Jeg bruker mindre sminke på sommeren enn på vinteren! Det er svært deilig å føle seg fresh med minimal hjelp! Men når det dukker opp en sommerfest synes jeg likevel det er gøy med litt ekstra farge. Eller kanskje bare litt ekstra hjelp til å se svært fresh ut?

 

beautiful young woman holding mirror and applying eyeshadow

 

 

Sommerens øyeskygger:

 

IMG_9510

Denne lekre paletten hører til Babor Age ID sin sommerkolleksjon. Den har vært kjempepopulær, så du er heldig hvis du finner den i en klinikk. Men den er verdt forsøket!

 

IMG_9511

I denne paletten fra Jane Iredale har du alt du trenger for å lage en naturlig look eller en sotet look. Nydelige nyanser alene eller flere sammen!

 

IMG_9507

Sothys har denne lekre paletten som absolutt alle kan bruke. Lekre jordfarger som passer alle, alene eller sammen. Her vil alle fargene brukes opp! En favoritt denne sommeren!

 

IMG_9508

Denne lilla skyggen fra Lancome er lekker på sommeren! Spesielt til brune eller grønne øyne. Prøv den!

 

IMG_9506

Som å være i en godtebutikk! Med denne paletten fra Lancome blir det gøy å legge skygge! Freshe farger, med og uten skimmer – helt perfekt til sommeren!

 

IMG_9505

Nok en lekker palett fra Tynt Beauty. Fine farger med mye pigment, som gjør det mulig å dekke akkurat så mye du ønsker. Passer alle og jeg elsker den!

 

IMG_9503

Jeg har nevnt tidligere at jeg er litt sløv med sminke. Særlig dårlig er jeg på å legg skygge. Men med disse fra Glo er det så lett. Og de sitter så godt. De kan legges sammen, men jeg legger de alene. Og ved å bytte farge hver kveld i sommer gir jeg kanskje et inntrykk av å legge avanse4rt make-up?

 

IMG_9502

 

 

 

Produktene er sponset som arbeidsverktøy for å kunneskrive dette innlegget.