Huden rundt øynene er ganske lik huden ellers, men tynnere og mer utsatt for irritative og allergiske reaksjoner. Denne huden er faktisk bare en tiendedel så tykk som huden på håndflaten din. Den tørker lettere ut og blir raskere påvirket av stress, forurensing, sol og lite søvn.Derfor ser du også rynker og andre aldringstegn tidligere der enn i resten av ansiktet. Faktisk kan man si at øyepartiet er hele fem år eldre enn resten av ansiktet, hvis du ikke gir dette området egen pleie.

 

IMG_5753

 

Er det nødvendig med egen øyekrem?

Øyelokkene har tynn hud. De fleste produkter beregnet til ansikt og kropp vill bli irritative for bruk på øyelokkene. Bruk derfor gjerne en egen krem spesielt laget for den ømfintlige huden i dette området. Øyekrem har mindre molekyler og lettere konsistens enn en dagkrem. Faktisk kan du påføre deg poser under øynene hvis du bruker vanlige kremer på øyepartiet. Det finnes øyeprodukter med A-vitamin i lav konsentrasjon og antioksidanter som kan ha en gunstig effekt. Fuktighet og SPF er viktige ingredienser på dagtid.

Hvor mye øyekrem skal du påføre?

Svært lite produkt skal påføres. Bruker du produktmengde på størrelse med en ert har du mer enn nok til begge øynene. Svir det i øynene? Da har du lagt på for mye krem og for nærme øyet. Legg heller kremen på beinet rundt øynene, så trekker huden til seg det den trenger selv.

 

IMG_5992

 

Slik påfører du øyekrem:

  1. Bruk lite produkt, som beskrevet over.
  2. Legg produktet på benet under og over øyet. Du trenger ikke legge helt inn til øyet da denne huden likevel trekker til seg det produktet den trenger.
  3. Ikke gni kremen på lokket, men klapp kremen på med ringfingeren. Denne fingeren har nemlig lettest trykk og er mest skånsom mot den sarte huden.
  4. Hår du dårlig sirkulasjon i dette området og hovenhet? Da kan du med fordel jobbe litt lenger med trykkene når du påfører kremen. Trykk utover mot hårfestet fra innsiden av øyet, slik at du følger lymferetningen.

 

IMG_5754

 

 

Rykende ferskt fra Darphin:

 

IMG_5991

NYHET!! DARPHIN Intral eye cream anti-oxidant Eye Cream er en gelekrem for det sensitive øyeområdet. Den inneholder antioksidanter, kamille og pioner for å beskytte mot ytre miljøpåvirkning. Minsker synligheten av poser og mørke ringer under øynene, og beroliger og fukter huden. 74% av ingrediensene har naturlig opprinnelse, og produktet er testet av dermatologer og øyeleger. KR. 559,-

 

Øyekrem til deg som vil legge «det lille ekstra» i både teknologi, effekt og design:

 

IMG_5975

LUKSUSDYR? Babor Sea Creation Eye Cream- en desidert favoritt! Gir en fantastisk glød, forbedre elastisiteten og spensten. -En helt unik krem som jobber på absolutt alle plan i huden, jo mer stresset huden er desto bedre fungerer dette produktet. -Det reparerer alle skader i huden og stabiliserer huden på alle nivåer. -Akselerere hudens regenerasjonsprosess, forbedrer hudens egen beskyttelsekappe og beskytter cellene på alle plan. Kr. 2100,-

 

IMG_5990

DEILIG, HØYTEKNOLOGISK! Elemis Ultra Smart Pro-Collagen Eye Treatment Duo er en høyteknologisk antiage øyeduo. Denne høyaktive krono-biologiske øyebehandlingen med ELEMIS ‘SMART-teknologi, har en spesialisert 24-timers tilnærming for målrettet å dempe alle tegn på hudaldring. Om dagen vil et trippelt leveransesystem gi støtte til den delikate huden rundt øynene for å redusere mørke ringer og dempe hevelser. Om natten vil et Slow Release Dermal Technology system være målrettet mot slapp hud og tap av elastisitet. Resultatet er et synlig friskere, mer ungdommelig øyeparti. KR. 2449,-

 

Perfekt øyeprodukt til bruk før du legger make-up:

 

IMG_5977

UNDER MAKE-UP! Intraceuticals Retouch løfter, fukter og roer øyepartiet. Perfekt under make-up og du kan også bruk en øyekrem over.

 

Øyekrem som forebygger og reduserer  hudaldring:

 

IMG_5986

ANTI-AGE Thalgo Eyelid Lifting Cream – Antiage! En deilig krem med både umiddelbar og langtidsvirkeknde effekt. Løfter øyets kontur, motvirker linjer, mørke ringer og poser under øynene. Jeg ELSKER denne! Marine Replenishment Complex skal virke oppstrammende og sammentrekkende. Renset hvetesukker gir en naturlig og uttrekkbar film som gir en umiddelbar og mekanisk løftende effekt. Et plantekompleks aktiverer mikrosirkulasjonen ved å øke motstandsdyktigheten og redusere kapilær permeabilitet. Kr. 900,-

 

IMG_5978

GRESK SKJØNNHET! Korres Black Pine 3D Super Eye Serum et anti-wrinkle serum som forebygger og reduserer fine linjer, rynker. Et serum som gir hudens øyeområdet et synlig løft. Mørke ringer og hovne øyne reduserer betraktelig og serumet gir spenst og glød. Korres Black Pine 3D Super Eye Serum inneholder bl.a. DFEYE GRAVITY og 95,3% naturlige ingredienser. Kr. 419,-

 

Øyekrem til deg som har litt hovent øyeparti:

 

IMG_5979

POSER UNDER ØYNENE? Dr. Brandt No More Baggage er en øyekrem som umiddelbart skal redusere poser og mørke ringer under øynene. Produktet fungerer nærmest som en «second skin» og mykgjør linjer og lysner huden under øynene. Ingrediensene i produktet gjør at du både får en umiddelbar og langsiktig effekt. Dette produktet er perfekt for alle som ønsker å bekjempe mørke ringer eller poser under øynene. Bruk det som en «quick fix» hvis du har fått for lite søvn en dag eller daglig for en langvarig effekt. Kr. 439,-

 

IMG_5982

LINJER OG HEVELSE? pH formula E.Y.E. recovery er en kraftig kombinasjon av 5 Peptider! Anti-ødem egenskaper med bevist effekt på reduksjon av poser under øynene. Bekjemper mimikk-linjer. Gjenoppretter stramheten og tonusen rundt øyeområdet og minsker synligheten av fine linjer og rynker. Bekjemper mekanismer som fører til ødemer og har en drenerende effekt, bedrer elastisiteten og gjør huden glattere. En kombinasjon aktive ingredienser som har evnen til å absorbere og eliminere fargede blod-pigmenter I huden som er ansvarlige for at det blir mørke ringer under øynene. Den har og en anti-inflammatorisk effekt og gjenoppretter stramhet og tonus rundt øyeområdet. Kr. 584,-

 

Øyeprodukt til deg som stresser:

 

IMG_5984

STRESSER DU? Dermalogica Stress Positive Høyeffektiv øyebehandling som gir huden rundt øynene et løft og reduserer synlige tegn på stress. En aktiv, kjølende kremgelémaske som løfter og gir energi til øyepartiet, samtidig som den lysner og reduserer hovenhet. Ekstrakter fra vill-indigofrø lysner og reduserer mørke ringer. Sjøvannekstrakt og arktisk alge reduserer hovenhet og poser under øynene. Fermentert gjær og en unik hyaluronsyreblanding gir lifting-effekt og motvirker fine linjer. Bioaktiv diglucosyl gallisk syre jobber med hudens naturlige mikroflora for lysning og energi til det sarte øyepartiet. Denne er lett og trekker godt inn, helt avhengig i mine stressperioder..KR. 749,-

 

Øyeproduktet som nærmer seg effekten av injeksjoner?

 

IMG_5985

I STEDET FOR INJEKSJONER? Daily Treatment Cream Eye er en komplett øyekrem med en cocktail av aktive ingredienser spesielt tilpasset øyeområdet. Den patenterte InterFuse™ -teknologien er et revolusjonerende transportsystem som leverer en blanding av signalpeptider og aminosyrer dypt ned i huden for å stimulere kollagenproduksjonen og gi en fastere og strammere hud. Muskelavslappende peptider gir en umiddelbar glattende effekt på linjer og rynker, mens C-vitamin fra australsk kakaduplomme virker lysnende på huden. Denne superfrukten er verdens rikeste kilde til C-vitamin, med hundre ganger høyere innhold enn appelsiner. Øyekremen inneholder i tillegg blant annet koffein som reduserer hevelser, og niacinamid og hyaluronsyre som øker og holder på hudens fuktighetsnivå. Passer for alle hudtyper. KR. 1495,-

 

Øyeprodukt med høyt innhold av antioksidanter:

 

IMG_5988

HUDFORNYENDE! TTC FX330 TIGHTENING EYE SERUM er et lett og antioksidantrikt gele-basert øyeserum som reduserer hevelser og mørke ringer. Den nøytraliserer også ujevnheter og pigmenteringer og forbedrer sirkulasjonen. Med Gotu Kola-ekstrakt, som er en reparerende plante, forebygger den hudaldring samtidig som gurkemeie, grønn te, druekjerner og lakrisrot er oppklarende med anti-inflammatoriske egenskaper. Produktet er cruelty free og parfymefritt. Kr. 549,-

 

Øyekrem fra apoteket:

 

IMG_5980

FRA APOTEK: Avène Physiolift Eyes er en anti-age øyekrem som strammer opp huden rundt øynene, glatter ut linjer og rynker, samt demper mørke ringer og hevelser under øynene. Absolutt et prisvennlig og godt alternativ for 30- og 40 åringer. Kr. 249,-

 

 

 

 

 

 

 

Produktinformasjon er hentet fra leverandørene.

Produktene er sponset som arbeidsverktøy