Jeg har dessverre ikke bryn. De forsvant etter en litt heftig medisinering for 20 år siden.. Jeg har imidlertid en datter med drømmebryn! Hun har masse hår, som gjør det lett å forme for å få akkurat det resultatet vi ønsker.  Vi går for det naturlige og rydder bare lett opp med pinsettene innimellom. Når hun vil gjøre noe mer ut av sine bryn følger hun disse stegene:

 

IMG_6844

 

5 tips til naturlig fine bryn:

  1. Velg et brynprodukt som gir definert og presis påføring. Dette kan være f.eks pomade og børste eller øyenbrynsblyant.
  2. Fyll inn ujevnhetene i brynene dine.
  3. Begynn påføring på midten og bruk korte lette strøk.
  4. Jobb deg mot slutten av brynet deretter tilbake igjen til begynnelsen av brynet.
  5. Lag en sterkere strek under hele øyenbrynet.

 

IMG_9496

 

Disse produktene er hennes favoritter:

Hynt Eye Brow Definer Cream to Powder

Hynt Beautys naturlige brynsfarger gir næring og definisjon til brynene.  Kommer som en hardpresset balm, glir lett over huden som en krem men etterlater en pudderaktig finish. Superingrediensene  jojobaolje og kastorolje gir pleier og forskjønner bryn og hud. Formelen er vegansk. Brynsfargene kan også multitaske som eyeliner hvis du bruker en eyelinerkost. De dype fløyelspigmentene gir deg en fin sotet liner. Svært enkel i bruk og ser naturlig ut! Fargene:

  • Blonde er en myk, matt blond farge som passer kvinner med naturlig blondt hår.
  • Taupe er en kjølig, neutral lys brun farge, passer kvinner med mørk blondt hår og lys til mellombrunt hår.
  • Auburn er perfekt for de med rødbrunt, røtt og kobberfarget hår.
  •  Black er en ren svart farge. Er også kjempefin som eyeliner.
  • Espresso er en brunsvart farge som er perfekt for brunetter.

Kr. 249,-

 

IMG_9493

 

Jane Iredale GreatShape Eyebrow Kit

Denne er perfekt for de som ikke er så flinke med bryn! Lett å få et naturlig resultat. Pigmentert brynpudder med botanisk voks som gir deg naturlige, glatte og jevne bryn med myk finish. Vannbestandig og mineralrikt brynpudder som tilfører farge, dybde og glød. Botanisk formulering med voks som virker styrkende og beskytter brynene. Skrin i rosegull med speil i praktisk reisestørrelse.
Brynvoksen holder brynene på plass. Avslutt med brynpudder for farge og fasong.

Kr. 389,-

 

IMG_9495

 

It Cosmetics Brow Power™ Universal

Designet for å gi deg vakre og naturlige bryn som varer! Blyanten kommer med en oval tupp som kan brukes på både smale og tykke bryn til å skape hårlignende strøk, i tillegg til en innebygget børste for en polert finish. Infusert med biotin, lecitin, saw palmetto, nesle, grønn te, antioksidanter, druefrø og vitamin A, B5, C og E, samt  Brow Power Technology, tilpasser den universelle nyansen seg alle hårfarger etter hvor mye trykk som legges ved påføring, og fester seg på huden for å etterligne dine egne bryn. Lett å legge og sitter godt. Og enda bedre: For hvert produkt som selges doneres et produkt bilen kvinne som trenger det, gjennom «Look good, feel better» <3

Kr. 245,-

IMG_9494

 

 

Produktene er sponset som arbeidsverktøy