Det er vår!  Og huden er kanskje litt i overkant tørr etter en vinter innpakket i klær? Dette kan du enkelt gjøre noe med ved å peele huden både på kroppen.

7 gode grunner til å peele kroppen din:

  1. Etterlater huden silkemyk og jevn
  2. Reduserer ujevn pigmentering
  3. Reduserer forstørrede porer
  4. Hjelper tørre albuer og knær
  5. Bodylotion får bedre effekt
  6. Du unngår inngrodde hår og letter hårfjerningen
  7. Reduserer stress på huden

Young woman scrubbing her skin in a bath

 

Darphin Perfect Body Scrub – luksusfølelse!

En delikat crème-formel som emulgerer i vann med dobbeltvirkende peeling og kombinerer utsøkte botaniske ingredienser av Aprikoskjerneflak og ferskenbladekstrakter, med hyaluronsyre og sheasmør for å lage et skreddersydd struktur som bidrar til å gjøre huden fornyet og strålende. Fjerner døde hudceller og ujevnheter på hudens overflate.Peach blad ekstrakter bidrar til å hjelpe frigjøringen av huden sine gjenværende overflateurenheter gjennom en mikro-peeling som lar huden puste og bidrar til at huden ser strålende ut og blir myk å ta på.

Kr. 419,-

 

IMG_4458

 

Elemis Devils Mint Body Scrub – oppfriskende og peelende!

Denne revitaliserende kroppspeelingen fjerner skånsomt døde hudceller og virker rensende og glattende. Elemis Devils Mint Body Scrub inneholder kiselrike partikler fra havvekster, samt Devils Apron og essensiell olje fra peppermynte, som gjør huden silkeglatt og mer mottagelig for å oppta fuktighet. Fukter, roer og mykgjør godt!

Kr. 489,-

IMG_4460

 

Matis Beauty Expert Body Scrub – for supermyk hud!

En kroppspeeling med god skrubbeeffekt og myk konsistens. Produktet tilfører fuktighet, har antioksidanteffekt og motvirker frie radikaler samt opprettholder elastisitet og virker mykgjørende. Resultatet blir en glatt og jevn hud og med en frisk glød.

Kr. 599,-

IMG_4461

 

iKOU Italian Orange & Jojoba Orange Boddy Buff – perfekt SPA-følelse!

Favoritt! Økologisk råsukkerskrubb med jojoba og appelsin som fjerner døde, tørre celler og etterlater huden deilig myk og fuktet. Skrubben gir en glødende og silkemyk hud.

Kr. 695,-

 

IMG_9031

 

CND Spa Bright Citron Scrub – til hender og føtter

En kremet skrubb for føtter og hender og neglebånd. Dette skrubb inneholder en botanisk blanding av kaffer og fuktighetsgivende honning som fjerner døde hudceller og gir glød. Ingredienser av rosa grapefrukt og varm amber duft revitaliserer sansene og bringe en glød og utstråling. Dette skrubb blir massert på litt fuktige hender eller føtter i sirkulære bevegelser. Inneholder botanisk blanding av kaffir lime og honning – Fjerner døde hudceller og gir glød – Ingredienser av rosa grapefrukt og varm amber.

Kr. 350,-

 

IMG_9954

 

Produktene er sponset som arbeidsverktøy