Det finnes ikke noe mer behagelig enn å legge en deilig maske etter endt arbeidsdag. Eller før en fest. 15 minutter med maske kan gjøre underverker både for hud og sjel. En maske kan rense huden, fjerne sorte prikker (midlertidig), nære, gi fuktighet eller virke plumpende og oppstrammende. Den kan til og med gi deg en jevn hudtone og en fantastisk glød. En maske er alltid et godt valg når du synes huden er gusten. Og hvorfor ikke bruke en maske i håret samtidig?

 

IMG_8651

 

Bruk hårmaske!

Hårmasken kan legges i nyvasket hår før resten av maskerutinen starter. De fleste hårmasker drar nytte av at håret holdes varmt mens masken virker. Bruk et håndkle eller en hette  over masken for økt effekt. Normalt skal masken fordeles i hårets lengder, med mindre du har veldig tørt hår eller bruker en maske som skal virke i hodebunnen også.

 

IMG_5731

 

IMG_9436

Actyva Disciplina Mask er en fuktighetsgivende behandling som demper og roer ned brusete/krøllete hår. Håret blir silkeaktig, skinnende og lett å håndtere. Påfør på nyvasket hår seksjon for seksjon. Kam og distribuere produktet. La virke i 5 – 10 minutter. Masser og skyll grundig. Selges kun via frisører for kr. : 299 kr (200 ml) 129 kr (75 ml) Actyva Nuova Fibra Mask er en gjenoppbyggende og beskyttende behandling for skadet hår. Perfekt etter sommeren! Påfør på nyvasket hår seksjon for seksjon. Kam og distribuere produktet. La virke i 5 – 10 minutter. Masser og skyll grundig. Selges kun via frisører til kr. 299 kr (200 ml) Jeg har latt beger maskene ligge prover natten også, det går helt fint!

 

IMG_9448

BLONDE LIFE Brightening Masque: Kur som gir intens fuktighet, mykgjør og gjør håret klart og skinnende. Fjerner belegg, mineraler og nøytralisere klor og avfallsstoffer som motvirker at fargen blir matt og gulner. Håret føles silkemykt og sunt. Bruk: La virke i 2-5 minutter, skyll godt. Vi anbefaler å bruke hårkuren 1 gang i uken, hver andre uke eller etter behov.

 

Slik får du mest mulig ut av masken din:

  1. Rens huden grundig først. Når huden er helt ren trekker den bedre til seg de aktive stoffene masken inneholder.
  1. Peel gjerne huden. Du har sansynligvis litt tørr hud akkurat nå? Ingrediensene trekker bedre inn når de ikke må passere et lag døde hudceller på sin vei. Peeling gir deg også lekker glød!
  2. Legg gjerne et serum eller en ampulle under masken, den kan gjerne klappes inn i huden før masken legges på. Et serum inneholder høyaktive ingredienser som vil øke effekten av masken.
  3. Du kan gjerne legge litt ekstra øyekrem rundt øynene for at de skal få litt ekstra behandling under masken. Klapp kremen lett inn i rådet rundt øynene.
  4. Bruker du en maske på krem-, gel- eller leirebase skal du legge rikelig med produkt på huden. Det er en grunn til at det heter maske, smør tykt på! Sheet-masks kommer ferdig til bruk, husk bare å trykke de godt inntil huden slik at du får maksimal effekt. Noen Peel-off masker skal legges tynt, men ellers kan du sløse med produkt. La masken ligge i ca 15 min., om ikke annet er foreskrevet. Noen krem- og gelmasker kan til og med ligge på over natten.
  5. Bruk en fuktig og varm klut når du fjerner leirmaske. Denne kan trykkes på huden før du begynner å fjerne produktet. Du skal ikke trekke og dra i huden for å fjerne masken, da forsvinner den beroligende effekten en maske har på huden din.  Alle makter fjernes forsiktig. Rester av krem- eller gelmaske kan klappes inn i huden eller fjernes.
  6. Smør med dag- eller nattkrem når masken er fjernet. Og se deg i speilet – jeg er sikkert på at huden din gløder nå!

 

IMG_2413

Noon Igloo Mask Igloo mask er kjølende, lindrende og fuktighetsgivende og gir en langvarig frisk effekt. Den strammer og gjenoppbygger skadet hud og gir ett glatt og foryngende utseende. Superdeilig! Gir masse pleie og roer godt ned! kr 795,-

 

IMG_5511

Skinovage Balancing Bio-cellulouse mask er en favoritt! Sheetmask for kombinert hud av biocellulose, basert på kokosvann. Masken er beriket med høyaktive ingredienser, som sink som motvirker akneutbrudd. Masken er fleksibel og den omslutter ansiktet slik at du får effekt over alt. Denne er regnet til kombindet hud, men jeg opplever at den har super effekt på frå og gusten hud, hud som trenger en grundig rens og generelt all hud som innimellom får en kvise. Kr. 710 for 5 masker (selges også enkeltvis)

 

IMG_1518

Environ Revival Masque : «ansiktsløft på krukke». Den er også svært poresammentrekkende og passer for alle aldre, den gir en umiddelbar effekt og gjør huden frisk og spenstig. En unik kombinasjon av asiatisk-, melk- og mandelsyre. Denne kombinasjonen er vitenskapelig bevist å senke hudens pH. Dette trigger vekstfaktorer som fornyer huden. Huden vil se yngre og freshere ut, umiddelbart. Produktet har svært god effekt på tørr hud, pigmentering og hudaldring. Produktet vinner stadig nye tester og er en bestselger i Norge. Kr. 1197,-

 

IMG_9610

Dr. Brandt Radiance Resurfacing Foam er en skummende kremaske som eksfolierer og fornyer huden. Fruktsyrer (AHA syrer) gir huden en kraftig eksfoliering og løser opp døde hudceller. “Dermaplanner verktøyet” fjerner så overflødig smuss og olje fra hudoverflaten. Huden vil fremstå som yngre og friskere med en fantastisk glød. Hudoverflaten får en jevnere hudtone og den bevarer fuktigheten i hele 72 timer. Kr. 719,-

 

IMG_2406 4

Marina Miracle Shea Hydration Mask er en fuktighetsmaske som dufter friskt av epler og blomster og er myk som pisket smør. Masken gir huden rikelig med aktiv næring fra probiotisk fermentert aloe vera og grønn-te. Ansiktsmasken inneholder også eplesyre som vil hjelpe sheasmør og de andre oljene til å trenge enda dypere ned i huden, og gjøre huden myk og jevn og rette ut fine linjer. Huden blir plumpet full av fuktighet og perlepulveret i masken, som er proppfull av mineraler, gir huden en fantastisk glød. Kr. 269,-

 

IMG_2131

 

 

Produktene er sponset som arbeidsverktøy for å kunne skrive dette innlegget.