Vi føler oss alltid litt freshere med litt farge i ansiktet. Knallbrunt er ikke synonymt med fresht, men litt farge i kombinasjon med frisk hud er lekkert. Hvordan får du til dette etter solferien?

 

ankii spania

 

Bruk peeling!

Det høres kanskje merkelig ut, men fjerning av døde hudceller vil gi huden en ny glød. Det fjerner kanskje litt av fargen du har jobbet med i sommer, men denne fargen er nå grå og gusten. Peeling etterlater huden frisk og brun. Dette ser utrolig mye bedre ut!

 

IMG_4429 2

 

Pøs på med fuktighet!

Har du gjort dette hele ferien? Supert! Fuktighet har huden godt av hele året. Etter en solferie blir huden ekstra tørr. Bruk serum og/ maske med ekstra fuktighet hele sommeren, og fortsett etter ferien. Da vil huden se sunn og brun ut lenger.

 

IMG_7038

 

Bruk selvbruning!

Jeg er stor tilhenger av selvbruning både før og etter ferien. En helt ufarlig brunfarge som kan forlenge følelsen av sommer. Selvbruning finnes i mange varianter, noen gir mørk farge, andre en gradvis oppbygging av farge og noen er ekstra godt egnet til ansikt. Husk å peele godt før bruk for å oppnå et jevnt og naturlig resultat. Liker du ikke å bruke vott til påføring, så husk at vaskepulver til hvitvask fjerner rester i hendene effektivt, etter påføring!

 

IMG_5065

 

Bruk solpudder!

Bruk for all del ikke mørkere foundation for å se brunere ut. Dette gir et gammelt og ufresht utseende. Bruk foundation i en farge tilpasset din hudtone. Eller den kan byttes ut med en BB cream eller farget dagkrem som lar din brune hud skinne gjennom. Påfør solpudder på toppen for å se «solkysset» ut. Ikke overdriv! Det skal se naturlig ut. Påfør solpudder med bred kost i et tretall, fra midt i hårfestet i pannen, i en bue langs tinning og ut på kinnben og så tilbake mot øret og langs kjeveben. Samme bevegelse på begge sider.

 

IMG_7085

 

Følger du disse tipsene skal du se at huden ser freshere ut enn midt i ferien!