Hjemme hos oss fyller vi ikke badet med kjedelige dusjsåper. Det holder ikke at produktene gjør jobben, de skal gjerne tilby noe litt ekstra også. Det må enten være snakk om en duft jeg gleder meg til å bruke hver dag eller en konsistens eller en effekt utenom det vanlige. Derfor blir jeg så glad når jeg kommer produkter med «det lille ekstra».

 

Asian beautiful woman standing at the shower.

 

Deilig til dusjen:

Treaclemoon Happy Melon Sorbet Shower Mousse

Kanskje det deiligste produktet vi har i dusjen? TreacleMoon Happy Melon Sorbet Shower Mousse er en dusjkrem i form av en luftig, kremet mousse. Deilig fresh dust av saftig melon, som alle liker like godt her hjemme. Etterlater huden myk og fuktet.  Kr. 65,-

Cosmica Caring shower oil

Mild dusjolje som effektivt rengjør huden og har pH 4 som er balanserende for huden. Den er rik på pleiende vegetabilske oljer som etterlater huden beskyttet, beroliget og myk. Gjenfukter huden effektivt i opp til 8 timer etter bruk.
Beregnet for alle hudtyper, også tørr og sensitiv hud. Denne likes spesielt godt av min datter som har svært tørr hud, den er skånsom og fukter godt.
Mildt parfymert. Dermatologisk testet. Kr. 144,-

Cosmica Hand Soap Rich med parfyme

Cosmica Hand Soap Rich rengjør skånsomt og tilfører hendene fuktighet i 8 timer. En ekstra rik og pleiende håndsåpe med pH 4,5 som er balanserende for huden. Håndsåpen inneholder Cosmicas Triple Moist Complex som gir umiddelbar, intensiv og langvarig gjenfukting i dybden i huden. Dermatologisk testet. Mildt parfymert. Kr. 79,-

Cosmica Shower Cream Moist

Mild og fuktighetsgivende dusjkrem som effektivt rengjørog tilfører huden fuktighet i 8 timer. Med pH 4.5som er balanserende for huden.
Dusjkremen inneholder Cosmicas Triple Moist Complex som gir umiddelbar, intensiv og langvarig gjenfukting i dybden i huden.
Etterlater huden med en umiddelbar og langvarig, myk og smidig følelse. Dermatologisk testet. Mildt parfymert. Kr. 99,-

Inspira  Summer in Amalfi Shower Cream

Ultra mild rensekrem gir kroppen din deilig mandelolje og mandelmelk allerede i dusjen. Huden blir behagelig forfrisket og myk å berøre.
Dufter som et bad i sjøen på en levende sommerdag i Sør-Italia.

 

IMG_9172

 

Deilig etter dusjen:

ACO Cano+ Moisturizing Body Spray

Fuktighetskrem på spray til daglig behandling av symptomer ved tørr hud, som tørrhet og kløe. Egner seg spesielt til  områder som er vanskelige å komme til. Binder fuktighet og reparerer en skadet hudbarriere, og dermed gjør huden mer motstandsdyktig mot irriterende stoffer. Moisturizing Body Spray er også egnet til den svært tørre huden som oppstår ved atopisk eksem. Sprayen er rask å påføre, absorberes hurtig og etterlater huden myk og smidig. Super å ha med i treningsbagen. Kr. 230-,

Emma S. Body Lotion Fresh Grapefruit

En mykgjørende og fuktighetsgivende body lotion med en frisk duft av rød Grapefrukt fra Emma S. Ferskenkjerne- og Pasjonsfruktolje holder huden myk og glatt hele dagen. deilig, lett konsistens som trekker lett inn i huden. Passer alle hudtyper. Kr. 169,-

Inspira Summer in Amalfi Body Souflè

Body Soufflé har en innovativ tekstur som er lett og trekker raskt inn i huden og gjør den myk som silke med mandelolje og mandelmelk.
Solsikkeolje: antioksidant. Lett tekstur, mild, antiinflammatorisk og har også en regulerende og intensivt regenererer effekt.
Mandelolje: gjør huden myk som silke. Trenger godt inn i huden og beriker det med lipider. Det har også en beroligende effekt, er fuktighetsgivende og intensivt nærende.
Mandelmelk: rik på umettede fettsyrer, B-vitaminer og antioksidanter som vitamin E, som er et viktig vitamin for hud og vev. Sikrer en ren hud og et fast bindevev.

Cosmica Repairing hudolje

Hudolje  som hjelper hudens naturlige reparasjonsprosess. Oljen bidrar til å redusere synligheten av eksisterende arr og strekkmerker, for eksempel ved graviditet eller annen vektoppgang. Jevner ut hudtonen og glatter ut aldrende hud. Gjenfukter huden og absorberes raskt. Oljen passer alle hudtyper, også følsom hud. Mildt parfymert. Dette er en av de deiligste oljene jeg har brukt. Den trekker raskt inn, jeg kjenner at den jobber og huden får en lekker glød. Kr. 150,-

 

IMG_9168

 

 

Produktene er sponset som arbeidsverktøy