Sunt hår er oppsiktsvekkende og vakkert. Vitalitet, farge og glans kan lyse opp et helt rom, ble jeg en gang fortalt av en frisør jeg ser opp til.  Og det stemmer nok. Jeg får mange komplimenter for håret mitt og det er ikke fordi jeg er spesielt flink til å sette det opp eller gjøre noe ut av det. Nei, det henger stort sett rett ned eller er satt opp i en enkel hestehale. Men jeg gjør nok tre ting rett:

  1. Jeg klipper håret minst hver 3. måned.
  2. Jeg bruker alltid profesjonelle produkter i håret.
  3. Jeg beskytter håret i solen og når jeg føner det.

Dette fører til at jeg har et sunt hår. Et hår som klarer seg gjennom de fleste utfordringer i livet hvor håret ellers er svært utsatt. I sommer har jeg vært så heldig å få teste flere gode profesjonelle serier, blant annet Blond Life fra JOICO.

 

Facetune_20-03-2019-15-04-41

 

JOICO Blond Life

JOICO skal ha oppdaget den eksakte peptidlenken, som er avgjørende for å reparere skadet og svekket hår på best mulig måte. Denne teknologien, Bio Advanced Peptid ComplexTM, kopierer hårets DNA for å kunne tilby den ultimate gjenoppbygging av et skadet hår.

Solens D-vitaminer gjør mye godt for kroppen, men solens UV-stråler fører også til at pigmentene i håret blekes og fargen lysner eller falmer. Håret blir fortere tørt, slitt og mister sin naturlige glans. Blonde Life bevarer en klar, lys nyanse og gjør håret skinnende og sunt! Brightening Shampoo, Conditioner og Masque er utviklet med arginin og en eksotisk blanding av tamanu- og monoiolje, som styrker håret og bekjemper utfordringene et blondt hår har, som å bli blast, endre nyanse og gulne, bli skadet og se livløst ut. Håret mitt holder på fargen hele året, men sommeren er en utfordring. Jeg kommer ofte hjem fra sol og saltvann med gul-orange hår, som i tillegg er ganske tørt. Det slipper jeg når jeg bruker disse produktene.

 

IMG_9450

BLONDE LIFE Brightening Shampoo Sulfatfri shampoo som skummer godt, rengjør skånsomt og pleier. Gjør blondt hår klart og rent ved å fjerne belegg, spor av mineraler og forurensing. Motvirker at at fargen blir matt og gulner og bevarer fargens nyanse.

 

IMG_9449

BLONDE LIFE Brightening Conditioner : Næringsrik conditioner som er lett som en lotion og kraftfull som et serum, pleier og gjenoppliver håret. Fargen blir klar og glansfull, samtidig som håret føles silkemykt. Gjør blondt hår klart og rent ved å fjerne belegg, spor av mineraler og forurensing som motvirker at fargen gulner samtidig som fargens nyanse bevares.

 

IMG_9448

BLONDE LIFE Brightening Masque: Kur som gir intens fuktighet, mykgjør og gjør håret klart og skinnende. Fjerner belegg, mineraler og nøytralisere klor og avfallsstoffer som motvirker at fargen blir matt og gulner. Håret føles silkemykt og sunt. Bruk: La virke i 2-5 minutter, skyll godt. Vi anbefaler å bruke hårkuren 1 gang i uken, hver andre uke eller etter behov.

 

IMG_9452

BLONDE LIFE Brightening Veil : En multitasker og leave–in mirakelprodukt som pleier, beskytter og fremhever en klar skinnende nyanse i blondt hår. Den er UV-beskyttende, varmebeskyttende og beskytter også mot mekanisk skade. Resultatet blir et sunt og glansfullt blondt hår. Blonde Life Brightening Veil Beskytter håret mot UVA/UVB stråler og motvirker at fargen falmer og blir blass. Spray på håndkletørket hår, gre gjennom og føn / style håret som vanlig.

 

IMG_9447

BLONDE LIFE VIOLET SMOOTHING FOAM : Lilla hårskum som bekjemper gule blasse toner og gjør håret mykt, klart og glansfullt. Perfekt for deg som ønsker å bevare en kald, klar blondfarge og eliminere gulskjær. Bruk: Hårskummet gjør håret mykt og glansfullt, perfekt for lyse hår som ofte er mer porøst. Skummet gir ikke volum. Ønskes volum, påfør et volumprodukt i indre område og Violet Foam i lengdene.

 

IMG_9451

BLONDE LIFE BRIGHTENING OIL: Vektløs olje som pleier, beskytter og fremhever blondfargen med krystallklar glans, uten å tynge. Oljen er klar og etterlater derfor ikke farge selv på de lyseste hårene. Bruk: Påføres i fuktig nyvasket hår. Gir bedre kambarhet, reduserer frizz, pleier og gir fantastisk glans. Kan også brukes i små mengder i tørt hår.

 

 

 

 

Produktene er sponset som arbeidsverktøy for å få skrevet om hårprodukter.