Ansiktsspray kan tilføre viktig fuktighet, i løpet av dagen, hele året. Hvorfor er den ekstra viktig på sommeren?

 

sol meg

 

Hvorfor ta med ansiktsspray på solferie?

  1. En frisk spray føles veldig svalt og behagelig i varmen. Den virker avkjølende
  2. All hud tørker ut i solen, selv hud som normalt ikke er tørr. Dette er hudens egen beskyttelse mot ytre skade: solen. En ansiktsspray kan du ha med i vesken eller strandbaggen, den tilfører fuktighet i løpet av dagen.
  3. Du kan spraye over solkrem og make-up. Du slipper å rense huden før du fukter.
  4. En lang flytur er omtrent det mest uttørrende du kan utsette deg for. Med ekstremt lav luftfuktighet opplever de fleste at huden tørker hud. Det føles nesten som om brunfargen faller av på flyturen hjem. Ta med sprayen på flyte og bruk den jevnlig.
  5. Bruk fuktighetsspray på hender, bryst og legger også.

Sol, saltvann og vind tørker ut huden. Tørr hud fremstår som grå og gusten. En fuktighetsspray forebygger denne tørrheten.

 

IMG_4006

 

Disse fuktighetssprgyene har jeg med meg på ferie:

 

IMG_1127

 

Elemis Superfood Kefir-Tea Mist

En 4-i-1 pleiende mist: – toner, primer, setting-spray og en «on-the-go» fuktighetsmist. Fermentert Kefir avledet av Soya med prebiotisk teknologi, gir ny glød og toner huden. Antioksidantrik organisk Rooibos Tea ekstrakt bidrar til økt utstråling.Kokosvann, med et høyt innhold av elektrolytter, vitaminer og mineraler, gir fuktighet og gir et duggfrisk utseende. Kr. 399,-

Korres Wild Rose Hydrating Face Mist H2 Rose

Face mist som virker beroligende på huden. Kan påføres rett etter rens, over sminken eller utover dagen så ofte som du ønsker. Frisker opp og toner huden med rosevann og appelsinblomstvann. Unikt utviklet til NATURLIG å balansere pH og tone huden for en oppfriskende effekt. 9 ganger mer vitamin C enn i appelsiner + forhindrer oksidering i din foundation utover dagen.Danner en pustende barriere for å beskytte sminken slik at den bevares og ikke skiller seg. Kr. 299,-

Avene Thermal Spring Water

Avène Thermal Spring Water er et kildevann med beroligende, mykgjørende og antiirriterende egenskaper.  Kildevannet har et lavt saltinnhold noe som er helt nødvendig for sensitive hudtilstander da salt tørker ut huden. Sprayen er rik på silikater som virker mykgjørende og beskytter huden mot ekstern påvirkning. Avène Thermal Spring Water er rik på spormetaller som sink, kobber, selen, jern m.m. Rask og effektiv lindring. Kr. 89,- for en reisestr.

Glo Skin Beauty Hydration Mist

En fuktighetsgivende spray, proppfull av antioksidanter og flere antialdrende ingredienser som kan brukes før eller etter makeup. Gir umiddelbart fukt, næring og pleie til huden. Har mild og behagelig duft. Perfekt for deg som sitter mye foran PC`en. Hjelper også til å bevare makeupen lengre. Kr. 249,-

 

IMG_2417

 

Vichy kildevannsspray

Kildevannsprayen som passer til alle typer hud og daglig bruk. Virker beroligende og strykende på hudens naturlige forsvarssystem. Brukes morgen og kveld etter rens eller ved behov i løpet av dagen. Perfekt for å friske opp, roe og stryke huden. Kildevannet demper også irritasjon. Kr. 35,- for reisestørrelse.

 

IMG_3907

 

Natura Bissé C+C Vitamin Splash

Spray som fukter og revitaliserer huden på kropp og ansikt. Du kan også bruke den i håret. Med ingredienser av appelsin, sitron, grapefrukt og mandarin. Virker oppfriskende både påbud og sinn og er en nytelse å spray på varm hud.

Ca. kr. 450,-

 

 

 

 

Produktene er sponset som vareprøver brukt til testing. Bildene er tatt av Iris Kongshaug og Josefine Westerby.

.