Jeg bruker bodylotion hver dag. Det har jeg gjort så lenge jeg kan huske, rett og slett fordi jeg ser tydelig at huden min trives best med det. Fuktighet er i hovedfokus, men i tillegg bruker jeg innimellom kroppsprodukter som er drenerende, oppstrammende eller avslappende. Alt avhengig av behov. Ikke fordi jeg tror cellulitte vil forsvinne, men fordi jeg er tilhenger av å forebygge og å gjøre den forskjellen jeg kan. Nå har jeg brukt Skin Up S en god stund og det har sjelden vært lettere å smøre kroppen.

Italienske Phil Pharma står bak Skin Up. De utvikler innovative produkter innen både kosmetikk og legemidler. Innen medisin brukes forstøvere til å påføre medisin til pasienter som ikke får i seg medisin på normal måte.

Skin Up Classic fordeler produkter på huden ved hjelp av ultralyd. Ultrasoniske frekvenser bryter ned flytende serum til en fin, jevn tåke av mikropartikler som gjør at ingrediensene blir mer konsentrerte og trekker lengre ned i huden. Les om det her: Skin Up Classic

 

IMG_2189

 

Skin Up S –  forstøver for jevn spredning

Skin Up S  forstøver en form for krem, dermokosmetikk,  som absorberer veldig raskt inn i huden. Skin Up S benytter seg av en mikronisert sprayteknologi som gir en homogen påføring av kremen slik at du ikke trenger å smøre produktet ut med hendene.Dette er den første og revolusjonerende sprayenhet uten trykk og helt uten drivgass, med evne til å forstøve flytende kremer fra PHIL PHARMA® direkte på kroppen. Når du først har skaffet deg denne enheten, kan du fylle på både SPF og aktive behandlinger mot cellulitt og redusert elastisitet.

 • Enkel påføring
 • Jevn påføring
 • Du trenger ikke smøre med hendene
 • Produktene klisser over hodet ikke
 • Produktene inneholder virkelig høykvalitetsingredienser.

Partiklene du sprayer på er mikroskopiske og klisser ikke!

 

IMG_2187

 

IMG_2099

 

Hva kan du fylle en Skin Up S med?

In-Tense Body Firming

Et oppstrammende krem-serum beriket med et  A, C og E multivitamin kompleks. Komprimerende effekt på små ufullkommenheter på indre lår og indre arm. Bekjemper frie radikaler og styrker det naturlige beskyttelseslaget på overhuden. DMAE styrker og stabiliserer cellemembranen som bidrar til bedre muskulær kontraksjon, som igjen resulterer i en mer kompakt hud. Kreatin støtter hudens naturlige funksjoner, celler stimuleres til produksjon av flere proteiner som blant annet kollagen og elastin. Dette proteinet hjelper huden med å beholde fuktighet, som gjør at huden blir mer kompakt og ser friskere ut. Arginin er en fuktgivende aminosyre, den bindende komponenten av aminosyrekjeder.

Crio Body Firming

Kjølende kremserum med korrekt pH-verdi.  Aktive ingredienser som gir en intens følelse av friskhet. Egnet for alle hudtyper. Kjøler. Pathenol har fuktgivende og beroligende effekt. DMAE styrker og stabiliserer cellemembranen som bidrar til bedre muskulær kontraksjon, som resulterer i en mer kompakt hudtone. Kreatin støtter hudens naturlige funksjoner, celler stimuleres til produksjon av flere proteiner som blant annet kollagen og elastin. Dette proteinet hjelper huden med å beholde fuktighet, som gjør at huden blir mer kompakt og ser friskere ut. Arginin er en fuktgivende aminosyre, den bindende komponenten av aminosyrekjeder.

Prodyactive Cellulitte

Serumkrem med slankende og drenerende egenskaper som gir huden et glattere utseende med et fløyelsmykt preg.  Ekstrakt fra Kaliforniavalmueslekta (Eschscholzia), et derivat som er rikt på flavonoider og glaucine, forbedrer hudens fasthet. Ekstrakt fra Drosera ramentacea, en kjøttetende plante, bidrar til at fett lagret i kroppens fettceller brytes ned  og motvirker aktivt stagnasjon av cellulitter som gir en langvarig slankende virkning. Koffein aktiverer enzymer som oppløser fett i cellene takket være koffeinets egenskaper som blant annet innebærer nedbrytning av fett lagret i kroppens fettceller. Stimulerer fjerningen av stillestående væsker, som er typisk for cellulitter.
Tri-Complex med fuktgivende effekt og antioksidanter hjelper med å motvirke skade forårsaket av frie radikaler og holder huden myk, elastisk og fast.

 

IMG_5108

 

Slik bruker jeg Skin Up S :

Jeg har nå brukt dette systemet en god stund. I prioritert rekkefølge synes jeg deg egner seg godt til dette:

 1. Enkel og rask påføring av svært aktive ingredienser, uten kliss. Du trenger ikke bruke hendene til å smøre ut. Jeg er imidlertid ganske tørr, så innimellom bruker jeg en bodylotion over.
 2. Jeg har den alltid i treningsbagen. Normalt bruker jeg en tilfeldig bodylotion som ikke tar plass i denne bagen, men nå får jeg tilført aktive ingredienser, raskt, etter dusj på treningen.
 3. Til påføring sv solkrem er den helt unik! Uten hender, ikke kliss, rask og effektiv. Både mann og barn liker dette.
 4. Du er sikret dyp penetrering av aktive ingredienser, uten å bruke mye tid på påføring.
 5. Den er litt stor å ta med på hyttetur, men siden den er så rask i bruk tar jeg den med.

 

IMG_2190

 

Her kan du kjøpe Skin Up S:

Selve forstøveren er en investering. Når du først har skaffet denne er det ikke dyrt å fylle på med de aktive serumkremene.

 • Forstøver og produkt 2725 kr
 • Kun produkt 495 kr

Kjøp Skin Up S

 

 

Denne innlegget er sponset, men det jeg skriver er alltid min personlige mening.