Jeg har tidligere vist dere mine leppestiftfavoritter, som består av ca 200 forskjellige leppeprodukter med omtrent helt lik farge.. Jeg er imidlertid litt mer modig på sommeren. Da føler jeg for lette, fuktige farger – nesten litt bæraktig. Og jeg bruker gloss. Det gjør jeg omtrent ikke på vinteren. På sommeren synes jeg gloss ser litt freshere ut enn på vinteren, på meg i alle fall..

 

IMG_7087

 

Disse fargene vil jeg bruke på leppene i sommer:

Jane Iredale PureGloss® Lip Gloss

Luksuriøs, pleiende og mykgjørende lipgloss, med ny formula som er rik på antioksidanter og gir god beskyttelse for leppene. Ergonomisk applikator som gjør den enkel og presis å påføre. Ingredienser som nærer, fukter og beskytter. Hvete fri og vegansk. Superfreshe farger til vår og sommer! Klisser ikke, sitter godt!

Kr. 220,-

 

IMG_9653 3

 

Lancôme L’Absolu Rouge

L’Absolu Rouge er Lancômes ikoniske leppestift, som fåes i en bred palette av lekre intense farger. Leppestiften føles myk og behagelig på leppene og leverer både intens farge, langvarig hold og pleie. Leppestiften kommer i et elegant hylster, som åpnes med et enkelt klikk. Den sitter godt og pleier samtidig. Denne rosa er til å dø for!

Kr. 330,-

 

IMG_9641 3

 

Sothys Lipstick pencil

En leppestift blyant med kremet tekstur og en ultra-skinnende overflate som tar vare på leppene. To vårlige nyanser med en deilig duft av bjørnebær. Med Shea Smør for å tilføre fuktighet, næring og regenerere. Castor Olje gir nydelig shine. Oljeekstrakt fra brun alge plumper. (rosa: 10 fuchia, orange: 20 rouge orange)

Kr. 295,-

 

IMG_9646 3

 

Babor Lip Colour Fluid

En flytende leppestift med mye pigment som kommer i flere herlige sommernyanser. Holder i opp til 12 timer og gir en halvmatt finish. Denne er fløyelsmyk på og sitter veldig lenge, omtrent som en leppestift.

Kr. 319,-

 

IMG_9649 3

 

bareMinerals Floral Utopia Patent Lacquer Orchid-Ing Around

Limited Edition Lip Lacquer inspirert av nyplukkede blomster som gir farge med full dekk og en speilblank finish. Unik dekkevne til å være gloss, men like shiny som vanlig. Helt amazing både utenpå og inni!

Kr. 299,-

 

IMG_9642 3

 

Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine Lipstick

Jeg ELSKER leppestiftene til YSL! Denne En olje-i-stick leppestiften med middels dekning,  gir strålende farge og glans samtidig som den pleier leppene. Den dypt fuktighetsgivende teksturen er laget med 6 % oljer og smelter umiddelbart inn i leppene og etterlater en eksplosjon av farge og umiddelbar fukt. Seks oljer gir fuktighet, glans, komfort, smeltende, lyshet og glatthet. Med YSLs velkjente mangoduft er disse leppestiftene gode nok til å spise.

Kr. 340,-

Yves Saint Laurent Volupte Plumt-in-colour

Volupté Plump-In-Colour, med det lille hjertet i midten, m er akkurat som Rouge Volupte Shine en leppestift med medium dekning som gir overdådig farge og strålende glans, samtidig som leppene pleies. Volupte Plump-In-Colour er helt unik med sitt sorte, edgy asymmetriske hjerte i midten av leppestiften, som har en unik formel som stimulerer leppene og får dem til å fremstå fyldigere.

Kr. 345,-

 

IMG_9639 3

 

Buxom PillowPout Creamy Plumping Lip Powder

PillowPout™ Creamy Plumping Lip Powder er en kremaktig og plumpende pudderleppestift med en ultra lett formel som gir leppene en heldekkende farge og en semi-matt finish. Det kjennes ikke ut som jeg har noe på leppene med disse og de sitter lenge!

Kr.229,-

 

IMG_9644 3

 

 

IMG_9643 3

 

 

 

 

Noen av produktene er sponset som arbeidsverktøy, andre er kun lånt til bildene.