Det kan virke som en kostbar affære å kjøpe inn solkrem til ferien. Og jeg skal ikke innbille deg at det er noe annet. Det koster. Men er det noe jeg er opptatt av så er det at hele familien beskytter seg godt i solen. Det betyr at jeg tar med solprodukter som både mann og barn liker å bruke. Og det betyr at jeg ikke kommer hjem med flere pigmentflekker enn jeg dro avgårde med.

 

IMG_2724

 

Når jeg velger solkrem:

Jeg koster på meg det mest aktive som finnes av hudpleieprodukter og gjør alt jeg kan for å holde aldringen av huden på avstand. Jeg vet at solen står for det meste av hudaldringen og at UVA strålene er der hele året, enten vi er inne eller ute. Derfor er det ikke nok for meg å «bare» beskytte meg med høy SPF på sommeren. Jeg vil fortsette behandlingen av min hud, ikke sette den på pause, eller i verste tilfelle ødelegge alt jeg har oppnådd i løpet av vinteren.  Jeg velger solprodukt med høy SPF, som også inneholder gode antirynkeingredienser, reparerende og fuktighetsgivende ingredienser og gjerne masse antioksidanter. Det er begrenset hvor mange aktive ingredienser man kan putte i et og samme produkt, men jeg går for det med maksimalt innhold, gjerne over min daglige og meget aktive dagkrem. Jeg er opptatt av resultat og synes det er bortkastet å investere i gode produkter resten av året hvis jeg skal sparer på solbeskyttelsen?

 

IMG_1172

SPF fra Glo Skin Beauty har lenge vært favoritt. Denne kommer med farge. De har også mattende solkrem.

 

IMG_1171

Coola har så gode solprodukter. Disse er bare et par av de jeg liker godt. Solkrem til ansikt med litt farge, eller uten..

 

IMG_1170

Guinot er en serie jeg liker veldig godt! Denne solkremen med SPF 50 gir en lekker glød til huden og vil samtidig forebygge pigmentflekker.

 

IMG_1168

Meso Shield brukes egentlig etter sterke behandlinger hvor huden må beskyttes etterpå. Jeg liker konsistensen og beskyttelsen så godt at jeg tar med denne på ferie også.

 

IMG_1166

Styrker, fyller og fornyer huden. Et superlett serum som gir huden fantastisk glød samtidig som den beskytter med SPF og forebygger hudaldring

 

IMG_1165

Hynt Skin Prep er lett, men rik på antioksidanter og berolignede ingredienser. Deilig konsistens og god beskyttelse!

 

IMG_1162

En deilig CC cream med høy SPF fra pH Formula. Så deilig med litt farge samtidig som den beskytter godt fra innsiden og utsiden!

 

IMG_1160

Priori TETRA er neste generasjons solbeskyttelse. . Først ut med å kombinere fire nivåer av beskyttelse: DNA reparerende enzymer, antioksidanter, UV-beskyttelse og IR- (infrarød) beskyttelse. Kommer i en farget og ufarget formula for å passe alles behov og ønsker.

 

IMG_1177

Denne er jeg avhengig av! Make-up, som er helt ufarlig å bruke på stranden, med SPF. Den legger seg som et lekkert solkysset lag over min dagkrem eller eventuelt over en annen solkrem som de som er ekstra hysteriske.

 

IMG_1179

Når jeg ikke er på stranden, men kanskje tar en bytur ønsker jeg mer aktiv hudpleie sammen med SPF. Denne fra Dr. Ankerstjerne er perfekt både til meg og mannen!

 

IMG_2415

Høy beskyttelsen og gode ingredienser. Jeg digger konsistensen på denne fra Vichy!

 

IMG_1155 2

Joda, jeg bruker denne på kroppen. Anti-age er faktisk ikke så dumt der heller. Huden mister ikke bare spensten i ansiktet…

 

Når menn velger solkrem:

Menn er ofte ikke så hysteriske.  De vil gjerne beskytte seg med høy SPF, som pleier litt samtidig som den er vannfast.  Det er viktig for de å smøre seg sjelden. Og kremen bør tåle aktivitet og vann.

 

IMG_1161

Ekseption har gode produkter, inkludert denne All Day Shield. Den bruker jeg gjerne året rundt, hvis jeg får ha den i fred for mann og tenåringer.. Den beskytter godt og pleier som en god dagkrem.

 

IMG_1159

Nok en krem mannan har overtatt av meg.. Deilig konsistens, god SPF og aktivt beskyttende og reparerende ingredienser fra Elixir

 

Når barna velger solkrem:

Barnas prioritering er å bade mest mulig og helst unngå å bli solbrent. Vannfast solprodukt, med SPF mellom 15 og 25, og minst mulig aktive ingredienser foruten litt fuktighet velger jeg til deres hud. De skal beskyttes. Jeg vil investere i deres fremtidige hud, men jeg må også passe på at det ikke blir for aktivt for barnehuden, de trenger ikke de samme pleiende ingrediensene som jeg bruker på huden min. Fuktighet, antioksidanter og SPF er topp!

 

IMG_1173 2

Eneste solkremen med AHA, som gjør den til en favoritt for de som har problemhud som akne og pigmentering. Mine tenåringer elsker denne!

IMG_1158

Coola har solspray med forskjellig SPF som sprayes helt jevnt på huden uten at du hjelper til med hendene. Dufter godt og er lett i bruk. Dermed en favoritt for hele familien.

 

IMG_3649

 

Som med hudpleie ellers er det snakk om hvor mye du vil investere i din hud. Det finnes gode produkter i alle prisklasser. Noen ingredienser koster mer enn andre og velger du disse i din daglige hudpleierutine vil jeg absolutt anbefale å fortsette med det under solen .

 

Produktene er sponset som vareprøver for å utføre tester gjennom flere ferier i solen.