Det er kanskje fristende å droppe hudpleierutinen under ferien? Men om du ikke vil risikere en tilstoppet i høst bør du ikke hoppe over denne daglige rutinen. Du kan forenkle, men ikke droppe. Rensen og krem klarer du, i tillegg til SPF. Og får du til en peeling og en booster med fuktighet bi tillegg er du flink. Uansett må du ikke droppe rensen!

 

beauty, skin care and people concept - smiling young woman washing her face with facial cleansing sponge at bathroom

 

Hvorfor er rensen viktig i ferien?

  1. Solkrem inneholder filter og ingredienser som skal bli på huden selv om du svetter og bader. Dette er ingredienser du trenger for å beskytte deg mot solskade. Disse ingrediensene har ingen annen effekt på huden og kan irritere om de ikke fjernes daglig.
  2. Du unngår irritasjon på hudoverflaten. Solfilter, make-up og avfallsstoffer som blir liggende på huden gir irritasjon og etter hvert kan det føre til akne eller rødhet og kløe.
  3. Serum og krem trekker bedre inn i huden og virker bedre når du renser huden daglig.
  4. Du vil merke bedring i hudkvalitet. Porene minskes, overflatetalg reduseres og huden blir gjennomfuktet og velfungerende.

 

beauty, skin care and people concept - close up of smiling young woman washing her face with facial cleansing sponge at home bathroom

 

Renseprodukter du kan teste:

Dr. Dennis Gross Alpha Beta® Pore Perfecting Cleansing Gel

En deilig rensegel som ikke bare dufter godt, men også renser og peeler huden. Hydroksysyrer sørger for en dyp rens. Den er fri for såpe- og sulfatstoffer og fjerner smuss og makeup effektivt. Passer alle hudtyper som ønsker litt mer enn en enkel rens.  Kr.

 

IMG_4468

 

Kiehl’s Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash

Denne renser i dybden og gir et mildt, men fyldig skum. Fjerner smuss og fett fra overflaten, men beskytter på samme tid hudbarrieren. Inneholder ekstrakt fra ringblomst som gir omsorg for normal til fet hud og glyserin bind og lagre fuktighet i huden. Deilig rens som samtidig virker beroligende. Kr. 265,-

 

IMG_4467

 

Janssen Gentle Clearing Powder

Dette er et rensepulver som blandes med vann i hånden før du renser.  Gir en litt eksfolierende effekt i tillegg til å rense godt. Etterlater huden silkemyk og matt. Passer alle hudtyper. Kr.

 

IMG_4469

 

DMK Deep Pore Facial Cleanser

Dypt rengjørende og mild rens, kan også brukes til å fjerne øye make up. Passer alle hudtyper og jeg elsker denne rensen!  Tørker ikke ut huden og etterlater den ren og myk. Fungerer  faktisk helt utmerket til intim barbering og barbering under armene i tillegg, da den er naturlig desinfiseriende. Kr. 529,-

 

IMG_1203

 

Korres Olympus Cleansing Cream Foam

Dette er en rik, skummende formula som fjerner smuss, makeup og urenheter – uten å frata huden essensielle oljer eller fuktighet. Såpefri rens som likevel skummer veldig mye. Kr. 239,-

 

IMG_9030

 

 

 

 

Produktene er sponset som arbeidsprøver til en stor test av renseprodukter.