle høydepunktet er et intensivt hudpleieprogram med TheraPRO AHA Peels som passer kundens hudtype og tilstand. Det tilbyr personlige behandlinger som gir synlig forbedret, strålende hud.

TheraPRO Peels er høydepunktet i DOCTOR BABOR PRO profesjonell behandling. En fruktsyrebehandling gir et løft for sliten hud. «Kickstarter» peelingprosessen i huden. For en frisk hudfarge og færre fine linjer og rynker. ”De sofistikerte formlene overgår alt som er på markedet med hensyn til nøyaktighet og presisjon.  TheraPRO-peelingene fjerner ikke bare overfladiske hudceller. De arbeider også på et dypere nivå i overhuden, og har derfor en lengre varig effekt. Fruktsyrekomponentene og pH-verdiene til DOCTOR BABOR PRO Peels for profesjonell behandling er nøyaktig balanserte. Peelingen, som velges til den individuelle hudtilstanden, setter i gang en hudregenererende prosess som går jevnt fra dypt nede og opp til det øverste laget av huden – uten å stresse huden unødvendig. Jeg har testet den sterkeste behandlingen og er veldig fornøyd med den! Den passer meg fordi jeg normalt er flink til å ta vare på og peele huden min. Jeg kjente godt at den jobbet under behandlingen og jeg var litt varm i huden etter behandlingen men hadde ingen rødhet i det hele tatt. Jeg hadde ingen nedetid, bare en fantastisk glød som jeg også holdt ved like med nettmasken som skal brukes etter behandlingen. Absolutt en behandling jeg vil fortsette med!

 

IMG_6343

DOCTOR BABOR PRO – hjemmepleie

Linjen består av en rekke produkter til alle utfordringer med huden, sentralt står en rekke høyaktive serum. Disse produktene har jeg testet så langt:

 

 

The PEEL

En fruktsyrebehandling til bruk hjemme.   

IMG_8101

Doctor Babor PRO AHA PEELING OVERNIGHT Nattprodukt med pH 4.0. Milde fruktsyrer. Inneholder 2 % glykolsyre, som trenger spesielt dypt inn i huden takket være sin molekylære struktur. Fremmer hudens naturlige peelingprosess. Den fjerner død, flassende hud uten å forårsake mekanisk irritasjon. I tillegg løser Perfection Peptides  proteinbroene mellom de døde corneocyttene (hudcellene) i de laveste lagene i stratum corneum (overhuden). Med en pH på 4 er peelingeffekten så mild at den er ideell som nattbehandling. Bruk 1–2 ganger per uke om natten, etter rens. Påføres som et serum i ansiktet, på halsen og decolleté, og la virke over natten. Utelat øyområdet. Ikke bruk annen krem. Neste morgen følger du din vanlige hudpleierutine. Denne digger jeg! Den gir fantastisk glød over natten, selv når du er helt utslitt..Kr. 990

 

The CONCENTRATES 

Hvert konsentrat inneholder en optimal dosering med høyaktive ingredienser som  påføres huden etter rens. Avhengig av behandlingsmålet, brukes det samme  konsentratet morgen og kveld, eller eventuelt to forskjellige.  

IMG_8133

Doctor Babor PRO HYALURONIC ACID CONCENTRATE: Tørsteslukker! Synlig fuktighet som når dypt nede med fire ulike hyaluronsyrer. Ulike molekylstørrelser gjør at syrene blir aktive i forskjellige hudlag. For eksempel danner de en film for å forhindre fuktighetstap, optimaliserer fuktighetsnivået på overflaten av huden, slik at huden kan absorbere fuktighet på dypere nivåer og opprettholde fuktighetsbalansen med langvarige resultater. Ideell som et behandlingsforløp over en fireukers periode. Bruk en pipettlengde per påføring 1×2 ganger om dagen.  Deilig serum som jobber i dybden samtidig som du kjenner at den gir fuktighet gjennom hele huden. 50 ml. kr. 1150

                

IMG_8128

BOSWELLIA CONCENTRATE: Irritasjonshemmende! Med ekstrakter av to viktige syrer fra den svært rensede harpiksen til Boswellia serrata-treet, også kjent som røkelsetreet. Konsentratet fremmer regenerering av hudens beskyttende barriere, og styrker dens naturlige forsvar. Konsentratet hemmer også prosessene som utløser irritasjoner i huden, og har en betennelsesdempende effekt. Av den grunn er den også egnet for aknehud. Ideell til et behandlingsforløp over en fireukers periode. Bruk en pipettelengde per påføring 1–2 ganger om dagen.  Perfekt til min stressede hud! Og særlig god etter sterke behandlinger.30 ml. kr. 990

 

IMG_8127

RETINOL CONCENTRATE: Raffineringsekspert! Dette serumet inneholder to meget aktive, stabile forstadier til retinol, som omdannes til retinol i huden. De stimulerer kollagensyntese, lager nye hudceller og minimerer fine linjer og rynker. På denne måten forbedrer konsentratet hudstrukturen, og mykner fine linjer. Kan brukes til et behandlingsforløp i maksimalt 6 uker. Bruk to pipettelengder per påføring 1x per dag, om natten, etter rengjøring. Unngå soleksponering. Bruk en solkrem i løpet av behandlingen, og i to uker etterpå. Ikke bruk retinol og C-vitamin på samme dag. Lukk flasken tett etter hver bruk.  Retinyl Palmitate skal jeg bruke resten av livet : effekt på hudaldrinag uten nedetid! 30 ml. kr. 1430

 

The CREAMS

Effektive kremer, noen med hudliknende struktur, reparerer huden daglig. 

IMG_8099

PHYTO MOSS CREAM: Cellefitness. Moseekstrakt beskytter hudcellekjernen, som er kontrollsenteret for alle cellulære prosesser, og stimulerer hudens egen celle til celle-kommunikasjon. Dette gjør det mulig for huden å tilpasse seg raskere og mer effektivt til skiftende miljøforhold. Hyaluronsyre med forskjellige molekylære størrelser fukter huden grundig på forskjellige nivåer samtidig, og derfor spesielt intenst. Kremen inneholder også makadamiaolje og soyaolje for å gi næring til huden. Den mest fløyelsmyke lette kremen jeg noen gang har brukt.  Nydelig konsistens! 50 ml kr. 1150

 

IMG_8094

EGF & COLLAGEN CREAM: Plumper og løfter. Denne oppstrammende kremen inneholder biomimetiske peptider som stimulerer dannelsen av hudens egne vekstfaktorer i overhuden og i fibroblastene. De utløser de samme signalene som under en skade på huden, slik at huden regenererer seg intenst. På denne måten øker de dermal-epidermal samhørighet, og forbedrer elastisiteten. På samme tid omorganiserer Tripeptide Solution nettverket av kollagen og elastinfibre, og skaper en tykk, jevn struktur som øker hudens fasthet. Hyaluronsyre og marint kollagen plumper huden ytterligere. Kremen inneholder også sesamolje, avokadoolje og makadamiaolje som gir næring til huden. Jeg har brukt denne på natten, men utover vinteren vil den nok bli min dagkrem. Er du mer tørr enn fet i huden vil du elske denne! 50 ml kr. 1540

 

The MASKS

Aktiverer intenst, plumper effektivt og gir det perfekte avbrekket I hverdagen! 

IMG_8098

SKIN ACTIVATOR: En oppvekker! Denne kraftige masken aktiverer mikrosirkulasjonen med nikotinat, et derivat av vitamin B3. Den øker mikrosirkulasjonen og stoffskiftet, og forbedrer dermed også hudens evne til å absorbere påførte hudpleieprodukter.  Merk: masken kan forårsake svak rødhet, og en mild sviende følelse. Veiledning: Bruk 2–3 ganger i uken, etter rengjøring. Påfør sjenerøst på ansiktet, nakken og bryst. Utelat øye- og munnområdene. La virke i 3–8 minutter. Brukes ikke på irritert hud.Denne masken er svært populær i klinikkbehandlinger og denne mildere varianten er super til hjemmebruk!  75 ml kr. 530

 

 

IMG_8095

CREAM MASK: Lifting-maske. Masken inneholder biomimetiske peptider, som fremmer dannelsen av hudens egne epidermale vekstfaktorer (EGF). De stimulerer huden, og utløser en prosess som ligner sårheling, noe som øker tettheten av kollagen og elastinfibre. Peptidene hemmer enzymene som bryter ned elastin. Masken inneholder også sheasmør og squalane for å styrke hudbarrieren. Veiledning: Bruk 1–2 ganger i uken, om kvelden, etter rengjøring. Påfør ansiktet, nakken og decoletté, og vent i 10 minutter før du masserer inn  overflødig maske. La virke over natten. Min nye favorittmaske!  75 ml. kr. 880

 

 

 

DOCTOR BABOR PRO er kun tilgjengelig hos fagfolk på ledende BABOR-salonger og SPA. Dette innlegget er sponset, men jeg skriver helt ærlig om min erfaring. Bilder: Eva Rose