Vi tenker kanskje ikke så mye på føttene før vi får problemer med de? Men når det skjer kjenner vi godt hvor avhengige vi er av at de virker godt. De skal tross alt bære oss et helt liv. Og livet blir så mye bedre hvis føttene ikke verker. Vi får vonde føtter når vi sparker borti noe, brekker en negl eller får med oss fotsopp fra svømmehallen og liknende. Det vi ikke tenker så mye på er at skade oftest oppstår på føttene når vi får sprekker i huden. Tørr hud som sprekker slipper bakterier og uvedkommende stoffer inn i hudlag hvor vi helst ikke vil ha de. Og så starter problemene. Som du skjønner kan du holde føttene i fin form ved å ta bittelitt vare på de daglig. Det skal ikke mer til enn et fotbad i ny og ne, en peelingrunde ukentlig og fotkrem daglig. Når du i tillegg kan bruke fotkrem i skumkonsistens fra Gehwol, er det ingen grunn til å snike seg unna. Jeg er ikke så glad i fotkremer som klisser, selv om de virker. Men dette skummet trekker raskt inn, men det gir likevel dyp pleie og holder føttene mye og sunne. Mer skal det ikke til.

 

Fot mine

 

Gehwol Soft Feet Foam – nyhet!

Soft Feet Foam absorberes lett i huden og føles overhode ikke klissete. Skummet etterlater seg en nydelig myk følelse på huden.Dyptvirkende hyaluronsyre trenger dypt ned i huden og gir en langvarig fuktighet. Høykonsentrert Aloe vera ekstrakt i kombinasjon med karbamid fyller tomme fuktreservoarer. Verdifull olivenolje og avocadoolje gjør huden smidig og synlig glattere. Dette skummet pleier i dybden og er virkelig så lett å bruke at alle kan klare det. Det trekker raskt inn, klisser ikke, men pleier mye. Lettere blir det ikke.

 

Packshot tin_GW FK Soft Feet Faom_125ml_GBFNL

 

Høykonsentrert aloe vera ekstrakt

Denne ekstrakten kommer fra ørkenen, den såkalte «ørkenliljen» aloe vera. Denne plantens eksepsjonelle evner til å danne næringsstoffer på egen hånd og lagre vann gjør det mulig for aloe vera å overleve ekstrem tørrhet. Alt planten krever for å overleve i ørkenen, lagres i den gellignende margen inne i bladet: 98,5 prosent vann og en blanding av karbohydrater, aminosyrer, fett, tanniner og enzymer. Deres samspill resulterer i en unik blanding av aktive ingredienser og fuktighet, som beskytter planten mot ekstreme klimatiske forhold og dehydrering. GEHWOL FUSSKRAFT Soft Feet Foam bruker fuktighetene i aloe vera-planten. Sammen med dypvirkende hyaluron sikrer det en varig fuktighetsgivende effekt.

 

IMG_3730

 

Olivenoljeekstrakt

Enten de brukes hele eller presses for å utvinne oljen – oliven har alltid vært en av de sunneste matvarene. Men bruken av oliven er ikke begrenset til matlaging. Olivenolje består av omtrent 85% mettede fettsyrer. De to sterkeste fettsyrene i olivenolje er oleic og linoleic(linol-) syre. Som en essensiell komponent i den naturlige hudbarrieren gir linolsyre en intakt hudbarriere og sunn hud. I tillegg inneholder olivenolje viktige vitaminer og mineraler. I GEHWOL FUSSKRAFT Soft Feet Foam er oliven den myke pleiekomponenten. Dets verdifulle egenskaper gjør huden myk og smidig. 

 

IMG_3727

 

Dypvirkende hyaluron

Dette stoffet penetrerer effektivt huden og gir huden varig fuktighet ved både å tilføre og å bevare fuktigheten inne i huden.

 

Packshot_GW FK Soft Feet Schaum_125ml_D

Gehwol Soft Feet Foam er egnet for diabetikere, det er dermatologisk testet. Det koster Kr. 295

 

 

 

Innlegget er sponset, men jeg har testet produktet og elsker det!