Kosmetikkbransjen oppfattes ofte kun som overflatisk og unødvendig. Som hudterapeut vet jeg at bransjen er så mye mer for mange. Det største jeg opplever som terapeut er å hjelpe de som sliter psykisk grunnet utfordringer med huden. Å se selvfølelsen deres vokse og til slutt blomstre gjør dette til en svært  takknemlig jobb. Det varmer også mitt hjerte å lære at kosmetikkbransjen stadig gjør en forskjell. Som når vi reduserer bruken av mikroplast drastisk i våre produkter. Les om det her:mikroplast

 

Young girl in a white hat on the sea beach. Clean, sandy beach against the blue sea.

 

I dette innlegget vil jeg rose Biotherm for deres tiltak for å ta vare på naturen vår.

Biotherm Water Lovers

Water Lovers er Biotherms engasjement for å redusere deres fotspor i vannet og en kampanje for å beskytte havet. Biotherm er ledende innen den bærekraftige skjønnhetsbevegelsen med en langtidsforpliktelse til å respektere og bevare liv under vann og for å beskytte den fornyende kraften til alle verdens hav. Biotherm har mer enn 60 års erfaring med ingredienser fra vann, ved å utvikle sunne og naturlige hudpleie produkter fra den første kilden til velvære: vann. Som en del av den ne satsningen lanserte Biotherm Waterlover Solprodukter, som den under:

Waterlover Sun Milk SPF 50

Dette er beskyttelse til ansikt og kropp. Ingredienser og emballasje er spesielt utvalgt med respekt for havmiljøet. Solkremen er fuktgivende, beriket med Life Plankton™ og kan brukes av hele familien uansett hudtype.. For mye sol utgjør en alvorlig risiko for helsen. Utsett ikke små barn for direkte sollys. Opphold deg ikke for lenge i solen. Selv om du bruker et solbeskyttelsesprodukt vil det ikke gi 100% beskyttelse. Påfør solbeskyttelsesproduktet før du går ut i solen. Påfør rikelige mengder ofte, minst en håndfull, særlig hvis du har svettet eller badet. Unngå kontakt med øynene. Ved kontakt, skyll umiddelbart grundig med vann.

Veil. pris er kr. 299,-

 

Waterlovers Sun Milk SPF50 -kopi

 

Biotherm og Mission Blue

Siden 2012 har Biotherm Water Lovers vært involvert med organisasjonen Mission Blue for å hjelpe til med å skape Hope Spots – marine beskyttede områder – verden over. Biotherm har donert store summer til videre beskyttelse av 8 Mission Blue Hope Spots. Biotherm jobber også kontinuerlig mot å øke bevisstheten om Mission Blue og grunnleggern Sylvia Earles kamp for havet. Lær mer om Mission Blue her: Mission Blue

 

IMG_7667

 

Biotherm og Passion for Ocean

Passion for Ocean styrker folks forhold til havet og evne til å ta vare på det. De sprer kunnskap om havet og synliggjør løsninger for havet. Sammen med partnere, næringsaktører, ngos og det offentlige jobber de for at produsentene og forbrukerne, skal få kunnskap og innsikt nok til å være med i kampen for et rent og sunt hav. Les mer her: Passion for ocean

 

Young girl in a white hat on the sea beach. Clean, sandy beach against the blue sea.

 

Biotherm bruker ikke ingredienser som skader naturen vår og gjør en stor innsats for å ta vare på den i tillegg. Mine nyeste favoritter fra Biotherm kan du lese om her:

Biotherm Life Plankton™ Elixir

Life Plankton™ Elixir, inneholder den kraftfulle ingrediensen Life Plankton på sin høyeste konsentrasjon, 5%.  Et intenst, pleiende, universalserum for kvinner i alle aldre og med alle hudtyper. Life Plankton™ Elixir inneholder også hyaluronsyre for å tilføre massevis av fukt og plumpe huden, og fragmentert hyaluronsyre for å gi fasthet og en mer ungdommelig glød.

Hva gjør dette universalserumet?

  1. Forsvarer: Stryker og booster hudens naturlige forsvarsmekanisme og beskytter mot skadelige, eksterne faktorer. 
  2. Forsterker: En beroligende booster som reduserer og beroliger skader forårsaket av daglig oksidativt og inflammatorisk stress. 
  3. Regenerer: Over tid vil huden oppleves som mykere, beroliget og med mer fuktighet. 9 av 10 kvinner så en synlig forbedring på huden etter 8 dager.

 Produktet er dermatologisk testet, og er skånsomt mot huden. Med tiden skal  synlige aldringstegn minskes, og tørrhet, rødhet og rynker reduseres.

Veiledende pris: 30ml / 565kr, 50ml / 745kr.

IMG_7633

 

Biotherm Life Plankton™ Eye

Life Plankton™ Eye er en øyekrem som styrker den sarte huden rundt øyet mot daglige aggresjoner og forebygger dannelse av fine linjer.  Huden rundt øynene vil med tiden føles glattere, og aldringstegn skal reduseres. Life Plankton Eye drar nytte av de unike, pleiende kreftene til Biotherms signaturingrediens Life Plankton™ for å bekjempe aldringstegn som oppstår i øyepartiet. Mørke ringer skal reduseres, huden skal få mer glød, mens linjer skal jevnes ut takket være en ny, effektiv micro-blur teknologi. Life Plankton Eye brukes til områdene rundt øyepartiet, øyelokk og området opp til brynene – morgen og kveld.

Veiledende pris: 15 ml / 425 kr.

IMG_7630
Produktene er sponset som arbeidsverktøy, innlegget er skrevet preget initiativ.