Jeg har alltid vært plaget av gnagsår. Hele sommeren må jeg enten gå i utgåtte sko (uaktuelt!) eller konstant bruke compeed. Gnagsårplaster er jo fantastisk! Men ser dessverre ikke så lekkert ut. Jeg ble derfor kjempeglad da jeg fant en krem som forhindrer gnagsår! Noe jeg selvfølgelig ikke hadde tro på. Men denne viser seg å virke!
Denne kremen omtales som 17.mai kremen, gnagsår kremen, jakt/fiske kremen etc. Den er fantastisk til fjellturer, marsjer, alt innen sport og idrett. Sommer som vinter! Smøres på hud som utsettes for stor belastning, det kan være forskjellige steder på kroppen. Syklister har god erfaring med denne påført i lysken og baken, og på utsatte punkter i håndflaten. Blant helsepersonell på sykehus, sykehjem og institusjoner brukes denne som en barriere krem, for å forebygge liggesår.

Denne bør du prøve!

 

partial view of girl in pink heels, on pink

 

GEHWOL FOOTCREAM styrker huden og gjør den motstandsdyktig.

Denne fotkremen skal forhindre sviende føtter, sår og gnagsår, skrubb- og til og med sittesår. Den skal motvirke betennelser, forebygge fotsoppinfeksjoner og sette svettekjertlenes produksjon tilbake til et normalt nivå. Kremen skal til og med fjerne lukt av fotsvette og andre bivirkninger forbundet med for stor svetteproduksjon på føttene. Og den virker!! Jeg får aldri gnagsår når jeg bruker denne.

Jeg bruker den også på vinteren.  Den skal nemlig beskytte mot frostknuter og kalde føtter i tillegg.

GEHWOL FOOTCREAM har vært kjent helt siden 1882 og tilpasses kontinuerlig den nyeste vitenskapelige viten på samme tilfredsstillende grunnlag. Helt utrolig at jeg ikke har høre om denne tidligere!

Kr. 175,-

 

IMG_0417-1

 

 

Produktspons