Noen ganger er jeg så heldig å få prøve produkter som både føles som og virker som ren luksus på huden. Veldig sjelden synes jeg svært dyre produkter er mye bedre enn dyre produkter, men akkurat med disse smerter det meg å si at de er bedre!  De er produkter jeg ville bruke feriepenger på å kjøpe…..

 

IMG_0544

 

BABOR SeaCreation – BABORs high-end hudpleielinje! 

SeaCreation er BABORs high-end hudpleielinje, som kommer i fornyet utgave. Ren luksus møter morgendagens kosmetikk, takket være mikroalger. Det nye utseendet er mørkt og mystisk skinnende som dyphavet. Krukker og emballasje er luksuriøst nok til å heve standarden på enhver badehylle. Innholdet er også virkelig av ypperste klasse.

MicroAlgae AP-ekstraktet:

MicroAlgae AP er den nye ingrediensen i SeaCreation-linjen.

  • Det nye MicroAlgae AP-ekstraktet reduserer synlig rynker av alle slag, fra fine linjer til uttrykkslinjer.
  • I tillegg økes også cellens energinivåer ved å stimulere cellulær respirasjon, noe som gjør den til en ekte anti-agingspesialist.
  • Og til slutt har den avgiftende egenskaper, som har en antioksidantvirkning på huden, og beskytter den mot oksidativt stress forårsaket av miljøfaktorer, spesielt ozon. 

Ikke alle alger har denne evnen. MicroAlgae AP-ekstrakt er hentet fra en grønn mikroalge som trives i de dype hav. Etter å ha vært skjult i disse dypene i ca. 15 millioner år, er det en av de eldste plantene i verden, og den er et mikroskopisk multitalent. Hittil har bare en håndfull alger vist seg å ha bakgrunn i slike bemerkelsesverdige molekylære forhold. Selv om alger kan være gamle, har de stor innvirkning på moderne kosmetikk.

 

IMG_7580

Mikroorganismer:

Produktene inneholder også to mikroorganismer: Glycocéane GP3 og BABOR thermophilus, som sammen har en allsidig anti-aldringseffekt.

Glycocéane GP3 er uttrekk fra en mikroorganisme som lever i et ekstremt kaldt, fjernt miljø i Polhavet. Glykocéan GP3 aktiverer fibroblastene, som er ansvarlige for kollagenproduksjonen. Stoffet  akselererer også hudregenereringen, og sikrer dermed en jevn og sunn hudoverflate, og en frisk hudfarge. 

BABOR thermophilus er basert på en mikroorganisme som bor i Guaymas Bay i California-gulfen. Den har en enorm overlevelsesmekanisme. Algen forekommer i vulkansk masse på 2000 meters dybde i Stillehavet. Denne planten lever i vann med en temperatur på opptil 72° C, mens trykket er høyere enn 200 bar. Algen har tilpasset seg dette fiendtlige miljøet, takket være sin mikrobiologiske finesse. BABOR thermophilus benytter denne evnen til å optimalisere anti-oksidative prosesser dypt ned i huden, og støtter alle celleregenererende funksjoner. Stress og frie radikaler elimineres, da BABOR thermophilus stimulerer hudens egne beskyttende enzymer. Dette fremmer svært god hudhelse, og dermed senere aldring av huden. 

 

IMG_7579

 

Som å kjøpe designveske:

Grunnet sin nye blanding av aktive ingredienser, er SeaCreation nå mer effektiv enn noensinne. Jeg virkelig elsker utseendet på disse produktene!  Men for meg er effekten viktigst og dette er produkter som føles fantastisk på huden, dufter godt og gir resultater til terningkast 6. Huden min stortrives, er avslappet, gjennomfuktet og har en lekker glød! Jeg kommet til å vende tilbake til disse produktene når jeg føler for å gi huden «det lille ekstra»!

 

 

Du finner disse produktene i denne linjen:

  • SeaCreation THE CREAM 50 ml kr. 4500,-
  • SeaCreation THE CREAM RICH 50 ml kr. 4900,-
  • SeaCreation THE EYE CREAM 15 ml kr. 2100,-
  • SeaCreation THE SERUM 30 ml kr. 2300,-
  • SeaCreation THE MASK 50 ml kr. 2100,-

 

Dette er ikke et sponset innhold, dette er min mening om produkter som jeg har hatt lyst til å fortelle om i lang tid.