Jeg har en voksen hud med linjer og pigmentflekker, som i tillegg blir litt vel blank i løpet av dagen. Litt komplisert. Men det er mye vanskeligere å finne foundation til en knusktørr hud, trøster jeg meg med…  En foundation jeg liker godt kan være feil til din hud. Dette er det jeg ser etter i en foundation, kanskje dette passer deg også?

 

IMG_7698

 

Se etter dette i en foundation:

  1. Se etter kvalitet! Som nevnt tidligere er det ikke viktig for meg at min foundation pleier veldig, men det er veldig viktig at den ikke inneholder ingredienser som vil irritere huden eller tette porene.
  2. Velg konsistens. Vil du ha en rik foundation? Eller en lett, som du nesten ikke kjenner på huden? ?
  3. Velg dekkevne. Vil du ha en foundation som dekker veldig godt, eller en som er ganske transperent?
  4. Velg effekt. Vil du at din foundation skal være mattende eller gi deg ekstra glød?
  5. Finn riktig fargetone. Foundation skal se naturlig ut og det gjør den ikke om du bommer totalt på fargen.
  6. Hva skal du bruke din foundation til? Kanskje du trenger en til hverdag og en annen til fest?

 

IMG_9196 2

 

 

Foundation jeg har brukt lenge og liker godt:

Yves Saint Laurent  All Hours Foundation

Denne har vært en av favorittene siden den ble lansert! En foundation med god dekkevne og bredspektret SPF20 som sitter vektløst på huden i 24 timer. Solbeskyttelse og en myk matt finish – en fjærlett foundation som passer meg perfekt. Smitter ikke av, tetter ikke porene og er helt uten olje! Denne innovative hybridteknologien gir en lett sammensetning som gir god dekning, og polymerer sikrer byggbar dekning som sitter i mange timer og gir en feilfri finish. Spesielle ingredienser som absorberer svette og talg gir 24 timers dekning selv i fuktig og varmt vær. Produktets sensoriske og flyktige kompleks av tørre oljer sikrer at det setter seg i løpet av sekunder. Gir en holdbar, strålende farge!

Kr. 449,-

 

IMG_9188

 

bareMinerals BarePRO Liquid Foundation

Denne brukes opp på et blunk hjemme hos meg. Jeg har først nå skjønt at det ikke bare er jeg som liker den… BarePRO Liquid Foundation er en flytende foundation. Den presterer overlegent både når det kommer til utseende og hudpleie. Mineral Lock™ formel gir deg 24 timer med perfekt dekning. Teknologien etterligner hudens naturlige lipider som blir ett med huden din og gir lang holdbarhet, slik at du ser bra ut fra morgen til kveld. BAREPRO Performance Wear Liquid Foundation har en naturlig matt finish og en behagelig kremet konsistens som gjør at du føler at du ikke har sminke på huden. Du får full dekkevne samtidig som huden får puste.

Kr. 439,-

 

IMG_9187 2

 

It Cosmetics Your Skin But Better™ CC+™ Oil Free Matte 40+

Denne mattende utgaven fra It Cosmetics gir deg en naturlig matt finish, samtidig som den reduserer synligheten av porene. Dekker bedre enn produktet over og skjuler mørke flekker og misfarging, uten å streke eller sprekke. Den er også infusert med en oljeabsorberende, pore-minimeringsteknologi og et avansert anti-aldringsserum laget av hydrolysert kollagen, peptider, niacin, hyaluronsyre, vitaminer og antioksidanter. Dette er det nærmeste jeg kommer en heldekkende CC-cream som perfeksjonerer porenes fremtoning og skaper en naturlig matt hudtone som varer! Min svært blanke hud kan ofte klare seg helt uten pudder over denne. Dette er en av de beste, mest dekkende og holdbare CC creams jeg har testet.

Kr.365,-

 

IMG_9185 2

 

Babor Serum Foundation

Serum Foundation er en silkemyk og lett foundation med serum-lignende tekstur. Inneholder Babors AGE ID med 4 effektive antiage-ingredienser, som motvirker aldring og tilfører mengder av fuktighet. Konsistensen gjør det mulig å variere dekkevne ved å påføre flere lag. Gir huden en naturlig glød. Jeg trenger kun en dråpe av denne. Den eneste lette foundationen jeg har som dekker godt og matter, selv om den ikke kjennes på huden.

Kr. 679,-

 

IMG_9189

 

Lancôme Teint Idole Ultra Wear Foundation Nude

Lancôme Teint Idole Ultra Nude er en ekstremt mattende foundation, med en lett konsistens for et naturlig og feilfritt utseende. Den har langvarig hold som gir god komfort fra morgen til kveld. Den er svette- og vannresistent, samt gjør at teksturen føles lett.

Kr. 379,-

 

IMG_9193

 

Yves Saint Laurent Touche Éclat All-In-One-Glow

En alt i ett-foundation for en fullstendig duggfrisk look i en enkelt påføring. Innholdet av 70 % vannessens etterlater huden med en duggfri glød helt fri for glitter, samt en frisk følelse som holder hele dagen. Krem til vann-formelen dekker over ujevnheter og gir huden et friskt utseende med dekning som kan bygges opp. Med tre ganger mer fuktighetsgivende stoffer enn andre YSL Foundations, forbedrer denne sammensetningen aktivt hudens kvalitet, noe som er synlig som en fuktighetsrik utstråling. Den perfekte sommer-/ treningsfoundation da den ser helt naturlig ut og gir lett dekke hele dagen!

Kr. 419,-

 

IMG_9192 2

 

Foundation jeg bruker når jeg er litt ekstra tørr i huden:

ARTDECO Rich Treatment Foundation

En rik lysreflekterende krem foundation som skal jevne ut ujevnheter som linjer og urenheter. Glødende finish. Passer for alle hudtyper, men passer spesielt godt for tørr hud. Veldig enkel å bruke da den er veldig lett å blende. Gir en jevn overflate mens den gir fukt og er langvarig. Inneholder Squalan som jevner ut og UV filtre som beskytter huden mot miljøet. Veldig pleiende! Litt rik formen hud, men jeg matter den bare ned med litt pudder og dermed passer den perfekt!

Kr.259,-

 

IMG_9186 2

 

Sans Soucis Perfect Lift Foundation

Perfect Lift pleier den modne huden med nærende og spesielle ingredienser som forebygger en for tidlig aldring av huden. En rik foundation som gir lekker glød til huden. Denne har jeg brukt når jeg er ekstra tørr i huden og da passer den perfekt!

Kr. 369,-

IMG_9184 2

 

Når jeg foretrekker pulverfoundation:

BareMinerals Original Foundation Spf 15

Foundation i pudderform. ! BareMinerals Original Foundation er et silkemykt pudder som gir huden en feilfri og satengaktig overflate. Det ultralette, heldekkende pudderet gir en nydelig, glatt finish samtidig som du ikke føler at du har på deg sminke! Pudderet inneholder eksklusive silkemineraler som smelter inn i huden og gir en vakker, naturlig look som holder gjennom hele dagen. Den perfekte foundation for deg som ikke har grove linjer! Den blir like fin til oss andre også, men må jobbes litt mer med for å oppnå samme naturlige resultat. Jeg digger denne!

Kr.389,-

 

IMG_9182 2

 

 

Produktene er sponset som arbeidsverktøy gjennom en lang periode. Jeg skriver kun om produkter jeg liker godt!