Føler du deg stram i huden etter sommerferien? Det er du nok ikke alene om. Etter salt-/klorvann, sol og strand blir huden vår ofte tørr. Den mangler rett og slett vann/fuktighet.

All hud kan bli dehydrert, selv hud som ikke er permanent tørr kan oppleve perioder med mangel på fuktighet. Dehydrert hud vil i tillegg til fuktighet ofte trenge fettstoffer og oljer som holder fuktigheten inne.

 

5C4A92E4-3F7B-48CB-AB54-73EE17E6524D

 

7 steg til mindre dehydrert hud:

  1. Rens huden morgen og kveld
  2. Bruk peeling 1-2 ganger i uken
  3. Bruke fuktighetsserum under både dag- og nattkrem
  4. Bruk dagkrem med mye fuktighet, i tillegg til SPF
  5. Bruk en reparerende nattkrem
  6. Bruk gjerne en fuktighetsspray flere ganger i løpet av dagen.
  7. Ikke glem lepper og øyne, bruke egene produkter til dette området.

 

ansikt 1

 

Produkttips til dehydrert hud:

Det finnes en rekke gode produkter til dehydrert hud, disse er blant mine favoritter:

Meso Lift Cream – for deg som samtidig vil ha maks forebyggende effekt på hudaldring

En ekstremt oppstrammende krem formulert med aktive ingredienser som skal gi maksimal anti-aldrende effekt. Har en ultra-komfortabel tekstur og gir huden en vakker finish. Inneholder cross-linked (tverrbundet) hyaluronsyre som også benyttes i dermale fillere for å fylle dype rynker. 5  vekstfaktorer  og folsyre som er mer effektivt enn menneskelig placenta for stimulering av cellevekst inkludert fibroblast som effektivt igangsetter kollagenbiosyntesen. Hydracell Q (acetyl glutamin) aktiverer kollagenbiosyntesen  ved å øke nivået av kalium i cellene som forbedrer den cellulære vannretensjonen. Denne deilige kremen skal reduseres rynkedybden og øke fuktigheten kraftig. Jeg elsker den!

Kr. 1200,-

 

IMG_1529

 

Environ  Vita Complex Super Moisturiser+ – for deg som ønsker maks fuktighet og god hudhelse!

En deilig krem, som inneholder en rekke dynamiske fuktighets givende ingredeienser som vil bidra til å forbedre hudbarrieren. samt fuktighetsinnholdet i huden. Vitaminer og antioksidanter  virker reparerende og beskyttelser mot  frie radikaler slik at huden som føles gjennomfuktet og sunn.

Kr. 837,-

 

IMG_1530

 

Babor Skivovage Moisturising Serum – till alle hudtyper som trenger ekstra fuktighet og fylde i huden.

Er et serum som består av unike proteiner fra lupin, polysakkarider, og NMFs (naturlig fuktighetsfaktor). Sammen tilfører disse en intensiv fuktighet som hjelper til å styrke hudens beskyttende lipide barriere. Dette er med på å forhindrer at huden mister fuktighet. Huden vil føles myk og få en ny glød. 

Kr. 629,-

 

IMG_1528

 

Fusion Hyaluronic Drops – som et glass vann til huden, men likevel etterlates huden matt.

Forfriskende krem formulert med aktive ingredienser som skal  gi en fullstendig anti-aldrende effekt. En forfriskende og unik tekstur som etterlater huden med en matt overflate. Vann-i-olje gir ekstremt mye fuktighet, inneholder hyaluronsyre med lav molekylvekt. Den eksklusive vanndråpeformuleringen reduserer umiddelbart fine linjer og plumper opp huden. Spesielt designet for en fet til kombinert hud. Når man påfører kremen på huden frigjøres hyaluronsyredråpene.

Kr. 700,-

 

IMG_1526

 

Glo Skin Beauty Phyto-Active Conditioning Oil – til den tørre huden som savner glød.

En hurtig absorberende, hudforbedrende olje kombinert med beskyttende plantestamceller som gjør huden din myk og glødende. Inneholder lette oljer som balanserer talgproduksjonen og samtidig mykgjør huden i dybden. Beskytter også huden mot aldring. 

Kr. 639,-

 

IMG_1527

 

Dr Dennis Gross Hyaluronic Marine Oil-Free Moisture Cushion – gir masse fuktighet uten å påvirke talgproduksjonen!

Hyaluronic Marine Oil-free Moisture Cushion er en 24-timers oljefri krem beriket med marine alger og hyaluronsyre som «forsegler» fukt i huden og beskytter mot fukttap. Kremen har en unik dobbeltvirkende effekt: den binder fukt til huden, samt frigjør suksessivt ny fukt til huden gjennom dagen. Den er lett i konsistensen og har en avkjølende, oppkvikkende og beroligende effekt. Passer alle hudtyper og hudtilstander, men anbefales spesielt til normal hud, fuktfattig hud og blandet hud.

Kr. 795,-

 

IMG_1525

 

Ekseption ice cream repair – reparerende og svært beroligende og med nydelig duft!

Rik reparerende krem med en iskremtekstur. Reparasjonsprosessen er en viktig fase etter kjemiske peelinger, og det er svært viktig å bruke riktig produkt. Hudstrukturen må gjenopprettes og prosessene for differensiering, proliferasjon og intercellulær kommunikasjon reguleres. Ice cream repair inneholder en synergi av retinol, vitamin E, Bio-placenta (vekstfaktorer, folsyre, acetylglutamin) og unirepair T-43. Denne formuleringen som har konsistens som iskrem ble utviklet for å forbedre effekten av de aktive ingrediensene som gir en intens kjølende følelse og etterlater en rik beskyttende film over huden. Denne både luker nydelig og er sval og deilig på huden. For en mer intensiv kjølende følelse kan kremen lagres i kjøleskapet. Kremen egner seg like godt under og etter en solferier, som etter en kjemisk peeling!

Kr. 750,-

 

IMG_1524

 

 

 

 

Produktene er sponset som arbeidsprøver for å kunne skrive dette innlegget.