Har du en sensitiv hudtype og opplever at huden ofte er irritert og rød? Eller sliter du med betent akne som gir litt rødlig hud? Eller er du rett og slett solbrent eller forbigående rød i huden?

Sensitiv og rød hud bør behandles med egne hudpleieprodukter, som roer irritasjonen og styrker hudens immunforsvar. Du kan også dekke rødhet med make-up. I så tilfelle anbefaler jeg et grønt innslag – grønt demper rødt og vil derfor gi en jevnere hudtone.

Det finnes grønn concealer, grønn foundation og BB cream. Disse produktene kommer i alle konsistenser og fargetoner og det gjelder å finne den du liker best til din hud. Jeg har funnet en favoritt som jeg vil fortelle om her.

 

Cheerful excited young woman in bathrobe doing makeup in bathroom

 

Erborian CC Red Correct

CC Red Correct fra Erborian er en fargekorrigerende krem som jevner ut hudtonen, samtidig som den har fordeler i form av pleiende ingredienser. Grønt er spesielt effektivt for å nøytralisere rødhet, og derfor er CC Red Correct beriket med grønne pigmenter. De grønne pigmentene er inkapslet, og når kremen smøres ut på huden vil den forvandles til en mer lignende vanlig CC-Crème i farge.

Erborians CC Red Correct inneholder Centalia Asiatica, en plante som vokser i tropiske regioner. Denne planten har blitt brukt i asiatisk medisin i over 3000 år. Ingrediensen blir ofte kalt tigergress, fordi man for mange år siden oppdatet at tigre rullet seg i åkre av denne planten, for å lindre sår.

Jeg bruker denne etter sterke behandlinger, eller når huden ellers har en rød tendens. Den er en lekker CC-cream selv til hud uten rødhet. Den er så enkel å bruke at det absolutt ikke krever ekstra kunnskap å dekke rødhet naturlig.

Kr. 149,-

 

IMG_9497

 

 

 

 

 

 

 

Dette er ikke en annonse, men en shoutout på et produkt jeg har fått teste, og elsker!