Jeg har en kombinert hud, med linjer og pigmentflekker. Alt på en gang.. Den blir lett blank i løpet av dagen, men siden den også er litt tørr er det ikke så lett å sminke den «akkurat passe matt». For jeg vil jo ikke se livløs ut. Men heller ikke «smørblank».

 

Mine triks for å unngå blank hud:

Glo Skin Beauty Tinted Primer SPF 30

En silkemyk, oljefri og farget primer som prepper og jevner hudoverflaten. Gir en lett farge og glød samtidig fyller inn fine linjer og porer. SPF 30 gir en bredspektret UV-beskyttelse av mineraler (4,5% Titanium Dioxide og 4% Zink Oxide). Produktet er talkumfri som gjør at porene ikke tettes. Jeg bruker alltid primer under foundation fordi resultatet varer mye lengre på denne måten. Glo har en mattende primer som passer perfekt til min hud, men på sommeren velger jeg disse med litt farge for å se litt sommerfresh ut.

Kr. 639,-

 

IMG_9191

 

Jane Iredale PurePressed Base Mineral Powder

Dette er et mineralpudder som beskytter huden mot UV stråler og forhindrer fuktighetstap. Pudderet har en helt unik dekkevne, og er meget mildt, så det kan også brukes på sensitiv hud. Dette pudderet kan jeg bruke alene, som foundation. Ofte bruker jeg det imidlertid i et tynt lag over flytende foundation for å matte ned og fiksere.  Jane Iredale ble lansert i 1994 og er en hudpleiende mineralmake-up serie. Produktene er basert på mikroniserte mineraler, og inneholder ingen kjemiske fargestoffer eller konserveringsmidler.

Kr. 499,-

 

IMG_9183 2

 

It Cosmetics Bye Bye Pores Poreless Finish powder

Utviklet av plastiske kirurger og er et bestselgende, prisvinnende løspudder utviklet for umiddelbart å minske synligheten av porer og ujevnheter for en feilfri hud. Pudderet er tilsatt Bye Bye Pores Optical Blurring Technology™, samt ingredienser som huden din vil elske som silke, hydrolysert kollagen og antioksidanter. Pudderet blir helt gjennomsiktig ved kontakt med huden, uten å legge seg i porer eller linjer. Pudderet fungerer også på alle hudtoner og gir vakker hud helt uten glans. Dette er jeg totalt avhengig av, bruker det hver eneste dag over foundation i alle varianter.

Kr.  285,-

 

IMG_9181

 

 

 

 

Produktene er sponset som arbeidsverktøy. Jeg skriver kun min mening om det jeg tester.