Det er mye snakk om behandlinger du ikke bør ta på sommeren. Helt ærlig kan du vel egentlig gjennomføre det meste året rundt, for hva tror du kvinner i land med sol hele året gjør?  Det er av større betydning du gjør i tillegg til behandlingene. I Norge er det en trend å «nisole» seg hele sommeren.  Dette har ført til at vi som jobber med hud ikke anbefaler de sterkeste behandlingene på sommeren. Vi vet at nordmenn ikke beskytter seg godt nok og vil derfor unngå reaksjoner og hudskade.

Det finnes så mange effektive, men likevel trygge behandlinger du kan benytte på sommeren. Jeg har fått en Green Peel behandling hos Signaturklinikken på Strømmen. Dette er en behandling du kan benytte hele året. Det er også en perfekt behandling før en sommerfest!

 

ankii spania

 

EN GLØD DU IKKE KAN SMINKE DEG TIL

Selv den mykeste peelingen GREEN PEEL FRESH UP gir en fantastisk partyglød i tillegg til at den bekjemper tidlig aldring og tap av spenst. Gløden og den unike karakteristiske gnistringen ved berøring etter alle Green Peel® behandlingene er bevis på at huden blir stimulert optimalt i flere dager.

 

img_4494

 

HUDEN STYRKES PÅ UTSIDEN OG INNSIDEN

I motsetning til kjemisk peeling har urtene samme ph som huden. Aldring av huden forebygges dermed uten å strippe og svekke hudbarrieren.  Kunder med sensitiv hud er lettet over at de også kan ta en ‘så’ effektiv behandling og samtidig styrke huden.  Utallige fornøyde kunder har fått en sunnere hud og en sterkere hudbarriere de ikke har opplevd tidligere. Dette er høyaktuellt idag hvor mange går rundt med en belastet hudbarriere. Samtidig stimuleres hudens funksjoner innerst til ytterst med synlige resultater på minimum av tid.

 

fullsizerender

 

EN HUD I BALANSE ELDES SENERE

Jevnlige «treningsøkter» med Green Peel®  gir en sterk hud i balanse. Som trening og sunn mat. Behandlingen finnes i tre styrker etter behov og hudtype:

  1. Den letteste Fresh Up eller Express utgaven «Quick Fix» er en populær partypeel. I tillegg settes det i gang prosesser som bremser aldring og styrker sensitiv hud.
  2. Den mellomste er en dyptvirkende antirynke med gode resultater på konkrete problem.
  3. Den dypeste gir fullstendig hudfornyelse på 5 dager.

 

img_4500

 

GREEN PEEL® ENERGY:

Denne behandlingen fikk jeg. Det er en dypere variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær antirynke behandling 4 ganger årlig, med eventuelle Fresh Up/Express behandlinger imellom. Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen.  Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag. Min hud glødet i mange dager etter behandling! Til red-carpet bruk vil jeg anbefale «Fresh Up» behandlingen, denne passer også godt når du vet du skal være mye i solen.

 

 

For mer informasjon kontakt: https://signaturklinikken.no
Behandlingen ble sponset av Signaturklinikken, som har jobbet med Green Peel siden klinikken startet.